Beşiktaş sponsorsuz kaldı şimdi EL e gidemeyecek mi?
Ben arkadaşlardan eurolegue cehennemi gösterdik. eurocupda da gösteririz demesini beklerdim. Çok önemli değil bu sene gidemeyiz seneye gideriz. ama öyle bir hal olmuş ki el yoksa bizde yokuz diyenler var .
Olmayın sevgili kardeşlerim canınız saolsun.
Oysaki bizim için bu sene eurocup da başarılı olmak el de kazanacağımız 3-5 maçtan daha önemlidir. seneye daha güçlü efes ve fenerbahçe şampiyonluğu bırakmayabilir. ama eurocup başarısı ile 3 senelik wild cardı alırsın
Beşiktaş sponsorsuz kaldı şimdi EL e gidemeyecek mi?
niye gitmesin yayın gelirleri, stad reklam gelirleri , katılım payı v.s neden gitmesin anlamış değilim
niye gitmesin yayın gelirleri, stad reklam gelirleri , katılım payı v.s neden gitmesin anlamış değilim
Ben şunu anladım ne yaparsan yap ELde çeyrek finale veya ligde finale kalamazsan seni eurolige AL-MAZ-LAR.
herşey lobi faliyetlerinde bitiyor ve maalesef sınıfta kaldık o konudaCantu Euroleague'de Top16 yaptı kendi liginde çeyrek finalde elendi ama öneleme biletini aldı
Cantu Euroleague'de Top16 yaptı kendi liginde çeyrek finalde elendi ama öneleme biletini aldı
türkiye için demiştim
Doğrudur canım hiç suçlu olur mu yönetim?Euroleague için uğraşan tek birimimiz olan geçtiğimiz sezonki ''staff''a dur demediklerine göre ellerinden geleni yapmışlardır değil mi?Euroleague yönetimi bence kenar yönetimi beğenmeyerek almadı bizi elemeye,sonuçta Milangaz serisini kaybetti bu ekip.Eurocupa gitmemizin suçlusu da yönetim olmuş ya ne diyeyim.Çok sevdiğiniz Oktay Hoca Savovic-Dedovic yerine adam gibi oyuncular getirseydi de gitseydik Euroleague'e. Sezon ortası yönetim imkan sağlamış kendi menajerinin uyduruk oyuncularını getireceğine doğru düzgün takviyeler yapsaydı.Yönetimin suçu neyse herkes başlıkta yönetime sallıyor.Sanki yönetim kaybetti Milangaz serisini
2007-2008 sezonunda yarı final oynamıştık bu kupada.o zaman adı uleb kupasıydı.çeyrek finalde bjkyı elemiştik hatta.Johnsen falan vardı.kadroda.o adamı bi tek ben beğeniyordum herhalde.neyse bence bu sene en az bu yarı final kadar başarı yakalayabiliriz eurocupta.hem belki böyle alıştıra alıştıra istikrarlı bir şekilde yükselmemiz daha hayırlı olur.
2007-2008 sezonunda yarı final oynamıştık bu kupada.o zaman adı uleb kupasıydı.çeyrek finalde bjkyı elemiştik hatta.Johnsen falan vardı.kadroda.o adamı bi tek ben beğeniyordum herhalde.neyse bence bu sene en az bu yarı final kadar başarı yakalayabiliriz eurocupta.hem belki böyle alıştıra alıştıra istikrarlı bir şekilde yükselmemiz daha hayırlı olur.
Yok ben nedense bize gelen beyaz amerikalı basketbolcuları beğeniyorum.hele efsane jason koch vardı.adam muhteşemdi bana göreRobert Hite,Dee Brown,Owens çok iyi yabancılarımız vardır Johnsen dışında hepsini beğeniyordum .Johnsen yüzünde belli bir dönem beyaz amerikalılara soğuk baktığım bile oldu