Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

Bu tur Abdi İpekçi de geçilecekti halen de İpekçi de geçilecek, bu Bayern burda nefes alamaz net söylüyorum ! Malesef tur gitti falan yazanlar siz sakın gelmeyin rövanşa, sizin gibi negatif sümsük seyirciye ihtiyacımız yok, ateşli taraftara, inanmış 10.000 kişiye ihtiyacımız var bilmem anlatabildim mi ?

İmza. Aynen kardeşim inanmayan 1 tek adam olmasın orda 12 bin tane inanmış kararlı arma sevdalısı orda olacak!!! Abdi ipekçi yanacak münih kızartması yapcaz!!! Takıma ve KOMUTAN a güvenimiz tam!!!

10 sayı geçilmeyecek bir fark değil ama diğer maçlar kadar kolay olmayacaktır. Çünkü bu defa rakibin cebinde 10 sayılık avantaj var. Yani diğerleri gibi fark 15 olunca oyundan düşmeyecekler dağılmayacaklar çünkü 15 fark onlar için 5 fark demek olacak. Bu nedenle de mental olarak daha diri bir rakip olacak karşımızda. ve bana göre eurocupta bu sezon oynadığımız en iyi takıma karşı bu farkı geçmeye çalışacağız. Yine de imkansız hatta çok zor değil gayet de yapılabilir bir fark.Çünkü Bayern normalde bir anda kontrolden çıkabilen bir takım.

Ben Göksenin neden oynamadı anlamadım bir rahatsızlığı yoksa 99 sayı yenilen bir maçta en iyi kısa savunmacın neden oynamaz çözemiyorumç ( sakatlığı varsa ayrı tabi )

İnanmayan arkadaşlar aklına Abdi İpekçi cehennemini getirsin. Biz bu turu geçeceğiz arkadaşlar 22 mart salı saat 8de Pesic ve oyuncularını bozguna uğratıp öyle Müniche yollayacağız. İnşallah maçın yıldızı da Sinan olur, kaptana kızdık ettik ama hakkı ödenmez

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçın hakkı bu değildi. Lasmenin yediği dirsekte Byrant a faul çıksa, galip bile gelinebilirdi. Orada bir bocaladık fark 10 lara çıktı birde son 2 top.
Bu daha da hırslandırır bizi. Maçın başında çok inanılmaz sokmazlarsa 2. maç çok rahat +20 olur.

Her tökezlediğimiz anda beyaz bayrak elinde pes edenler galatasaraylı olamazlar!!! Galatasaray varsa umut sonsuzdur iddaa ediyorum golden state le oynasak 2. Maçı ilk maçı 10 sayıyla kaybetmiş olsak yine de eleyebiliriz evet yapabiliriz derdim ben! Ama yazık ki ilk tökezlemede yenilgiyi kabul eden bi cüruh var galatasaray lıyım diye geçinen sizden galatasaraylı olmaz hatta hayatta sizden hiç bir şey olmaz!!! Ağır oldu belki ama yeter ya yeter!!!
Biz ne arkamıza hakem desteği alan ne şike yapan ne başkasının kaymağını yiyerek parkede mücadele eden bir takım olmadık!!! Biz kalbiyle oynayanlardanız ruhuyla kazananlardanız!!!

Hoca startı vermiş, haftaya salı sadece bayern'e deil sporun ruhunu hiçe sayan euroleague denen şirketede cevabı vermek gerek. O salon dolmalı, zaten dolmaz ise çokda fazla konuşmaya hakkımız yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biz en son bir final hücumunda basket bulduğumuzda son Anadolu Pars'ı halen yaşıyordu sanırım. 10 küsur saniye varken topu elinde tutup 2.10'luk adamın üstünden 3'lük sallamak için molaya gerek yok. Oyuncunun kafası sette olmasa hiç yoktan içeriyi zorlayıp es kaza faul filan alırdı belki. Dedovic'siz Bayern'den 99 sayı yemek de çok kötü bir sinyal açıkçası. Bu takım kupa alamasa da kendi içimde elenme kredisi olan takımlar içinde kesinlikle Bayern gibi düz, düzensiz, kopuk bir takım yok. Umarım ikinci maçta Karşıyaka maçındaki atmosferi yaratırız da hakemleri de arkamıza alıp ite kaka eleriz şu takımı. Şu takım, şu kadroyla Canaria'yla final maçı oynamayı hak ediyor. Bugünkü savunmasızlıktan sonra pek umudum yok ama umarım ikinci maçta takım beni utandırır.

Kardeşim bi cümle dikkatimi çekti hakemi arkamıza almak! Biz şikeci takım değiliz şikeyle hakem satın alarak kazanılmış 1000 tane kupa yada maç yerine alın teriyle mücale ile kazanılmış bi maçı tercih ederim. Biz parkede 5 aslan abdi ipekçide 12 bin aslan olalım yeter!

Yenilgilerden sonra bu foruma girmek istemiyorum bazen takımı koçu oyuncuları kötülemek için fırsat kollayan bir grup var tamam eleştirilir ama bir kerede destek ol be abi . Bu takım bu sene ligide alacak eurocupıda. KOÇa TAKIMIma ve KAPTANIma güvenim sonsuz...

