EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Pc'den biletix'e girince tüm bloklarda biletlerin tükendiği yazıyor. Şimdi androidden alan arkadaşlar, bu işte bir terslik olabilir. Salona çok erken gidin bence. Kaç bilet satıldığı belli değil. Bir de ben de iphone uygulamasından 2 saattir deniyorum olmuyor. Lütfen bir bilet de bana alın. Saat 12.00'de abdi ipekçi'nin önünde olurum. :)

Muhtemelen bitti 2+7 9 blok satışa çıkmış zaten bu da 2000 civarı bılet eder.Saha içi zaten çıkarmadılar.

Yahu insaf 2 saat oldu yer belli koltuk belli devam dedigimde o aşamada takılı kalıyorum beyler ne yapmalı var mıdır fikri olan, ayırttıgım halde alamıyorum hala 219'dan hata veriyor. Arkadasımın telefonundan da deniyorum ondaki hata da kategoriler kısmında spor cıkmıyor

Arkadaşlar ben 2 tane aldım bilet. Web'den girerek aldım.Bileti seçince alttaki yazı geliyor ama ben bi 200 kere denedim 2'sinde gelmedi.219'dan 2 bilet alabildim. Tamamen şans olduğunu düşünüyorum.Sizde deneyin şansınızı. Bizi bu duruma düşürenlerin de............

Üzgünüz! Seçtiğiniz fiyat kategorisinde koltuk bulunmuyor.

Rezalet. Çıktığı anda bitti. Çok talep olması normal ama satışa çıkan bilet sayısının çok olduğunu düşünmüyorum bir bölümü ultraslan'a verildi bir bölümü eş dost davetiye oldu. Bizde takımın iyiliği için kavga edip kafa yoranlar olarak yarımız alamadık.

Su an itibariyle Internet sitesinde tum biletler bitti sanirim. Tek tek deneyince tukendi diyor. Mobilden almayi deneyince ise hala hata veriyor.

Beyler İş nedeni ile İzmir´deyim eğer maça gelememe durumum olursa satarım...Buradan tekrar yazarım öyle bir durumda, 2 tane aldım şükürler olsun...

Beyler uzun denemelerim sonucu biletix uygulamasından ayrı seferlerde 1 er tane olmak üzere 2 bilet aldım.Böyle sistem olmaz olsun insanı kanser yaparlar.Biletix uygulamasından denerseniz olma ihtimali var, ne kadar hata verse de devama tıklayın ben biri 119 biri 219dan aldım biletler bitmek üzere sanırım elinizi çabuk tutun.Sanırım sadece kargoyla alma seçeneği var bileti biletix gişesinden veya satış noktasından alamıyoruz.10 lirada kargo parası eklendi.Her yerden soyulduk sanırım.Normal sezon ve grup maçları dahil neredeyse hepsine gidip buna gidememek koyardı.Ben yırttım inşallah sizde bilet alabilirsiniz.

saat 14 de oturdum bilgisayar başına. internet, mobil uygulama her şeyi denedim ama olmadı. alamadım bilet.biletlerin çoğu eşe dosta,pilavcı yakınlarına gitti. bende masum sevdamla öyle baktım boş boş
ekrana... gerçekten sevmenin kaderi bu sanırım...

Satışa çıkmayan VİP biletler karaborsa sitesinde satışta hem de birden fazla yer satıyor adamlar.Tarafdan bilet kaçırıp maça seyretmeye gelecek birilerine bilet vermenin örneği vardır,iş bilmezlikle bormal satış yolu ile karaborsaya bilet kaptırmanın da örneği vardır da normal taraftara satın alma şansını vermediğin bileti karaborsaya kaptırmanın dünya üzerine örneği var mıdır ? Rezalet desem az skandal desem o da az kelime yok