Eurocup Çeyrek Final 2. Maç:Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih

Turkiye'den uzaklasmanin yegane firsat maliyeti soyle ozel maclar.
Milletce birlik ve beraberlige ihtiyac duymak klisesine anlam ithaf edilmesini sevmesem de, en azindan Galatasaray camiasinin hem kulup hem de ulke bazinda yasadigi mutsuz gunlere panzehir olabilecek derecede degerli bir aksam bugun.
Acikcasi rakibin cesareti, Istanbul'daki guvensizlik ortamini hic manipule etmeden karsimiza cikiyor olmalari kendilerine olan saygimi bir hayli arttirdi, umuyorum biz de hem salon disinda hem de salonda hakettikleri guvenlik ve saygiyi kendilerine sunacagiz.

10 sayi buyuk bir fark, fakat Ergin Ataman'in Almanya'daki mac sonu hatirlattigi gibi, bu sezon simdiye kadar kendi sahamizda oynadigimiz maclari ortalama 20 arti fark ile kazaniyor olmamiz umut veriyor. Tum rotasyonun musterek katkisinin yaninda taraftar da Eurolig gunlerinden kalma performasini ortaya koyarsa, tur hala bizim elimizde.
Yari finalde Galatasaray'i ilk defa Afrika'da destekleyecek olmanin omurluk gururunu yasatin bana cocuklar, daha muzemize tasinacak yeni bir uluslararasi kupa var !
 
Kazanıp kaybetmek ikinci planda inşallah kazasız belasız olaysız bir maç olur. Sonrasında da inşallah tur bizim olur çok ihtiyacımız var biraz morale

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok kötü günler yaşadıgımız bu dönemde ERGİN ATAMAN'ın yüzümüzü güldürcegine inandıgım bir gün.Yaklaşık 1000 bilet kaldıgı söyleniyor bu da demektir ki salon full çekicek fakat maca giderken içimde bir korku olucak umarım ki korkulan bir şey olmaz saha içine dönersek bugun Lasme+Sinan ikilisinden her zaman oldugundan daha istekli bir oyun bekliyorum eger ki Blake kardeşimiz de gününde olursa bügün bu macı 20 fark civarlarında bitiriz.Daha önce de söyledigim gibi maça giderken olabildigince 10 sayılık farkı unutalım eger ki bunu başarırsak biz turu geçeriz.
 
Özellikle çıkışta dikkatli olmamız lazım beyler. Ben 007 de olucam maçta. Fakat maç bitince son ana kadar bekliyecem çıkmak için. Aceleyle cikmamanizi öneririm.
 
Olaylar nasılsa spor müsabakasının önüne geçmiş durumda. Taraftar tedirgin, umarım oyuncular bizim kadar etkilenmemiştir, benim de İstanbul uçagım saat 16 ´da. Ama hava alanı güvenli değil stad çevresi güvenli değil, yani güzelim ülke ye ne yaptılar böyle. Neyse konumuz dışına çıkmayalım. Güzel bir gece olur umarım ama olaylar maçın önüne geçmiş durumda.
 
forumdan ricam tedbir amaçlı bomba vs bahsediyoruz tamam da bahsetmeyelim bunlardan ya resmen akşam maça olan inancımla birlikte hafta sonu nu dışarda kalabalık mekanlarda geçirmiş ben bile şuan maça gitmemeyi düşünür hale geldim.Ölüceksek de aşkımızın ugrunda olelim benim için sıkıntı yok:(
 
Şuraya hadi maça gelin boğalım adamları yazmayı çok isterdim ama çevremden kimseye maça gelin diyemedim. Çünkü bu şehirde arkadaşını dışarıya çağırmak bile bir vebal altına girmek demek. O yüzden de kimseye gelin diyemiyorum. 16.45 civarı olralarda olacağım. Sanırım 17.30 - 18.00 civarına kadar program sürecek. Sonra maça kadar baya boş vaktim oluyor. Hayrolsun sonumuz :)
 
Ölümden öte köy yok ailem dışında tek aşkım galatasaray iyi günde kötü günde hep yanında oldum 24 yıldır.7 yaşıa kadar olan durumu hatırlamıyorum :) zira yasin kardeşimin dediği gibi öleceksem sevdamın yolunda ölürum.
Ister turu geçelim ister iddiayi kaybedelim TEK AŞK GALATASARAY başarılar umarım herşey güzel geçer.
 