760218e68a219f721777eda44954e106.jpg

Görünce gaza geldim :D

Biri maçtan önce Munich 99 sayı atacak, 40 dakikanın tamamı onların istediği tempoda geçecek, %62 üç sayı yüzdeleri olacak, %89.5 ile faul atacaklar ,16 hücum ribaunu alacaklar, Lasme ikinci yarı doğru düzgün oyuna giremeyecek, bilgilerini verse geçmiş olsun o zaman derdim. Yazdıklarım bir yana , bir deplasman maçında 99 sayı yiyip, maçın içinde kalabileceğimizi tahmin etmezdim. Son ana kadar maçta kaldık, çünkü Munich'in ciddi rezil bir savunması vardı.Evet kötüydük ama Munich'te ikinci maç için güzel sinyaller vermedi.Bu yüzdeleri İpekçi'de yakalayamazlar ve bu savunma ile çok zor anlar yaşarlar.Kaybedilmiş bir şey yok ve seri ortada. Aradaki farkın 5 -6 olması daha bile kötü olabilirdi.Tek haneli fark yersek turu geçeriz havası vardı herkeste.Seyirci sabırlı olmalı ve takım seyirci ile bütünleşip, panik yapmadan oynarsa tur hala bize dönük.

Koçun en azından kafası çalışıyor. Kendisinden daha fazla taraftarın işe yaradığının maç kazandırdığının farkında taraftarı motive etmeye çalışıyor. Arada bir kendisi de maç kazandırsa fena olmayacak.

Koçun en azından kafası çalışıyor. Kendisinden daha fazla taraftarın işe yaradığının maç kazandırdığının farkında taraftarı motive etmeye çalışıyor. Arada bir kendisi de maç kazandırsa fena olmayacak.

Senin derdin ne birader? Niye burda provokasyon yapıyosun? Sıkıntın Ergin Hoca yönetimindeki YENİLMEZ ARMADA' nın 4 senedir 20 milyon euroluk ülkeri ipekçide maymuna çevirmesi mi???? Hoca çok maç kazandırdı, daha da kazandıracak merak etme sen !!!

Yahu yeter be yeter bi sktrin gidin ya şu forumdan senin yaptığını fenerli yapmaz aq yeter!!! Şu çakalı engelleyip üyeliğini iptal etmeyen admin de aynı şeyleri hakediyor kusura bakmasın kimse çakala yol verenin çakaldan farkı yoktur benim gözümde!!!
Admin benim üyeliğimi iptal et bu provakatör ün kini iptal etmiyorsan!!!

Senin derdin ne birader? Niye burda provokasyon yapıyosun? Sıkıntın Ergin Hoca yönetimindeki YENİLMEZ ARMADA' nın 4 senedir 20 milyon euroluk ülkeri ipekçide maymuna çevirmesi mi???? Hoca çok maç kazandırdı, daha da kazandıracak merak etme sen !!!

Deplamanda yokları oynayan takım içeride eziyorsa ben burada payeyi taraftara veriyorum koça değil. Argümanım da net sonuçlar ortada 35 sayı Zaragoya fark atıyoruz sonra dışarıda 17 sayı fark yiyoruz. Sebebi Abdi İpekçi farkı koç olayı değil. Bayern maçında da koçluk performansı kötüydü yalan mı iyiy miydi. Taraftarı gazlıyor çünkü kendisi değil gene taraftar aldıracak turu.

İpekci'de ülkeri 80-63 yendi bu takım .. O atmosferde 10 sayidan assagi kurtulma şansi yok bayern'in .. Savanovic , renfroe ,taylor üclüsü neredeyse kacırmadan attı . İpekci'de öyle bir dünya yok..

Yahu yeter be yeter bi sktrin gidin ya şu forumdan senin yaptığını fenerli yapmaz aq yeter!!! Şu çakalı engelleyip üyeliğini iptal etmeyen admin de aynı şeyleri hakediyor kusura bakmasın kimse çakala yol verenin çakaldan farkı yoktur benim gözümde!!!
Admin benim üyeliğimi iptal et bu provakatör ün kini iptal etmiyorsan!!!

Tepkini küfretmeden dile getirmeyi öğren önce bir sen. Noldu biriciğine laf mı söyledik çok mu zoruna gitti. Ergin Ataman'ı sevmiyorum başarılı da bulmuyorum bu kadar basit. Bugünkü yönetimi de kötüydü. Turu geçersek gene iç saha atmosferiyle geçicez . Bunu kabullenmek sende sinir yapıyorsa benim problemim değil .

Tepkini küfretmeden dile getirmeyi öğren önce bir sen. Noldu biriciğine laf mı söyledik çok mu zoruna gitti. Ergin Ataman'ı sevmiyorum başarılı da bulmuyorum bu kadar basit. Bugünkü yönetimi de kötüydü. Turu geçersek gene iç saha atmosferiyle geçicez . Bunu kabullenmek sende sinir yapıyorsa benim problemim değil .
Senin gibi bi çakalın amacının takımın başına halil üner gibi ahmet kandemir gibi birinin gelip basketbol şubemizin üvey evlat haline getirildiği taraftarı olduğun şikcilerin abdi ipekçide 97-66 filan kazandığı maçlar uğruna galatasaray basketbol şubesini proveke ettiğini vizyonsuz düşme adayı şikecilerin hrr sezon içerde dışarda tokatladığı sıradan bi takım olması için yaptığın bu şark kurnazlığındaki projenin içinin boş olduğunu hatırlatayım mal oğlu malsın çocuk!
Sen daha kısa pantolonla annenin çemen ekmeğini yediğin günlerde önder külçebaşlarla murat kayalarla vizyonsuz koçlarla fenerden fark yiyen 100 kişinin izlediği takımı takip etmiş biri olarak bu noktaya gelmemizde aslan payına sahip bir maça 12 bin seyirci gelmesini sağlayan bi komutanı (ergin ataman) ı senin gibi 3 -5 çakala yem etmeyiz!!!