Benimde bilet fiyatlarıyla ilgili bir sorum olacak saha içi bilet fiyatlarıyla ilgili bir bilgisi veya bir tahmini olan var mı?
sadece Tahmin
pota arkası : 50 TL
tribün: 75 TL
saha içi:150-200 TL
Benimde bilet fiyatlarıyla ilgili bir sorum olacak saha içi bilet fiyatlarıyla ilgili bir bilgisi veya bir tahmini olan var mı?
Afedersiniz amaFener-Real serisi ilk macin saha ici biletlerinin 950 lira oldugunu hatirlatalim ..
Arkadaşlar 201. Tribün için biletim mevcut. Abdi ipekçi ye ilk kez gidecegim. Yeri nasıl, sahaya ne kadar yakın acaba?
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar 201. Tribün için biletim mevcut. Abdi ipekçi ye ilk kez gidecegim. Yeri nasıl, sahaya ne kadar yakın acaba?
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim bilgi icin. Biletix te orta tarafta gormustum aslında, yanılmışım. Biletler kalmaz diye kombine almıştım. Şimdi devretmeyi istiyorum.. Alıcı olan varsa ulaşabilir.Malesef tribün için biletteki koltuk numarasının bir önemi yok .Gerçi sizin yeriniz de pek iyi bir yer değildi diye hatırlıyorum
....................................................................
Böyle bir maç için 60 liralık normal tribün biletinin pahalı olduğunu düşünmüyorum. FB'nin salonu daha büyük ve biletinde hangi koltuk yazıyorsa oraya oturuyorsun 35 TL en kötü koltuğun fiyatıdır muhtemelen.Ayrıca normal tribün kombinesi satamıyoruz.Fırsatını bulmuşken insanlara keşke kombine alsaydık dedirtmek de gerekiyor
Öte yandan az sayıda da olsa muhtemelen bir kısmı bu forumunda üyesi olan daha önceki birçok maçta takımın yanında olmuş ve 60 Tl bilet fiyatının pahalı geleceği arkadaşlar olacak malesef. Onlara da haksızlık olacak.Belki biletix kayıtlarına göre sezon içinde belli maça gelmiş taraftarlara öncelik+indirim yapılabilirdi de mesela bizde böyle şeyleri düşünecek bir yönetim anlayışı yok malesef.
Teşekkür ediyorum renkdaşım. 201'den -yer olarak- sahayı iyi görüp goremeyecegimi sormustum aslındaMarmaray Kazlıçeşme durağından 10-12 dk yürüme mesafesinde. Koltuk yeri olarak ise pek bi önemi yok numaranın
Neden pazartesi değil daha önce pazartesiydi en azından 4-5 bilet alıp master card kampanyasından yararlanabilirdik..