Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Laaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn!

Televizyonu ısırdım sevinçten.. KUPA BİZİM! KUPA BİZİM!

YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY!

SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN, ÖLSÜN!

Konu Avrupa kupasıysa adres GALATASARAY!

Sen sevinme Dursun!

Helal Yenilmez Armada, Aslansın Ergin Ataman!

Önce gözyaşları, sonra mutluluktan yüzlerde bulaşıcı bir hastalık gibi sirayet eden gülümseme...
Helal olsun hepinize, bugünü gördük sayenizde...

GALATASARAY!

Ne söylesek az ... 7-8 Milyon Euro'luk bütce ile bu takim Avrupa sampiyonu oluyorsa ÜLKER gibi şirketlerin himayesi altinda 10 yıldır avrupa'da madara olanlara tanınan ayricalik bize taninsa hem bu lige hemde Avrupa'ya ambargo koyariz !!!
Tesekkürler Ergin ataman .. Tesekkürler koca yürekli adam Erick mc collum . Tesekkürler buz adam Vlad micov .. Tesekkürler Shlibb.. Tesekkürler büyük savaşci göksenin !

Yine bir tarihe taniklik ettik ... Helal olsun !

Herkese teşekkürler )) Efsane Koç Ergin Ataman'a , oyunculara, taraftara, moralim bozulduğunda "rahat olun kupa bizim" diyen forumdaki arkadaşlarıma, eleştirenlere üzülenlere herkese çok teşekkürler. Allahım sana şükürler olsun. İyi ki Galatasaylıyım

Dursun bey yine algı operasyonu yapıyor. En mutlu günümüzde bizi manipüle etmeye kalkıyor yazık bu adama.Desene yine hadi 'küçülmeye gideceğiz diye'?

Dursun bey yine algı operasyonu yapıyor. En mutlu günümüzde bizi manipüle etmeye kalkıyor yazık bu adama.Desene yine hadi 'küçülmeye gideceğiz diye'?

Spiker Ergin Hoca'yı soruyor.O Can Topsakal'ı sıkıştırıp araya ikiside çok büyük emek verdi bu sezon diyor.Bırak başkan varsa teşekkür edilecek bir şey ona ayrıca teşekkür edersin.Yemiyoruz artık bunları. Sen o bütçeyi küçült önümüzdeki sezon, Ergin Hoca büyütür nasılsa...

Forumun anasayfasında Erkek Basketbol Takımımız bölümünün altına 2016 Eurocup Şampiyonu yazısı çok yakışacak. :)

Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım vücudum reaksiyon veremiyor artık başım ağrımaya başladı. Allah razı olsun YENİLMEZ ARMADA...

uAmed

Takımımıza hayırlı uğurlu olsun, nicelerini görelim inşallah :) Tabi ki koça, oyunculara saygım çok büyük çok teşekkür ediyorum onlara bu yıl için ama en çok gsbasket ailesine teşekkür ediyorum. Uzun süre okuyucu olarak kalıp sonra üye oldum, aktif yazı yazmadım ama hep okudum sizleri. Galatasaray basketbolunun sahibi varsa bi yerlerde o sizsiniz kesinlikle. Basketbol bilgim, basketbol sevgim sizle arttı çok teşekkür ediyorum. Önümüzde yapılacak çok şey var siz buraları bırakmayın, küsmeyin sizsiz olmaz. Kupa en çok size hayırlı olsun :)