EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Bana mı yazdın bilmiyorum ama fırsatçılık derken neyi kastettin anlamadım mastercard fırsatını diyorsan yönetimle ne alakası var anlamadım..

Yok size değil. Genel olarak bilet fiyatlarına yönelik söyledim.

Mastercard olayı zaten 200 TL'yi geçen alışverişler için geçerli. Eğer saha icinden almayacaksaniz zaten 2 tane alabildiğiniz için MasterPass'ı kullanamıyorsunuz.

Eyvallah insallah bilet alabiliriz.Ayrıca daha önce biletixde pazartesi olarak açıklanmıştı neden salı oldu acaba o yüzden aklıma geldi mastercard kampanyası.Teşekkür ettim.

Maci canli izliyorum .. Strasbourg'un rakibinde panko adlı bir uzun var. Muazzam oynuyor .. Fransa'dan 4-6 sayı gibi bir farkla dönersek İpekci'den 15 farkdan aşşagi cikamaz bu strasbourg .

Şimdi fark ettim linki TV soyunma odasından çekim yapıyor.Nasıl oynuyor Strasburg sakatlar oyuna girdiler mi ?

Ekleme:Şimdi baktım da aylardır ortada olmayan Howard fena istatistik yapmamış pek iyi olmadı bu o yokken 4 numarasız bir takım kalıyordu gerıye

Buraya konsante olmak da fayda var artık. Schilb ve Green'in formsuzluğu korkutucu öte yandan bir süredir formsuz olan kaptan son iki maç ciddi toparladı bu da sevindirici. Mcollum'a Çekmece maçında ne oldu ise umarım ciddi bir şey değildir.

30 küsur yaş ortalamasında, en kötüsünün 5 yıllık Avrupa kupası deneyimi olan takımımız umarım gerekli yerde gerekli karakteri koyar da şu maçı alıp 2. maçta şampiyonluk tur atarız. Lig artık çok zora girdi ama benim umudum takımın buraya konsantre olduğu ve takımın ligi boşladığıdır. Ya da en azından züğürt tesellim budur. Daçka ve Çekmece maçlarının son 5 dakikasına başka bir açıklama bulamıyorum, bulmak istemiyorum. Çekmece gibi bu takımda da kimin şut atacağı, kimin skoru zorlayacağı belli. Umarım bu maçta da Samardziski'ye ikili sıkıştırma götürüp Roll'u boş bıraktığımız gibi geçirip Collins'i boş bırakıp Duport'a filan ikili sıkıştırma götürmeyiz. Son 2 maçta gördüğümüz gibi bu maçın kaderini de piyangodan çıkan Chuck Davis belirleyecek. İnşallah o istekli, candan oyununu oynar da takıma da az da olsa sirayet eder. Seke seke gittiğimiz şu yılda bu kupa her zamankinden daha fazla önem arz ediyor. İnşallah oyuncular da o ciddiyetlerini korurlar ve en azından Avrupa'da gösterdiğimiz büyük emeğin karşılığını alırız. Allah yardımcımız olsun.

Kazanmak ya da farkı en fazla 5-6 civarında tutmak lazım. Biz orda 19 yesek burda 20 fark yaparız ama finalde kapamamız gereken yüksek bir fark takım ve taraftar üstünde ciddi stres yaratabilir.

Bugünü unutup tamamen bu maçı düşünmeliyiz yarından itibaren eleştirileri bir kenara bırakalım 27 nisandan sonra her gün eleştiririz zaten

Ne yapın edin, şu kupayı alın. Bütün sezonun emeği çöpe gitmesin. Ligdeki ciddiyetsizlik buraya yansımaz inşallah. Silkinip ayağa kalkması lazım takımın.

Dacka ve b. cekmece maclarinda belki saha avantajini kaybettik ama bu takımın aklı , ruhen ve bedenen eurocup final macindaydi ... Hem Galatasaray camiasi Hemde oyuncular için eşsiz bir vitrin maçi olacak .. 4-8 sayı araliginda bir maglubiyette bize yetecektir .. Gerisini İpekci'nin büyülü atmosferinde büyük Galatasaray taraftari halledecektir ..Şöyle bir atmosfer bekliyorum..
[video=youtube;hvCr9jom9Nc]https://www.youtube.com/watch?v=hvCr9jom9Nc[/video]