Eurocup 2012-2013 - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Ali Parlak
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arkadaşlardan eurolegue cehennemi gösterdik. eurocupda da gösteririz demesini beklerdim. Çok önemli değil bu sene gidemeyiz seneye gideriz. ama öyle bir hal olmuş ki el yoksa bizde yokuz diyenler var .

Olmayın sevgili kardeşlerim canınız saolsun.

Oysaki bizim için bu sene eurocup da başarılı olmak el de kazanacağımız 3-5 maçtan daha önemlidir. seneye daha güçlü efes ve fenerbahçe şampiyonluğu bırakmayabilir. ama eurocup başarısı ile 3 senelik wild cardı alırsın

Kesinlikle katılıyorum çok doğru söylüyorsun. EL olmazsa Eurocup olur ve bu sefer kupayı kazanmak için çıkarız.

Geçen sene Euroleague'de mücadele eden bir takım vardı, yenilmez diyen takımları yenen. Şimdi ise Eurocup mücadelesi verecek.

Başka hiç bir söze gerek yok, üstteki durum herşeyi özetler nitelikte.

niye gitmesin yayın gelirleri, stad reklam gelirleri , katılım payı v.s neden gitmesin anlamış değilim

Ben bu gelirlerin Euroleuge'den geleceğini kasdetmiştim ayrıca artık her branşın gelir ve giderleri ayrı ele alınıyor hesaplanıyor biliyorum FİFA basketbol gelirlerine el koyma hakkı kesinlikle yoktur, BJK gitmek ister Euroleuge veya FİBA engellerse onu bilemem

Eurocupa gitmemizin suçlusu da yönetim olmuş ya ne diyeyim.Çok sevdiğiniz Oktay Hoca Savovic-Dedovic yerine adam gibi oyuncular getirseydi de gitseydik Euroleague'e. Sezon ortası yönetim imkan sağlamış kendi menajerinin uyduruk oyuncularını getireceğine doğru düzgün takviyeler yapsaydı.Yönetimin suçu neyse herkes başlıkta yönetime sallıyor.Sanki yönetim kaybetti Milangaz serisini
Doğrudur canım hiç suçlu olur mu yönetim?Euroleague için uğraşan tek birimimiz olan geçtiğimiz sezonki ''staff''a dur demediklerine göre ellerinden geleni yapmışlardır değil mi?Euroleague yönetimi bence kenar yönetimi beğenmeyerek almadı bizi elemeye,sonuçta Milangaz serisini kaybetti bu ekip.

Basit Euroleauge'i ikna edecek bir yapı gösterdik mi? Bence hayır. Buna yönelik bir çalışma yaptı mı? Misal seneye bütçemiz 15 milyon avro geçen yıldan daha iyi bir takım kuracağız; seyircimizin kattığı renkte ortada denildi mi? Yönetim yine sadece yönetimsel işlerle uğraşmaktan spor branşlarını boş bırakmaya başladı. Adnan Polat'ta aynı hatayı yapmıştı ve basketbol federasyonuna yalan beyan skandalı ile futbol takımındaki Rıjkaard'ın ayağını kaydırma operasyonu meydana geldi. Futbol takımın başında güçlü bir adam var lakin diğer branşlar aynı değil.

2007-2008 sezonunda yarı final oynamıştık bu kupada.o zaman adı uleb kupasıydı.çeyrek finalde bjkyı elemiştik hatta.Johnsen falan vardı.kadroda.o adamı bi tek ben beğeniyordum herhalde.neyse bence bu sene en az bu yarı final kadar başarı yakalayabiliriz eurocupta.hem belki böyle alıştıra alıştıra istikrarlı bir şekilde yükselmemiz daha hayırlı olur.

2007-2008 sezonunda yarı final oynamıştık bu kupada.o zaman adı uleb kupasıydı.çeyrek finalde bjkyı elemiştik hatta.Johnsen falan vardı.kadroda.o adamı bi tek ben beğeniyordum herhalde.neyse bence bu sene en az bu yarı final kadar başarı yakalayabiliriz eurocupta.hem belki böyle alıştıra alıştıra istikrarlı bir şekilde yükselmemiz daha hayırlı olur.

Bence burada bizi ancak Kupa paklar

Robert Hite,Dee Brown,Owens çok iyi yabancılarımız vardır Johnsen dışında hepsini beğeniyordum :).Johnsen yüzünde belli bir dönem beyaz amerikalılara soğuk baktığım bile oldu :D

Ergin Hoca yarın işbaşı yapıyor.. Eurocup kazanacak kadroyu oluşturur inşallah..
Geçen seneki sinerjiyi oluşturabilirsek favori biziz.. İpekçi'de kimse kazanamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...