30 küsur yaş ortalamasında, en kötüsünün 5 yıllık Avrupa kupası deneyimi olan takımımız umarım gerekli yerde gerekli karakteri koyar da şu maçı alıp 2. maçta şampiyonluk tur atarız. Lig artık çok zora girdi ama benim umudum takımın buraya konsantre olduğu ve takımın ligi boşladığıdır. Ya da en azından züğürt tesellim budur. Daçka ve Çekmece maçlarının son 5 dakikasına başka bir açıklama bulamıyorum, bulmak istemiyorum. Çekmece gibi bu takımda da kimin şut atacağı, kimin skoru zorlayacağı belli. Umarım bu maçta da Samardziski'ye ikili sıkıştırma götürüp Roll'u boş bıraktığımız gibi geçirip Collins'i boş bırakıp Duport'a filan ikili sıkıştırma götürmeyiz. Son 2 maçta gördüğümüz gibi bu maçın kaderini de piyangodan çıkan Chuck Davis belirleyecek. İnşallah o istekli, candan oyununu oynar da takıma da az da olsa sirayet eder. Seke seke gittiğimiz şu yılda bu kupa her zamankinden daha fazla önem arz ediyor. İnşallah oyuncular da o ciddiyetlerini korurlar ve en azından Avrupa'da gösterdiğimiz büyük emeğin karşılığını alırız. Allah yardımcımız olsun.