EUROCUP FİNAL 1. MAÇ | Strasbourg - Galatasaray

Serinin ikinci maçını ise Christos Christodoulou (Yunanistan) - Carmelo Paternico İtalya) ve Piotr Pastusiak (Polonya) yönetecek.

Ergin hoca ve takıma güveniyorum, bu takım hem Eurocup'ta hemde ligde şampiyon olacak...
Saha avantajımız olsada olmasada bu yıl şampiyon Galatasaray...

Yıl boyu 5 10 liraya satıldı biletler Eurocupta 20 30a çıktı. Şimdi final maçı dünyanın neresinde oynanırsa oynansın bu fiyat tarifesine yakın bişey olacaktı. Sene boyu takımı yalnız bırakmayan üniversite öğrencileri için zor bir durum tabi ama yapacak bir şey yok. Ben de bir üniversite öğrencisiyim ama bir kerecik kulüp için elimizi taşın altına koyacağız. Sudan ucuz izlediğimiz maçlara sayalım burada bari gelir elde etsin kulüp.

Arkadaşlar 201. Tribün için biletim mevcut. Abdi ipekçi ye ilk kez gidecegim. Yeri nasıl, sahaya ne kadar yakın acaba?

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 201. Tribün için biletim mevcut. Abdi ipekçi ye ilk kez gidecegim. Yeri nasıl, sahaya ne kadar yakın acaba?

Malesef tribün için biletteki koltuk numarasının bir önemi yok .Gerçi sizin yeriniz de pek iyi bir yer değildi diye hatırlıyorum
....................................................................
Böyle bir maç için 60 liralık normal tribün biletinin pahalı olduğunu düşünmüyorum. FB'nin salonu daha büyük ve biletinde hangi koltuk yazıyorsa oraya oturuyorsun 35 TL en kötü koltuğun fiyatıdır muhtemelen.Ayrıca normal tribün kombinesi satamıyoruz.Fırsatını bulmuşken insanlara keşke kombine alsaydık dedirtmek de gerekiyor

Öte yandan az sayıda da olsa muhtemelen bir kısmı bu forumunda üyesi olan daha önceki birçok maçta takımın yanında olmuş ve 60 Tl bilet fiyatının pahalı geleceği arkadaşlar olacak malesef. Onlara da haksızlık olacak.Belki biletix kayıtlarına göre sezon içinde belli maça gelmiş taraftarlara öncelik+indirim yapılabilirdi de mesela bizde böyle şeyleri düşünecek bir yönetim anlayışı yok malesef.

Malesef tribün için biletteki koltuk numarasının bir önemi yok .Gerçi sizin yeriniz de pek iyi bir yer değildi diye hatırlıyorum
....................................................................
Böyle bir maç için 60 liralık normal tribün biletinin pahalı olduğunu düşünmüyorum. FB'nin salonu daha büyük ve biletinde hangi koltuk yazıyorsa oraya oturuyorsun 35 TL en kötü koltuğun fiyatıdır muhtemelen.Ayrıca normal tribün kombinesi satamıyoruz.Fırsatını bulmuşken insanlara keşke kombine alsaydık dedirtmek de gerekiyor

Öte yandan az sayıda da olsa muhtemelen bir kısmı bu forumunda üyesi olan daha önceki birçok maçta takımın yanında olmuş ve 60 Tl bilet fiyatının pahalı geleceği arkadaşlar olacak malesef. Onlara da haksızlık olacak.Belki biletix kayıtlarına göre sezon içinde belli maça gelmiş taraftarlara öncelik+indirim yapılabilirdi de mesela bizde böyle şeyleri düşünecek bir yönetim anlayışı yok malesef.
Tesekkur ederim bilgi icin. Biletix te orta tarafta gormustum aslında, yanılmışım. Biletler kalmaz diye kombine almıştım. Şimdi devretmeyi istiyorum.. Alıcı olan varsa ulaşabilir.

35 tl en kötü yer değil aksine normal bir yerdi. Eurocup şampiyonluk maçı olsa da en azınden 40-45 olsa iyiydi. Sonuçta koltuk numarasının da önemi yok. Şu yönetime para kazandırmak hiç içimden gelmiyor ama vericez artık 60 tl aslanlar için.

Bence final maçı için fazla bir fiyat değil kesinlikle biletlerin çıktığı gün tükeneceğine hiç şüphem yok sadece endişem cüzi miktarlarda bilet sattığımız maçlardaki seyirciyi bu fiyata toplayabilirmiyiz yoksa elit diye tabir edilen bir kesimmi gelecek maça umarım atmosferde bir değişiklik olmaz.