EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Demek final maçını tüm sezonun cefasını çeken gerçek taraftarlar değil sadece gösteriş yapmak isteyen kodamanlar/yakınları ve tam bağımlı taraftar grubu izleyebilecek. Yalancı ve çapsız Dursun Özbek yönetimine de bu yakışırdı.

Canaria maçında aynısı bana olmuştu.Kartta problem var sanmıştım.Bu sefer o aşamaya bile gelemedim.Telden aradım meşguldü.Acaba biletix gişesi nünde mi bekleseydim diye hayıflanıyorum.

Gişede satılmadı zaten.Pazartesiden salıya ertelenmesinin nedeni bilinmiyor o kadar boşa giden bilet güya karaborsanın önünü kesmek için maximum 2 bilet alınıyor ama dünyanın bileti karaborsada resmen dalga geçiyorlar o salon nasıl dolacak merakla bekliyorum ve bizim kulüpte ki kadar karaktersiz yöneticiler ve diger Lordlar kadar adisi hiçbir kulüpte yok bundan artık emin oldum yazıklar olsun bu kadar kişinin hayalleri ile oynadılar .

Kalktım gittim son bi umut. 2 ayrı paramatiğe gittim, kartımda var ama ödemeler menüsünün altında biletix diye bir şey çıkmıyor. Yarım saat herşeyi inceledim yok arkadaş. Adamlar dalga geçiyorlar resmen bizle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Finaldeyiz, muhtemelen kupayı alacağız ve insanın neşesini kaçırıyorlar. Bu zihniyetten (Aysal dönemi de aynıydı, Aysal olsaydı böyle olmazdı diyenlere katılmıyorum) kurtulmadığımız sürece böyle gider.
Karaborsa sitesindeki fiyatlara baktım da, 6 yıldır saha içi kombinem var, oradaki fiyatları baz alarak satsam 6 yıllık kombine parasını tek maçta çıkarıyorum. Bu kadar ahlaksız, bu kadar karaktersizler. GS idarecileri de bunlara çanak tutarak benzer sıfatları hak ediyor.

Bugün yaklaşık 3 saat aralıksız mobil ve pc^den, gişeye gidip sorarak ve en son paramatikten almayı denedim olmadı. Paramatik olayı falan yalan arkadaşlar, garanti bankasını aradım 2015 mart ayında atm'lerden biletix menüsü kaldırılmış. Alenen insanlarla maytap geçtiler, biletix ve kulüp resmen karaborsaya yardakçılık yapmıştır. Hepsinin Allah belasını versin.

Fazla bileti olan varsa talibim.

Tribünün dörtte biri satıldıysa kombine de var 2 3 binse geri kalanlar nerede? Peşkeş çekilen bilet bu kadar olamaz herhalde

Vallahi ben olamaz diyemem belki olmamıştır ama olasabilir.Final maçı olduğu için ELnin bilet talebi olacak,sponsor biiletleri de artar deniyor,muhtemelen kıramadiğimiz federasyonun bilet talebini de karşılarlar,rutin peşkeş kıntenjanı da bir miktar artı ise neden olmasın

Bugün uzun uğraşlar sonucu hasbelkader bir bilet alabildim. Bizim kulübün bilet satma işlemiyle ilgili bir anım var bugünkü durumu özetleyen.

3 sene önce futbol kombinesi satışa çıkmadan bir hafta önce acaba alabilir miyim diye şansımı denemek için stadtaki ofise gittim. Orada da tesadüf iki kişiyle karşılaştım onlar da kombine almaya gelmişler. Ancak bir farkla, onlar bizi ..(adını hatırlamıyorum) abinin selamıyla geldik, 9(evet dokuz) tane kombine alacağız dediler. Sen nerden geldin dediler, benim tanıdığım yok öylesine geldim şansımı deneyeceğim dedim, o zaman işin zor dediler. Ben oradaki satıştaki elemanlara sorunca satışa çıkmadı henüz kombineler, şu anda işlem yapamayız dediler, diğer elemanlar ise gittiler 9 tane kombine aldılar çıktılar.

Bugünkü biletlerin karaborsaya düşmesinin, çıktığı gibi(hatta çıkmadan) bitmesinin sebebi de budur. Bilet satıştan sorumlu yetkililer bile karaborsa satıyor olabilir, ne de olsa az para kazanmayacaklar.

Özetle bu rezalette pay sahibi olan kulüpteki herkesin Allah belasını versin.

Burayı uzun zamandır takip etsemde foruma sanırım ilk mesajım olacak. { düzeltme: 78.mesajmış} Konuyu çok uzatmayıp direk yazayım.

Serhat Oğuz, Görkem Savcu, Mehmet Yılmaz isimli arkadaşların bilet ihtiyaçlarını gişe fiyatından olmak üzere halletmeyi isterim. Kendileri içinde uygunsa ve benimle irtibata geçerlerse sevinirim.

Vallahi şöyle bir durum var ben izmirde yaşıyorum bu maç için çok önceden uçak bileti alan arkadaşlar vardı. Bir dönem uada yer almışlardı ve bugün o arkadaşların bileti hazırdı. Ua ya çokça bilet verildi bu tamamen haksızlık. Vallahi herkese sövecem ama ban yerim neyse şu yönetim bi gitsin ua dan zaten umudum ya da bi beklentim yok. Spor ruhunu öldürdüğü endüstriyel futbolun maşası olduğu kanaatindeyim.

Hiç bilmediğim için soruyorum bu pasoligin karaborsayı önleyen ya da zorlaştıran bir yönü var mı eğer öyle ise kendi cebinden harcamadan ulufe dağıtmanın tek yolu basketbol oluyor da.

arkadaşlar elimde 3 tane bilet var. akrabalarım gelecekti 1 i kesinleşti gelmiyor diğerleri, hafta sonu belli olacak. 1 ini kesin satacağım diğerleri şu anda beklemede......

eğer hala duruyorsa gişe fiyatının üzerinde alabilirim. misafirlerim gelecekti maça 3 bilet alacaktım zaten rezil oldum bilet alamadım. bari kendim gideyim.