EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Hayır bari biletleri 250 TL'den 500 TL'den satışa çıkar ama satışa çıkar insanlar belki telefonunu satar yine maça gelir şubeye gelir elde etmek için yapıldı deriz .Basketbol şubesine en ufak saygısı yok yönetimlerimizin bu mesele de yıllardır böyle meselenin özü bu belki futbolda da benzer şeyler olur ama bir avrupa kupası finalinde stadın yüzde seksen biletini satışa çıkarmayıp dağıtmak gibi birşey yapılamaz ama konu basketbol olunca bayram şekeri gibi muamele görüyor final bileti bile

Yazıklar olsun böyle yönetime. Merak ediyorum nerde saha içi biletler, nerde diğer bloklar tamam anlarım 1000 tanesini sponsor eş dost vb ama 5000 bilet 5 tane blokda mı saklı ya?

Iphone uygulamasından tam bilgim yok fakat android uygulamasında bende aynı hatayla karşılaştım hesaplama yapmıyor sürekli hata veriyordu deneye deneye yolumuzu bulduk <=-P *big hug*

Yazıklar olsun böyle yönetime. Merak ediyorum nerde saha içi biletler, nerde diğer bloklar tamam anlarım 1000 tanesini sponsor eş dost vb ama 5000 bilet 5 tane blokda mı saklı ya?

5000 biletten fazla 9 bloktan satış yaptılar çok çok 2000 bilettir.Sezon başı çok az kombine satıyoruz zaten.Aon sezon için kombine satışında da çok büyük ilgi olmadı 1000-1500 de kombine olsa sırf tribünden 6500-700 bilet yok ortada saha içi hiç satışa çıkmadı en az 500 biletde oradan var .Nerede ise 7000 bilet eder.Taraftara yapılanı geçtim de bu yapılan açık açık klübü ciddi bir maddi zarara uğrayacak birşey.Şubeye milyon dolar gelir elde edilebilecek biletler ulufe olarak kullanılıyor.

5000 biletten fazla 9 bloktan satış yaptılar çok çok 2000 bilettir.Sezon başı çok az kombine satıyoruz zaten.Aon sezon için kombine satışında da çok büyük ilgi olmadı 1000-1500 de kombine olsa sırf tribünden 6500-700 bilet yok ortada saha içi hiç satışa çıkmadı en az 500 biletde oradan var .Nerede ise 7000 bilet eder.Taraftara yapılanı geçtim de bu yapılan açık açık klübü ciddi bir maddi zarara uğrayacak birşey.Şubeye milyon dolar gelir elde edilebilecek biletler ulufe olarak kullanılıyor.
Haklısın dostum. İnan kafayı yiycem. Yanıma arkadaş bulamadım kombine almadım. Zaten tuzla dan hafta içi maçlarına giremiyorum. Bu maç için herşeyi vermeye hazırdık ama yönetm herşeyin içine etti.

Daçka maçının önemini bilmeyip İstanbul da olup salona gitmeyen adamlar bu maça şansa bala bilet buldu, peşkeş çekilen biletlere kondu. Kadın-erkek basket ayırmayıp elden geldikce gittik, yarı finale vize arasında Aydın'dan gittik şu maça hakeden adamlar bilet bulamadık, alamadık. Çok adaletsizsin hayat o kadar denedim,yeniledim olmadı maçlardan haberi olmayan adamlar 2-3 F5 yapmaya bilet buldu. Vardır bi hayır ne diyelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir taraftarımız.
483fbd93c3dd1ed2190ceae13c33dd83.jpg

Ancak bu kadar geri zekalı olunabilir yalnız 400 Tl yi bile gözden çıkaran insanlar varken biletixin uygulaması olmasa burdan dahi çoğu kişi gidemiyordu. Hoş ben alamadım ama en azından emek veren insanların gidecek olması güzel. İnşallah şu uygulama işi sorun çıkarmaz bir biletin birkaç kişiye satılması gibi

Arkadaşlar keske kombine alsaydiniz.. Benim niyetim saha içinden bilet almaktı fakat işimi garantiye almak için kombine de almıştım. Saha ici alabilseydim -ki satışa bile çıkmadı- kombinemi devredecektim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım yine yazıyorum
Şehir dışından gelicem strasbourg maçına. Yönetimin çıkardığı kombinelerden aldım ve strasbourg maçından sonraki maçları izlemem mümkün değil. Strasbourg maçından sonra kombinelerimi devretmek istiyorum. Elimde 2 adet kombine var. Eğer alan olmazsa bu demek oluyor ki play off maçlarında iki koltuk boş kalacak. Boşu boşuna iki kişinin hakkını yemiş gibi olmak istemiyorum. Tanesini 50 tl den devredeceğim kombinelerimin. Artık parası hiç önemli değil. Finale kadar gideceğimizi varsayarsak hem erkek hem bayanlarda, cüzi bir ücret diye düşünüyorum. Yeter ki kombineler elimden çıksın. Parası çok da mühim değil. Sezonluk kombineniz yoksa çok ideal diye düşünüyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maça daha sekiz gün var.Çok razeletler gördük bu kadar sa olmaz diyemiyorum o yüzden ama bu kadar büyük rezalet olmama olasılığı var.Belki şimdi maça kadar kombine satmayı deneyeceklerdir.Salonun yüzde sekseni de ulufe olamaz yani en azından olmasın