EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Benim arkadaşım son aşamaya kadar geldi hep hata verdi alamadı.Toplamda 7 blok satışta görünüyomuş 60 ve 90 liralık biletler onlarda dedi. Bu maça kadar her maç orda olan taraftar gidemiyo ne yazıkki hepimizin beklediği şey oldu ve biletler dağıtıldı demekki.

Bilet alamadım sinirden aglıcam galiba elinde kombine veya biletini satmak isteyen varmı 2 tane

Bilet almak için girdim siteye son aşamaya kadar geldim hata verdi Allah razı olsun emeği geçenlerden. Toplam 7 blok çıkartmışlar zaten, hayatında maça gitmemiş 0 emeği olanları toplasınlar bakalım. Haram zıkkım olsun hepsi.

Ben çok yavaş bir tablet ve netten girdim kardeşim için saha içi alacaktım ama muhtemelen hiç satışa çıkmamıştı 2 blok 90lık 7-10 blok arası falan atmışlık bardı sanırım buradan isteyen arkadaslar olmuştu almayı denedım ama devamını getiremedim.Saha içinden tek bir biletin bile satıça çıktığını sanmam tribün için de toplam 10 blok falandır.

Kötünün iyisi olasılık kombine satmak için az sayıda bilet çıkardılar ama büyük olasılık kazın ayağı başkadır

Abi Facebookta bin küsürluk grup kurdum. Her maça taraftar göndermek için kıçımı yırttım. Bu takımla ağlayıp bu takımla güldüm l. Hayatımda ilk defa maça gelecektim diyarbakırdan. Karşılığı bu olmamalıydı be. Yazıklar olsun. Emin olun Ünal Aysal olsaydı bunu yapmazdı. Bu dursun ve çevresindeki aç gözlüler öyle bir yıl yaşattılar ki bize. Benim söyleyecek sözüm kalmadı yoruldum. Sırf ona istifa diye bağırılmasın hırsızlık için bu biletleri uA'ya dağıttı. Yatacak yeriniz yok. Allah sizi bildiği gibi yapsın

LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Eurocup yolunda her maç olmasa da baya bir maça gitmişimdir ama finale gidemiyorum. Yıkıldım resmen ne tat kaldı ne tuz az bir emeğimiz vardır kulüp için helal olsun ama bu kadar süre maça giden insanlar bunu haketmemişti. Yazık diyorum sadece. Kendim için söylemiyorum ama her maça giden kulüp için kendinden feragat eden insanlar olamayacak orada ona üzülüyorum yazık