Önce adamları Türkiye'ye getirtmedik adamlar paşa paşa geldi şimdi de konsantrasyon başka seylere kaymasın lütfen

Son 5 iç saha maçında attığımız ortalama farkı 27 sayının üzerindeymiş yani 20 değil 30 fark atıyoruz yaklaşık tabi KSK hariç pek ciddi rakipler değillerdi karşımızdakiler

Eğer sadece galibiyete ihtiyacımız olsa idi on sayının üzerinde fark atmamız büyük olasılık çok daha kolay olurdu o yüzdem salondakiler be oyuncular 10'sayı fark olmasydı neler yapacaklarsa aynı seyleri yapmalı.Deplasmanda farklı kazandıkları son lig maçında 3 periyot ortalamaları 25 sayı ama bir periyotta sadece 12 sayı atabilmişler.Bizim maçta da birkaç kez bize seri verdiler.Yani sabırlı olur ve ilk maçın sonunda yaptığımız gibi acele yüzünden 10 sayılık farkı açtırmaz maçı dengede götürürsek ama 1. Dakikada ama 35. dkda bir seri yakalama olasılığımız çok yüksek.Bu turun galibini belirlerken psikolojik faktörler en az teknik faktörler kadar rol oynayacak o yüzden umarım staff işin bu kısmını da önemser gerek maçtan önce oyuncuları psikolojik olarak da hazırlamaları gerek de oyuncukar saha içinde akıl tutulmasına eğlim gösterirse direk mola alarak mudahale etmeleri önemli.

Maçla ilgili tek bir dilek hakkım varsa Schilbin özel günlerinden birinde olur olmasını diliyorum.Taban ve tavan performansı çok farklı çünki tavan performansını gösterdiğinde hücüm alanında belkide Avrupanın en özel oyuncusu
 
Sağlık sorunları sebebiyle bugün ekrandan destek vermek zorunda kalsam da kalbim aklım her şeyim salonda taraftarımızla olacak. Umarım gerekli farkı yakalayıp turu geçeceğiz.
 
Nedense içimde bir ümitsizlik var :(
Bu olaylar yabancı oyuncularımızı nasıl etkiledi acaba ?
Kaza bela olmasın, sağlık olsun da hangi sonuc çıkarsa çıksın takımımız sonuna kadar savaşacaktır.
 
381891_10151254098348838_46008878_n.jpg

Aynen tamda böyle...İnsallah gereken farkın daha fazlasını yakalayıp eleyeceğiz Bayern'i...Koçada oyuncularımızada takımada taraftarımızada her seye güvenim sonsuz....
 
Arkadaslar.Maca gidenlerden tek istedigim,kendilerine cok dikkat etmeleri.Ne olur dikkatli olun ve mumkunse stada hemen vakit harcamadan girin.Kotu kotu haberler dolasiyor maalesefki hepimizin cok uzuldugu ve zorlandigi bir donemdeyiz.Arabasi olanlar arabasini park edip hemen iceri girsinler ve diger yollarla gelicek arkadaslarinda allah yardimcilari olsun.Kazasiz belasiz insallah problemsiz bir sekilde bugunu gecirirsiniz.
 
Maçın başında disiplinsizce 11 sayı fark için saldırmamak gerek yoksa 2-3 dk kötü oyunla 5-6 sayı geri düşersek çok zor olur turu geçmek. Sakin ve istekli olmak gerek ilk yarı 5-6 sayı önde olmak bile avantaj


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
En buyuk avantajimiz tecrubemiz. Schilb, Micov, Davis, Lasme bizim icin degerli, son macta malum hatayi yapan Sinan'ida buraya rahatlikla dahil edebiliriz. McCollum'un da cikisini goz onunde bulundurursak panik halinde hucum eden, sabirsiz bir takim izleyecegimizi dusunmuyorum.
 
Umarım ilk maçtan dersler alınmıştır. İlk maçta fazla katkı alamadığımız 4 numaralarimizdan bugün iyi oyun bekliyorum. Schilb kendi sahamızda daha iyi oynuyor. Haydi yenilmez armada dagit su Almanları.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst