Eurocup Çeyrek Final 1. Maç: Bayern Münih: 99 - Galatasaray Odeabank: 89

Berbat maç sonu oynadık. Seneye kesinlikle gerçek bir guard almalıyız. Hiç organize olamıyoruz. Bir takımın 32 üçlük 34 ikilik kullanması nasıl bir iç dış dengesidir? Artık Abdi İpekçi'yi cehenneme de çevirsek zor artık tur.

Fark 4 sayı ve maçın bitmesine 1.5dakika var takımın oynadığı oyuna bak.zaman lehimize neden koştur koştur oynuyoruz anlamak mümkun degil sinan son maçlarda resmen takımı baltaliyor.Koçta mola almadan bitirdi maçı bravo elimizde olan avantajı 1dk da verdik rakibe. Gerçekten yazık sinirimden cıldıracagım

10 sayı zaten bizim ipekçideki atmesfor avansı yani maç berabere bitti diyebiliriz ama abdi ipekçide yakarız yine ortamı münih yakar kül ederiz sıkıntı yok

Bu mesajim burda dursun. Hani bu takimin deplasmanda surekli yenilmesinden dolayli bu karamsarligi anliyorum ama bu takim almasa bile taraftar bu turu alacak. This is Abdi İpekci. Kimse unutmasin. Galatasaray taraftariyla yari finale yuruyecektir. Almani Turku aksini iddia eden herkesle ikinci mac sonrasi gorusuruz.

Not: Telefondan yazdim Turkce karakter sorunu icin ozur dilerim.

Savunma olarak çok yumuşak kaldığımız bir maçta 3-5 sayı farkla yenilip İpekçi'ye daha avantajlı gidebilirdik ancak, maalesef son dakikada çok amatörce hatalar yaparak 10 sayı gibi önemli bir averaj verdik. Haftaya herkese çok iş düşüyor. Daha baskılı bir oyunla yarı finale kalırız.

Mac tam zamaninda bitti.Bir 5 dakika daha olsa bu gevsek oyunla 15-20 olurdu fark.. Kesinlikle guc farki veya degil..Tamamen boyle hirs heyecan gitmis gibi bazi oyuncularda..

Son bir dakika maçı kazanmaya oynar gibi neden acele ettik anlamadım .İpekçide çevirmiyeceğimiz skor yok lakin maça en az KSK maçı kadar ilgi göstermek şart

Bekleye bekleye oynamak varken kos koş hucuma ne gerek var anlamış degilim ama kolay fark atılacak takım ama bir anda farki kapatip degisik seyler yapacak takim
Ipekciide gorusmek uzere ama mola almayana koça kızıyorum.

Son dakikadaki hatalar bir tarafa bence maçı kaybettiysek özellikle ilk yarıdaki ve maçın bazı bölümlerindeki yumuşak savunmadan dolayı ve adamların acayip üçlük yüzdesinden dolayı kaybettik,işi biraz zora soktuk ama yine de herşey bitmiş değil.

Ergin hocayı çok severim ama bu 10 sayılık farkın onun armağanı olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki mola almama inadı bazen takıma zarar veriyor. Fark dört sayıya inmiş ve takımın sakin kalması gerekirken sürekli acele şut ve üçlük deniyoruz,gereksiz baskı yapıyoruz. Takımın biraz nefes alıp,sakin ve akıllı basket oynaması için mola almak bu kadar mı zor?

Maç boyu topun değerini bilemedik,bu kadar üç sayılık baskete maruz kaldığımız maçda tam 6 sayı civarına sevinirken amatörce yapılan 2 hata ile turu zora soktuk,açıkçası caleb ve chuck'dan hiç verim alamadığımız maçda 4-6 sayı farka çok sevinicektim.savunma yapmayı hiç beceremiyoruz,blake'in savunmada top kapma sevdasına 6 sayı verdik,tura birşey diyemiyorum,10 sayılık dezavantaj nasıl etkileyecek takımı bu beni endişenlendiriyor,umarım abdi ipekçide ilk yarıda gereken sayı farkını elde ederiz,böyle bir mağlubiyete üzülmemek elde değil..

Savunma falan yapmadık, Lasme'nin dışında savunma yapmak isteyen yok takımda. Ergin hoca rezalet maç yönetti zaten maçın başında yüzü düşmüştü Göksenin bi 10 dakika oynamazmıydı şu maçta?! en azından bir iki üçlük kaçırtırdı, antreman temposunda şut attılar Bayern'den 100 yemek resmen skandal, çeyrek final oynuyosunuz ya bir kendinize gelin.

Bu Bayern'e sahayı dar edip 20 sayı fark atmazsak ben de birşey bilmiyorum. Herkes şimdiden biletlerini ayırtsın cehenneme hazırlık yapılsın..

Rakiplerin bize karsi serbest atiş atar gibi üclük atmasi tesadüf olmamali .. 10 sayi cok gibi gözükebilir ama dıs atıs dısında bir numaralari yok . ksk tarifesi uygulariz bu takıma ..

Bayern Münih gibi disiplinli , maçı hiç bir zaman bırakmayan bir takımı 11 sayıyla abdi ipekçide yenmek kupayı almaktan daha zor