EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Rakibin deplasmanlarda daha iyi olduğu unutulmasın, hemen başladık yine içeride 20 fark yaparız muhabbetlerine, basketbol çok değişken bir oyun. kötü günümüzdeydik 3´ lük sokamadık vs. oyuncuları da tek tek eleştirmeye gerek yok, fakat bu sevilerde oynayan bir takımın maç sonlarını böyle oynamaya hakkı yok. Bayern maçının bir benzeri olacaktı neyse ki toparladık biraz. 2 maçta ne olur bir sey demek zor sadece kesin olan sey atmosferin çok iyi olacağı. inşallah kupayı İpekçi´de kaldıracağız.

Bu takima bugun Banvit bile fark atardi..O kadar diyorum..Fark atacak takimlar : Efes( 15), Fb(20), Dacka ( 13 ), Banvit ( 9 ) ...say say bitmez arkadas..

Ne garip maç sonlarımız var. Kimi zaman 4 sayı bitecek maçı 10 sayı yenik kapatıyoruz. bu maçta da neredeyse (bizim hatalarımızla) 10 olacak maçı 4 sayıya getiriyoruz. Sinan'ın Green'in hücumda kötü günde olmaları, Mc Collum'un aceleciliği maçı kaybetmemize sebep oldu. Maç biletlerinin tamamının satıldığıbir ortamda deplasmanda yenilmek üzücü. Neyse, biz burada kupayı alacağız.

rakibin deplasmanlarda daha iyi olduğu unutulmasın, hemen başladık yine içerde 20 fark yaparız muhabbetlerine, basketbol çok değişken bir oyun. kötü günümüzdeydik 3 lük sokamadık vs. oyuncuları da tek tek eleştirmeye gerek yok, fakat bu sevilerde oynayan bir takımın maç sonlarını böyle oynamaya hakkı yok. Bayern maçının bir benzeri olacaktı neyse ki toparladık biraz. 2 maçta ne olur birsey demek zor sadece kesin olan sey atmosferin çok iyi olacağı. inşallah kupayı ipekçide kaldıracağız.
Gran Canaria de deplasmanda kazanarak evinde kaybederek gelmişti sonuç ortada. Ki bu takım düzen dışına çıkmaya çok müsait bir takım kaosu seviyorlar %80 şampiyonuz diyorum. Bu arada giderek azalıyor üçlük yüzdemiz. %17

Maç sonunda sacmalamamiza ragmen dört sayi gayet makul bir fark .. Abdi ipekci'de olusacak atmosfer belkide Galatasaray basketbol tarihinin en çılgın atmosferi olacak ..
Strasbourg'un kesinlikle bizim ayarimizda olmadigini tüm Türkiye gördü .. Kupa yakin meşaleyi yakin ..

Ellerin titrediği bir maçtı. Final için 5000 koltuğa 60000 talip olacak kadar heyecanlıysak oyuncular da heyecanlı olabilir. Lasme bomboş pota altında kaçırdı. Üzerimizdeki stres belirgindi. Skor bizim için iyi.
Deplasman performansları EC'de iyi olabilir ama henüz İpekçi'yi görmediler. EL'de deplasmanda kazanamadılar diğer taraftan. Karalar bağlamaya gerek yok. Şansımız %80.

Sezon boyunca deplasman performasımızı göz önünde bulundurursak sıkıntıya mahal yok. Daha iyisi olabilirdi tabi , 4 sayı hiç önemli değil . Takıma güvenim sonsuz burada onları cehennem bekliyor...

Yani yukarıda birisi bilerek yeniliyorlar minvalinde bir post atmış ayıptır günahtır efendiler.Yenebilirdik, fark atabilirdik lakin hayatında profesyonel olarak spor yapmamış arkadaşlar su kötü oyunu finalin psikolojisine göre değerlendirirse açıkcası mutlu olurum.Biz bu takıma ipekçide +10 atarız.

Schilb ve Micov 2. Yarı daha çok sorumluluk almalıydı. McCollum'a MVP'lik yaramadı. Bir az ödülün rehavetinde bence. McCollum bazen gereksiz yere zorluyor bu da takımı çok aşağıya çekiyor. İkinci maç sezonun başındaki gibi onu benchten getirmeliyiz bence. Bu maçta ne zaman kenara gelse takım ivme kazandı.

Şu takım ipekçide kazanıp şampiyon olur olmasına ama bu kadar kötü deplasman performansı beni mutsuz ediyor açıkcası. Öyle şansları %80 ne çıkarmakta saçma bence

Yani yukarıda birisi bilerek yeniliyorlar minvalinde bir post atmış ayıptır günahtır efendiler.Yenebilirdik, fark atabilirdik lakin hayatında profesyonel olarak spor yapmamış arkadaşlar su kötü oyunu finalin psikolojisine göre değerlendirirse açıkcası mutlu olurum.Biz bu takıma ipekçide +10 atarız.
Hocam o aynı kişi bilerek yazıyor sanırım...

Bu takima bugun Banvit bile fark atardi..O kadar diyorum..Fark atacak takimlar : Efes( 15), Fb(20), Dacka ( 13 ), Banvit ( 9 ) ...say say bitmez arkadas..
O atacak olan Banvit çıksaydı finale o zaman. Berbat hücum ettik eyvallah ama şaşıranları anlamıyorum. Bu takım bu sene deplasmanda maç kazanamadan buraya geldi! Sanki herkese vurup geçmişiz de burada afallamışız gibi bir algı var sanki. Takımın eksikleri yetersiz olduğu noktalar tabikivar hatta fazla fazla var ama finale çıkmış kupanın bir kulbundan tutmuş takımı eleştirirken ortamı ve şartları da dikkate alalım. Finalde şampiyon olduktan sonra bu eksiklikleri kapatmak için gereken yapılacak zaten o yüzden bu kupayı istiyoruz.

Kazanırız diye düşünüyorduk ancak kötü bir son çeyrekle maçı verdik.Kronikleşen son anları saçmalayarak oynamaya bir çözüm elzem hale geldi.
İpekçi'de sürprize yer vermeden kupayı alacağımıza inancımız tam.
Maç içinde gerçekten hakemler ince ince doğradılar.Bunu da göz ardı etmemek gerek.
Artık dramatik bir sona mahal vermemek için takımdan ekstra konsantrasyon bekliyoruz.İpekçi şölene hazır.Maç sonu Lasme'nin kupa üçlüsüyle görüşmek üzere.

Gran Canaria de deplasmanda kazanarak evinde kaybederek gelmişti sonuç ortada. Ki bu takım düzen dışına çıkmaya çok müsait bir takım kaosu seviyorlar %80 şampiyonuz diyorum. Bu arada giderek azalıyor üçlük yüzdemiz. %17

Strasbourg bu sezon eurocuptaki istatisliklerini göz önüne alarak söylüyorum. deplasmanda daha rahat oynuyorlar. benimde tek güvendiğim nokta seyirci faktörü. ipekçide rahat olacaklarını sanmıyorum. bu arada bizim de 3lük yüzdemiz yukarılara çıkacaktır. ama artık sinan ve green de ısrar etmek gerçekten çok anlamsız. Ayrıca bu gece jerrlls yeterince katkı verdi.

Ergin hoca da takımı tanıyamadığını ve oynadığımız en kötü basketbol olduğunu söylemiş. Kimse kupanın havasına girmesin diye de eklemiş