bence de ataman iyi hoca değil. FB'nin Efes'in 3 katı bütçesi var kullanamıyor. Kendisi Obra'dan İvkoviç'ten 2 kat fazla ücret alıyor ona rağmen yetersiz. Ligde sondan ikinci, Eurocup'tan da ilk turda elendi. Sclibb gibi, Micov gibi, Lasme gibi adı sanı duyulmamış 2. sınıf oyuncuları da getirdi takıma. Önüne gelenden 20 sayı fark yiyoruz. Şubede para bolluğundan geçilmiyor ama o maaşları ısrarla ödetmiyor ki oyuncular antrenmana çıkmasın. Sırtımızdan bıçaklıyor yani.
Basketboldan anlamıyorsanız yorum yapıp da komik duruma düşmeyin. 99 sayı yedik doğru, ilk devre çember dövmemize rağmen 89 sayı attık bunu kimse konuşmuyor.Kötü savunduk bu da doğru, en az 4 tane el üstü üçlük sayarım size mucize denecek. Bayern'i 20 ile yenemez mişiz!! Yirmiyi ilk devrede bulursak kimse şaşırmasın. Bayern kolay takım mı elbette değil. 4 kez maçı koparma aşamasına geldiler. Hepsinde yakaladık. Son topları kötü kullandık bunu kimse inkar etmiyor. Djedovic yoktu vs. Şu teneke çalarak gönderdiğimiz Djedoviç mi? Keşke olsaydı. Bryantın faulu dışında hatası yok hakemlerin? Lasme nin de Micov'un da 2 şer faulu bedavadan. Topa baskı yapan Bayern guardları her topa el kol sokarken Micov'a çalınanlara nasıl faul diyebilirsiniz?
En büyük bomba da "Yine atmosfere kaldık, seyirci olmadan kazanamıyor" Tabii ki. zaten Barca, Bayern, CSKA, Fener filan seyircisiz salonda oynuyorlar. O yüzden bizim seyircili oynamamız Ataman'a büyük bir kıyak. Adil değil aslında bizim dolu salonda oynamamız. İsterseniz boykot edelim maçı. Böyle adaletsizlik mi olur? 12.000 kişi salona gidecek, takımı destekleyecek, takım da rakibine 25 sayı fark atacak. Ben olsam KSK, FB ve Sassari'nin yerine Avrupa insan hakları mahkemesine gider maçların seyircisiz tekrarını isterim.
Ben de eleştirdim Ataman'ı da takımı da. Ama bu şekilde yazdıklarınız eleştiri filan değil. Kin kusuyorsunuz. Şu maçta salonu dolduralım. Takım da gereğini yapacaktır. Ondan sonra ne isterseniz yazın. Kimsenin galibiyet inancını da köreltmeyin. Bu bir oyun, spor. Futbol takımının nal topladığı, rezilliğin ayyuka çıktığı dönemde Hamit Altıntop ile Olcan Adın'ın yıllık ücretine oynuyor bu adamlar. Koca sezonda bize bugüne kadar yaşattıkları az mı? FB'li dostarımız kah kah kih kih halimize gülerken 17 sayıyı çakıp geçtiğimiz günleri ne çabuk unuttunuz. Pardon o gün salon doluydu değil mi?