EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Arkadaslar cok alakasız olacak belki ama final maçına bi arkdaşımla gelmeyi dusunuyoruz (bilet alabirsek) fakat salonda namaz kılabileceğimiz bir yer var mı acaba?

Takımada başarılar umarım burada o kupayı kaldırırız.

Deplasmanda kolay dağılıp absürd bir fark yememek lazım,Mümkün olduğunda 7-8 sayının üstüne çıkmamalı fark.Kazanabiliriz de,iç saha da iyi bir takım değiller.Ama ne olursa olsun Abdi İpekçi'de gereken yapılacaktır.2 sene önce ki bayanlar final serisi 5. maçında ki atmosferin bile üzerine çıkılabilir.

Arkadaşlar biletler sadece internet üzeri satılacakmış gişe ve çağrı merkezinden satım olmıycak aman dikkat

Saçmalığa bakın,sadece internet üzerinden satış yapılacakmış sorsan karaborsa önüne geçmek için yapıyoruz derler.Zaten kişi başı 2 biletle sınırlı satış.Site, yüklenmeden kilitlendi bahenesiyle biletler ''gitmesi gereken yerlere'' gidecek beyler.

Kombine kartlara tükendi diye satışı durdurmuş biletix. Keşke Karşıyaka veya Münih maçları öncesi bu uygulamayı yapsalardı. Kulüb kazanç elde etmiş olurdu.

İstanbul'da kendini idame ettirmeye çalışan bir öğrenci için 60 TL önemli para ama onu göz ardı edeli çok oldu.Tek arzum biletimi alabilmek,hazır kıta bekliyorum,her maça gelen gerçek taraftarlar hak ediyor bunu.Aaa finale kalmışız dur bilet ayarlayımcılar değil...

Yazık ne kadar şekilci varsa salonda olacak. 1 tane bile bilet alamadık.
Normal sezon maçlarında da görmek isteriz arkadaşları ama yookkk...

Şu maçta karaborsa yapanın bütün sevdiklerine iyi dileklerim var.

Ben bu biletlerin satışa çıktığına inanmıyorum.Gerçekten aramızda saat 3'te girip alabilen oldu mu ? Dün zaten biletler filan twitter' da dolaşıyordu.

Bu arada fazladan bilet alan varsa talibim bilete.

Yazıklar olsun hepsine, bilet alanı tanıyan var mı? Hiçbir arkadaşım bilet alamadı sanırım ya yönetici tanıdığımız olacak ya da para bastırıp kombine alacaksın

Bu saate kaldığını sanmıyorum. İlk dakikadan beri biletleri seçtikten sonra bir adım ileriye gidemedik birkaç arkadaş farklı bağlantılardan. Ben 5 sekme açıp her birinde farklı bir blok seçmeme rağmen hala alamadım. Denemeye de devam ediyorum.

Benim tanıdığım ve bilet alabilen henüz yok.