EuroCup | 5. Hafta | Galatasaray 87-85 Nizhny Novgorod

Bugun aynı gecen senekı takım gıbı oynuyoruz atarsak yeneriz tarzı...Ama be koca guvenıyorum 2.yarı en fazla 25 yiyerek rahat kazanacağız.

Novgorod' u Zenit' e benzetiyorum. İkisi de kağıt üzerinde kötü görünen kadrolarına rağmen iyi iş çıkarıyorlar. Zenit' in kadrosu daha iyi gerçi.

Tahminimce üçüncü çeyrekte maçı koparırız. Şu maç özelinde ideal beşimizi bulamadık gibi duruyor, koç icabına bakacaktır diye düşünüyorum.

Savunma yaparsak kazanırız, atma yarışına girersek kaybederiz. Çok düzenli bir takım, bırakırsak bi elli daha atarlar. Hoca'yıda anlamıyorum, son topu niye kısa beşle savunuyosun, şafak niye son savunmada oyunda. Savunmayı adam gibi sert yapalım, bunlar bizi savunamaz, her pick te değişip üstüne penetre yedikleri için durmadan boş üçlük atıyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Savunmada hiç bir gayret göstermiyoruz.Savunma sertliğini biraz arttırırsak maçı alırız.Rakibimizde Victor Rudd 14 sayı,Mahalbasıc 12 sayı ve Khvostov 6 sayı ve 5 asistle oynadı.İkinci yarı bu oyunculara çok daha dikkat etmeliyiz.Özellikle Khostov'a baskılı savunma yapmalıyız.

Hepimiz sezon başında pota altını karartacağımızı düşünüyorduk ancak 7-8 resmi maçta gördük ki durum çok kötü fena eziliyoruz.

Bu arada iğrenç bir maç çıkarıyoruz.

Yazın demiştim kalın bir pivot her zaman olmalı. Dorsey Dorsey olsa o görevi görür de...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın başından beri ribaund ribaun diyorum oyuncularımızın hepsi topu izliyor sıçramak yerine şaşkınlık geçiriyorum gerçekten.

Dört kısa oynarken bile her hücum yine McCollum un zorlamalarına kalıyor. Erken gelen faullerin de etkisiyle hiç sertlik koyamadık, özellikle de pota altında.