Eurocup Çeyrek Final 2. Maç:Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih

10 sayılık fark ve geçtiğimiz maçın sonundaki fark yediğimiz bölüm sebebiyle fark 30 civarı seyretmedikçe rakip maçın içinde kalacaktır. Farkı kontrollü şekilde açmalıyız. Molalarla da oyunu tutarak farkın erimemesi ve momentumun kaybolmamasını sağlamak Ergin Hoca ya düşüyor. Bayern kalite açısından bizden oldukça aşağıda ama eliminasyon sistemi ve uzunlarda Lasme nin alternatifsizliği de oldukça canımızı sıkan bir durum.

Umutsuz olmak için sebep yok. KSK gibi bu tip ortama alışkın takım bile Abdi İpekçi de şaşkına dönmüşken Bayern in etkilenmemesi imkansız. Şu an Avrupa da hemen her takımı içeride +20 yapabiliriz.
 
Bayern Münih ilk maçtaki farktan dolayı moralllidir. Buda maça yansıyacaktır. Erkenden farkı açamamamız durumunda, moralinde verdiği destekle maçın içinde kalmayı başaracaklardır sonuna kadar. sona kalan maçta da ne olacağı belli olmaz. Onun için baştan sert ve iyi başlayıp, erken 10'un üzerinde fark yaratmak bize büyük avantaj olur. Maç içinde 20'lerin üzerine çıkarıp biraz sürdürebilirsek dirençlerini kırabiliriz. Maç kafa kafaya gidersede sonuna kadar mücadele çok önemli. Taraftara büyük iş düşüyor. Eleyelim şunları.
 
Uzakta oldugumdan dolayi gelemiyorum ama kalbim Galatasaray ve sizlerle Allah yar ve yardimcimiz olsun lütfen dikkatli olun Allahim hepinizi korusun.
 
İlk yarıyı 5-6 sayı civarında önde kapatalım 3. çeyrekte vurup geçelim. Lasme'nin faul problemine girmemesi çok çok önemli. İnşallah kazasız belasız geçelim şu maçı o final maçında İpekçi'de olacağız.
 
İlk macta Bayern tek uzunla oynamamizi ciddi anlamda firsata cevirmisti . Thompson ve Bryant sık sık orta mesafe girisiminde bulunan uzunlar . Abdi ipekci'de o şutlarin girme ihtimali yok ..Olabildiginde Davis , Green ve Lasme ile Bayern uzunlarini disari püskürtmeliyiz.. Atabiliyorlarsa dısardan atsınlar bakalim..
 
Yahu anlamiyorum ki Trt'yi hic, basketbolda 2. buyuk kupanin ceyrek finali oynaniyor, senin maclarini canli yayinlayabildigin yegane temsilcin yari finale cikma mucadelesinde.
Salon tiklim tiklim, iceride cok guzel bir atmosfer var, spor kanalin dahi yarim saat onceden baglanip televizyon basindakileri havaya sokmayi akil edemiyor.
Hadi bizleri dusunmesini gectim, kanalin reytingi arttirmak icin de yapabilecegi en rasyonel hamlelerden bir tanesi su, gercekten inanilmaz..
 
Sakin olalım maç bize çok çok erken geldi. Haydi Aslanlar..

SENİ SAYI KRALI YAPTIRACAĞIZ MC COLLUM !


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
İlk yarı istediğimiz gibi geçti bence tamamıyla, deplasmanda ilk periyotta 29 sayı yediğimiz rakibi devrede 25 sayıda tuttuk, faul sayıları oldukça fazla rakip oyuncuların ve inanılmaz panik havasındalar, basit hatalar yapıyorlar bol bol. Göksenin çok iyi bir periyot oynadı bence. Bu arada salonda olan tüm renkdaşlara selam ederim, orada olmayı çok isterdim, böyle bir desteği görünce çok duygulandım, hepinizin ayağına, yüreğine sağlık.

Hakemlere gelince aleyhimize yönettiklerini söyleyemeyeceğim ama değişik bir şekilde yönetiyolar maçı, tanımıyorum ama bu atmosferde tecrübesiz hakemler sanırım. Ben bu kadar hücum faul çalındığını pek görmedim uzun zamandır. Aleyhimize çalınan bariz 2 düdük var, biri Green'in ribaund pozisyonu diğeri Göksenin'in teknik faulü ama onlara da haksız yere çalışan 2-3 düdük var gibi geldi bana. Harala gürele içinde geçen bir ilk yarı oldu ve bu bizim işimize yarıyor şu an, umarım bu hava devam eder, bileğinize kuvvet aslanlar.
 
İlk yarıda tam sahada baskılı savunma işe yaradı.10 sayılık farkın getirdiği psikolojiyide üstümüzden attık. 3.çeyreğe başlangıç çok öemli.Mutlaka hücumda arayışlara gireceklerdir.Umut vermemek lazım.
 
2.yarı skor koruma iç güdüsü ile hareket etmez aynı şekilde devam edersek maçın sonu güzel olacak. Bu arada salonda göremiyoruz pozisyonları tekrar ama kac tane hücum faul çıktı saymadım. Enteresan bir hakem üçlüsü var sahada.
 
İlk yarı 18 sayı fark.... Muazzam bir savunma...Muazzam bir konsantrasyon...Chuck Davis katkı vermeye devam ediyor....Göksenin yıldırdı rakibini...Hakem kararları biraz enteresan... Belki doğru olanı yapıyorlar doğru düdükleri çalıyorlar, alışık olmadığım için biraz garip geldi...Allahtan iki taraf içinde çalınıyor düdükler.
 
Göksenin müthiş katkı verdi savunması ile, açılan bu farkta büyük emeği var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst