Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

İnanamiyorum son 40 saniyeye fark cift haneye cikti. Bugun herhalde 20 hucum ribaundu verdik. Hoca almasaydin mola. Senin molaya mi ihtiyacin var !!!

Bu kadar kötü savunma olamaz abi, 89 sayı atıyoruz deplasmanda, ama 10 sayı fark yiyoruz, evimizde Turu geçeriz ama, bu kadar kötü savunma olmaz, özellikle pota altında çok basit sayılar yedik, hakemler de devreye girmesi olmazdı zaten, inşallah sahamızda türü geçeceğiz...

1.30 kaldiktan sonra yapilacak tek sey olabildiğince guvenli ve yavaş oynayip 24saniye bitimine doğru penetre edip faul almaya calisirsin. Sinan bunu neden hic anlamadi. Her hucum sayi atan bi rakibe karsi hizli oynamak ne amacla yapilir?

Lasme dışında 5 numaramız yok bu maçı ondan kaybettik. Hedef eurocup şampiyonluğu ise daha erken hamle yapılmalı idi. Dorsey yanlış zamanda gönderildi. Bu uzun rotasyonu ile ezerler pota altında bizi nitekim bugün öyle oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar rahat olun. İçerde tecavüz ederiz bunlara. 10 sayı farkı ilk çeyrekte yakalarız. ? Hata yaptık son 30 sn ve can sıktık ama inancım tam...

Vallahi cildirdim heyecandan son 3 dakikayi izleyemedim ama 10 sayi fark çok kötü oldu şimdi ıstanbuldaki maç gelene kadar kafayı yeriz simdi düşüne düşüne kendimi yicem off ulan ofd

Rakip 10/16 üçlükle oynadı. İpekçi'de bu kadar yüksek yüzdeyle üçlük atabileceklerini sanmıyorum. 10 sayı fark kötü oldu ama biz bu takımı normal oyunumuzu oynayabilirsek eleyebiliriz.