60 yada 90 lira farketmez.. fazladan bilet alabilen varsa gişe fiyatından talibim.
Yazıklar olsun böyle yönetime. Merak ediyorum nerde saha içi biletler, nerde diğer bloklar tamam anlarım 1000 tanesini sponsor eş dost vb ama 5000 bilet 5 tane blokda mı saklı ya?
hala alınabiliyormu bilet? hata veriyor sürekliIphone uygulamasından tam bilgim yok fakat android uygulamasında bende aynı hatayla karşılaştım hesaplama yapmıyor sürekli hata veriyordu deneye deneye yolumuzu bulduk <=-P *big hug*
Haklısın dostum. İnan kafayı yiycem. Yanıma arkadaş bulamadım kombine almadım. Zaten tuzla dan hafta içi maçlarına giremiyorum. Bu maç için herşeyi vermeye hazırdık ama yönetm herşeyin içine etti.5000 biletten fazla 9 bloktan satış yaptılar çok çok 2000 bilettir.Sezon başı çok az kombine satıyoruz zaten.Aon sezon için kombine satışında da çok büyük ilgi olmadı 1000-1500 de kombine olsa sırf tribünden 6500-700 bilet yok ortada saha içi hiç satışa çıkmadı en az 500 biletde oradan var .Nerede ise 7000 bilet eder.Taraftara yapılanı geçtim de bu yapılan açık açık klübü ciddi bir maddi zarara uğrayacak birşey.Şubeye milyon dolar gelir elde edilebilecek biletler ulufe olarak kullanılıyor.
Canaria maçında aynısı bana olmuştu.Kartta problem var sanmıştım.Bu sefer o aşamaya bile gelemedim.Telden aradım meşguldü.Acaba biletix gişesi nünde mi bekleseydim diye hayıflanıyorum.Benim gibi biletix.com dan bileti ayırıp kredi kartı no kart sahibi ismi vs. yazarken hata verip alamayan var mı?
Benim gibi biletix.com dan bileti ayırıp kredi kartı no kart sahibi ismi vs. yazarken hata verip alamayan var mı?
Vip biletleri saha içi biletleri falan ne olacak peki? Satıldı da biz mi duymadık?