Eurocup F Grubu 4. Hafta | Krasny Oktyabr 72-88 Galatasaray

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Eurocup F Grubu 4. hafta mücadelesine Fenerbahçe derbisi biter bitmez çıkıyor.4 Kasım Çarşamba günü saat 21:00'da başlayacak mücadeleye Krylastkoye Sports Palace ev sahipliği yapacak.Eurocup'ta ilk 3 haftayı galibiyetle geçen,Pazartesi akşamı Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'ye karşı derbilerde son dönemin en baskın ikinci devresini oynayan Yenilmez Armada'ya başarılar diliyoruz.

Her ne kadar daha kaliteli de olsak bu maçın favorisi onlar. Dinlenme fırsatımız olmadı.Kafaca Fener maçında olmamız muhtemel. Mitchell olsa rahat bir Krasny galibiyeti beklerdim.Ancak şimdi daha kafa kafaya geçecek bir maç bekliyorum. Olur da kazanırsak haftaya içerdeki Nizhny galibiyeti ile grup liderliğini garantileriz

Mitchell neden yok ?
Maç saati tam olarak nedir ?

Serbest bıraktılar hocam.

Son maçlarında Tsomoki Minsk i yenmişler 4 sayı farkla. Benim çok beğendiğim ve rotasyona istediğim RT Guinn kenardan gelip biraz sinirimizi bozabilir. Onun dışında esas problemi yaratabilecek oyuncu Jordan Hamilton. Geçtiğimiz maç Donta Smith te yaşadığımız sorunu yaşatabilecek bir oyuncu ve ondan daha iyi bir şutör(dü). Şu an form durumunu bilemiyorum ama iyi savunmamız lazım. JaJuan Johnson zaten maçın başında iyi savunulursa çabuk bırakıyor.

DJ Cooper a baskı yapar, pas kanallarını kaparsak çok zorlanmayız diye tahmin ediyorum. Guinn ve Hamilton ın dış şutları da umarım girmez.

Takımımız yorgun bunu bilerek izleyeceğim maçı rakip eksik ve bazı sorunlar yaşıyorlar bugün bencten birşeyler bekliyorum şafak ciddi süreler alacaktır ege de öyle İzzettin ayağına bir şans daha geliyor.
Her ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum bugün bizi sevindirecek bencteki oyuncularımızın performansları olacaktır.

Nerdeyse Euroleague TOP 16 sertliğinde bir mücadele ortaya koyduk 48 saat önce. Şimdi Allah'ın unuttuğu yerde deplasman oynamak kolay iş değil...

Mccollum - Şafak - Göksenin - Ege - Dorsey üstünden rotasyonu döndürsek iyi olur. Lasme, Micov, Sinan ve Schilb'i dinlendirelim olabildiğince.

Üçte üç yaptığımız için grupta kredimiz oldukça büyük şu an. Kazanırsak baldan tatlı olur elbette.

Zorlanmadan kazanırız gibi ama Şafak başta olmak üzere çok süre almayan oyuncularda süre alıp rotasyona dahil edilmeli.

İçimden bi ses maç sonu "kaybetsek bile olurdu , helal olsun" diyeceğimiz bir sonuç alcaz diyor ama inşallah diyelim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi