Demek final maçını tüm sezonun cefasını çeken gerçek taraftarlar değil sadece gösteriş yapmak isteyen kodamanlar/yakınları ve tam bağımlı taraftar grubu izleyebilecek. Yalancı ve çapsız Dursun Özbek yönetimine de bu yakışırdı.
Diğer satın alma opsiyonlarına geçmiş biletixde. Garanti parmatik diyorVip biletleri saha içi biletleri falan ne olacak peki? Satıldı da biz mi duymadık?
Anladım napalım sağlık olsun arkadaşlarAynısı basıma geldi üstad ve zamanasımı oldu sanıyorum 3 saat denememe rağmen alamadım bileti
Diğer satın alma opsiyonlarına geçmiş biletixde. Garanti parmatik diyor
Yakında ATM var gidip bi şansımı denesem mi acaba
Canaria maçında aynısı bana olmuştu.Kartta problem var sanmıştım.Bu sefer o aşamaya bile gelemedim.Telden aradım meşguldü.Acaba biletix gişesi nünde mi bekleseydim diye hayıflanıyorum.
Tribünün dörtte biri satıldıysa kombine de var 2 3 binse geri kalanlar nerede? Peşkeş çekilen bilet bu kadar olamaz herhaldeSatılmadı.Tribünün bile dörte birini ancak sattılar malum.
Tribünün dörtte biri satıldıysa kombine de var 2 3 binse geri kalanlar nerede? Peşkeş çekilen bilet bu kadar olamaz herhalde
Tribünün dörtte biri satıldıysa kombine de var 2 3 binse geri kalanlar nerede? Peşkeş çekilen bilet bu kadar olamaz herhalde