EuroCup | 5. Hafta | Galatasaray 87-85 Nizhny Novgorod

Ne olursa olsun kazanmamız önemli..Kaybedeceksek bu tür maçları kaybetmeyi tercih ederim..Çünkü bazı mağlubiyetlerdede hayır vardır..Fakat bu maç Eurocup final macımızda olabilirdi..O yüzden hem ligde hemde Avrupada kazanmak önemli,oyuncuların ve takımın kazanma alıskanlıgını elde etmesi acısından..Ergin Atamanın takıma müdahele etmesi lazım..Aksi halde bu tür maçları çok görürüz..

Kazandık fakat o kadar kötü oynadık ki; galibiyete sevinemedim desem yeridir.

Dorsey tek kelimeyle berbat durumda. Bu maç özelinde Young'ı aradı gözlerim.

McCollum'un enerjisi/deliciliği ne kadar etkiliyse, bitiriciliği bir o kadar kötü.

Micov ve Schilb gibi etkili oyuncularımızı bazen dakikalarca unuttuğumuz oluyor.

Pota altı savunmamızı acil iyileştirmemiz gerek. Hücumlarda da zorlama üçlükler yerine elimizden geldiğince çembere yönelmeliyiz.

Bu hakemlerde bizi buluyor harbiden yalnız..Potanın üstüne carpıp cıkan topu bize vermeleri gerekirken onlara verdiler..Ardından bizim topumuzu yine onlara verip düzelttiler..En sondada Lasmenin sayıyı yaptıgı hucumda hatada bulundular..

Epey kötüydük. Biz dorseye sabrelim derken umarım saçma sapan mağlubiyetler almayız. Ben de bekleyelim diyenlerdenim ama en ufak bir kıpırtı dahi yok. Yatmaya gelmiş buraya anlaşılan

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar inanılmazdı gerçekten.Gidenlerin ayağına sağlık.Onlar için ayrı sevindim galibiyet almamıza.Kritik yerde sanki Mccollum'un basket faulünü baskıdan verdiler.Üstüne teknik yediler.Orası maçı kırdı bizim adımıza.

Hakemler sorunluydu, Dorsey felaketti ama neyseki karşı takımın koçu fena iki hata yaptı da son dört dakikadaki savunmamıza yazık olmadı.
Birincisi teknik faul alması ikincisi Mahalbasic'i çıkarması oldu.

Kötü oynadık ama çok önemli bir galibiyet aldık. Ne diyeyim aklımız başımıza son 4 dakika kala geldi. Dorsey son iki maçta ileri gideceğine geri gidiyor.
Bu arada takımda aralarında konuşsunlar bence, maçlara çıkarken Mccolumn kendi topunu getirsin.Belki iyi niyetli, bugün son dakikalarda başarılı oldu ama ama kendini kaptırdı mı gözü kimseyi görmüyor. Bugünü kurtardık ama Efes maçındaki gibi papaz her zaman pilav yemez...