Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

Ted kolejler macinda yildizlasan Chuck davis'in performansi ortada .. Jerrels desen basketbolcu olduguna dair ciddi süphelerim var.. Daha iyi tercih yapilamaz miydi?

Rakibin pota altı çok kuvvetli, bir de çok yüzdeli üçlük atınca bu maç zaten zor olacaktı. Hele son dakika yapılan hatalar zinciri yok mu hasta olmamak elde değil.

Bugun olan hicbir sey umrumda degil acikcasi. Euroleague yonetimi dahil Galatasaray'in buyuklugu hakkinda soru isareti olan herkesi haftaya ekran basina davet ediyorum. Bayern Munih haftaya İpekciye gomulecek.

Galatasaray ulan!

Bu arada aslında on sayı farkla kaybettiğimiz bir maç yok ortada seksen dakikaklık maçtın ilk yarısını on sayı geride kapadık hepsi bu bu iş bitti vs diyenleri hiç anlamıyorum basketbolda 10 sayı fark dediğin dört top

Lasme dışında 5 numaramız yok bu maçı ondan kaybettik. Hedef eurocup şampiyonluğu ise daha erken hamle yapılmalı idi. Dorsey yanlış zamanda gönderildi. Bu uzun rotasyonu ile ezerler pota altında bizi nitekim bugün öyle oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

En doğru tespit bugün de ispatlandı.Biz nasıl kazanacağız bir Lasme ile bende anlamadım

Bayern 2. maçta bu skoru en havaya girdiğimiz anlarda kontrol edecektir.Bu maçın gidişatı ve toplam skoru için suni denebilecek fark 2. maçta çok canımızı yakar. Haftaya Galatasaray'ın son avrupa maçında mutlaka İpekçi'de olup uğurlamalıyız takımımızı.Seneye de hangi organizasyonda olacaksak doğru planlamayla heyecan vermeye devam etmeliyiz.

Evimizde biz bunları 10+ yenebiliriz bence. Taraftar olarak Karşıyaka maçı gibi bir atmosfer oluşturup üzerimize düşeni yapmamız lazım ilk önce. Şu takımın bir guardı olmamasının acıları böyle anlarda ortaya çıkıyor işte. Mccollum +Sinan 1 dakikanın içine etti. Ayrıca son top böyle mi oynanır Allah aşkına? Göksenin niye yok kardeşim? Şu Sinan 30 dakika oynuyorsa Şafak da oynar Göksenin de

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enseyi karartmıyalım arkadaşlar.abdi ipekçide'ki ortamı hepimiz biliyoruz ama onlar bilmiyor.lasme'nin yanındaki uzun, taraftar olucak ikinci maçta.en çok, kaçan boş üçlükler can sıkıyor,içeride daha iyi yüzdeyle atıyoruz.benim güvenim tam.biletlerinizi erken alın.

Arkadaşlar kadro bu, artık bu saatten sonra tek yapabileceğimiz salonu doldurmak. O maçta pivot taraftar olucak. Yalnız lasme'yi dövdükleri yetmedi birde oyuna sokturmadılar. Neyse bu işin istanbulu var.
Bi daha yuzde 67 ile zor üçlük atarlar. Neyse zor olucak ama benim inancım var takıma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anlamıyorum elendik diyen arkadaşları, umarım haftaya salona gelirken de bu durumda olmazsınız. Biz bu Bayerni 20ye de yatırırız buna inanıyorum tamam zora soktuk ama bizim takımın bu potansiyeli var.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar rakip sahada bile 10-12 sayıdan geri geldiğimiz anlar oldu 2-3 kez yani adamlara karşı birkaç kez 10 civarı seri yakaladık İpekçide de böyle bir seri yakalayıp sonra üzerlerine çökeceğiz mental anlamda çok güçlü bir takım değil gerçekci fikrim bu ama onu da geçtim 20 yesek 30 yesek yine de umudu canlı tutmak lazımken 10 fark için pes mi edeceğiz Allah aşkına

haftaya yeneriz yeniliriz eleniriz vs. ama bu aymazlık bu vurdum duymazlık nedir ya.bir mola alıp takımı dinlendirmek çok mu zor.son 18 saniyede mola alıp ta ne oyun çizdi acaba.Takıma sakin ol demek bu kadar mı zor. sinan artık tanıyamıyorum bu tecrübede biri nasıl öyle top kullanır. iş yine taraftara kaldı ama gerçekten çok zor. çift haneli mağlubiyet psikolojik sınırın üstünde.Sanırım bu gece sinirden uyku uyuyamayacağım.