Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg
Ne söylesek az ... 7-8 Milyon Euro'luk bütce ile bu takim Avrupa sampiyonu oluyorsa ÜLKER gibi şirketlerin himayesi altinda 10 yıldır avrupa'da madara olanlara tanınan ayricalik bize taninsa hem bu lige hemde Avrupa'ya ambargo koyariz !!!
Tesekkürler Ergin ataman .. Tesekkürler koca yürekli adam Erick mc collum . Tesekkürler buz adam Vlad micov .. Tesekkürler Shlibb.. Tesekkürler büyük savaşci göksenin !
Herkese teşekkürler )) Efsane Koç Ergin Ataman'a , oyunculara, taraftara, moralim bozulduğunda "rahat olun kupa bizim" diyen forumdaki arkadaşlarıma, eleştirenlere üzülenlere herkese çok teşekkürler. Allahım sana şükürler olsun. İyi ki Galatasaylıyım
Spiker Ergin Hoca'yı soruyor.O Can Topsakal'ı sıkıştırıp araya ikiside çok büyük emek verdi bu sezon diyor.Bırak başkan varsa teşekkür edilecek bir şey ona ayrıca teşekkür edersin.Yemiyoruz artık bunları. Sen o bütçeyi küçült önümüzdeki sezon, Ergin Hoca büyütür nasılsa...
Takımımıza hayırlı uğurlu olsun, nicelerini görelim inşallah Tabi ki koça, oyunculara saygım çok büyük çok teşekkür ediyorum onlara bu yıl için ama en çok gsbasket ailesine teşekkür ediyorum. Uzun süre okuyucu olarak kalıp sonra üye oldum, aktif yazı yazmadım ama hep okudum sizleri. Galatasaray basketbolunun sahibi varsa bi yerlerde o sizsiniz kesinlikle. Basketbol bilgim, basketbol sevgim sizle arttı çok teşekkür ediyorum. Önümüzde yapılacak çok şey var siz buraları bırakmayın, küsmeyin sizsiz olmaz. Kupa en çok size hayırlı olsun