Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Fofana+Duport toplam 23. Dakika süre almış Howard da 25 dakika aüre almış yani Howard oyunda kaldığı sürenin ücte ikisinde 5 numara oynamış.Weems de maçın büyük kısmında 4 numara oynadı.Yani maçın büyük kısmında rakibin 5 numarası çok güçlü,uzun ve atletik olmayan bir 4 numara 4 numarası ise bir kanat oyuncusu idi .Böyle bir risk alan rakibe karşı Lasme 30 kusur dakikada 4 top kullanmış .Lasme ve Davis'in toplam kullandığı top sayısı on ki Fofana ve Duport 5 numarada iken de Lasmeyi durdurabilecek oyuncular değiller.Hani çok iyi dış şut sokuyor olsak bir yere kadar anlarım da uzun süredir dış şutumuz felaket.Trento kadar kullanamadık adamların zaafını ki Trento da çok karmaşık bir şekilde kullanmamıştı bu zaafı.Aladıkları bu riski cezalandırmak zorundayız

Hoca naçtan önce Jerrels ıyı durumda demişti gerçekten de gayet aklı başında ve dengeli oynadı Sinan ve MC dökülürken sahada 30 dk'dan fazla süre alması gereken Jerrels'dı ikinci maçta A planında Jerrelsın daha fazla saha da kalması olmalı en azından A planı olmasa bile performanslar ilk maçtaki gibi olursa bu sefer A planında ısrar etmemeli koç.

Sinan boş şut bulursa tabi ki atmalı ama uzun mesafe ve el üstü atma sevdasından vazgeçmeli kariyeri boyunca hiç bir zaman vasat üstü şutör olmamış bir oyuncu için çok kötü şut tercihleri yapıyor.

Bu istatistikler Strasbourg'u nereden rahat vurabileceğimizi net bir şekilde göstermiş.Emeğinize sağlık.Gerçekten rakibin yumuşak karnı pota altı.Bizimde en zayıf yerimiz aslında bu bölge.Ama yine de çok daha kaliteli oyuncularımız var. Duport sıradan bir Fransa 1.Ligi pivotu.Tek artısı fiziği , arada bir şut ritmi tutuyor on maçta bir o kadar.O da İtalya'daki Trento maçına denk geldi.Fofana'nın hücumda hiç bir etkisi yok sadece pota altı ve ikili oyun savunması fena değil.Howard da iyi niyetli mücadele etmesine rağmen fizik kapasitesi ve yetenekleri sınırlı.Bu bölgeye saldırırsak ve özellikle faul problemi yaratırsak, maçı erken koparmaktaki anahtar olur.Özellikle Chuck'ı savunmaları ancak ikili, üçlü sıkıştırmalarla mümkün.Her hücumda top eline değse çok iyi olur.

Maça hangi formayla çıkacağız acaba ? Deplasman takımı kırmızı forma giyerse bizim beyaz forma giymemiz gerekiyor ki o zaman tribünlerin de beyaz olması gerekir.

İnşallah takım ve koç da taraftar gibi rehavette değildir!!!

Malum futboldan çok hatırlarız köy takımı bunlar, içerde 5'e yatırırız laflarını. Dikkatli olmak lazım.

Ben ilk maç biraz saçma gelecek ama 2-5 fark arası mağlup olmamızı istiyordum. sebebine gelince rakip asla bizim ayarımızda bir takım değil, ama bizim oradan kazanarak gelip burada rehavete düştüğümüzü düşünmek beni daha çok geriyordu final öncesinde. o yüzden bence en güzeli oldu, 4 fark hiçbirşey ama bu fark hem takımı hemde bizleri salonda çok daha farklı kıvama getirecektir.. Benim nazarım farkın 4.çeyrek başlamadan önce 15 den az olmayacağı konusunda.. yanılacağımıda zannetmiyorum...

Çarşamba günü vurur geçeriz !

Arkadaşlar biletlerde tc kimlik veya herhangi bir kişisel bilgi var mı özellikle biletixten alabilenler söyleyebilirse çok sevinirim.

Bir de maça gelecek arkadaşlardan bir ricam var ayrıca bu bir tespit. Gran Canaria maçın başlamasına son 10 dakika girmem sebebiyle pota arkasında izlemek durumunda kaldım, diğer maçlarda tayfaya yakın bir bölge seçer orada izlerim.Hani insanlar bilet almış nasıl isterlerse izlerler karışılmaz tabi fakat takım bir blok bir üçlük atmadıkça pota arkası yaşlılar evi gibiydi.Bugünde bağırmayacaksanız ne zaman bağıracaksınız diyerek,geç kaldığım için kendimi kahrettim resmen.Bağırırken kendi sesimi duyabilmek çok acı geldi.İkinci yarı biraz toparlandılar birazda takımın havaya girmesiyle.Eski açık sarı desene ile başlayan karşılıklı sarı-kırmızı tezahüratı şampiyon-cimboma ilk seferde bağlanamadı.Bayern maçında da aynısıydı.Yine sadece izleyen bir bölüm vardı böyle sahaya bakanlar.Yine yazayım sonuçta karışamayız ama bu maça lütfen takıma destek verecek,destek verirken keyfini çıkaracak insanlar gelsin mümkünse.Check in atıp selfie çekecek grup mümkünse gelmesin.Hadi diğer turları geçtik ama bu final.Destek verenleri seyredip tayfa ayağa kalkmayan fenerli olsun tezahüratı yapınca ne diyo bunlar ya diyecek grup bence tvden izlesin maçı.Biletleri varsa da gerçekten anı yaşayacak seni sevmeyen ölsün diye bas bas bağıracak o güzel insanlara versinler.

Umur bey gran canaria maçı ile ilgili görüşlerinize katılıyorum, ancak bayern ve karşıyaka maçlarında protokol tribünün olduğu bölüm haricinde başarılı bir taraftarımız vardı bence, hatta özellikle karşıyaka maçında sarı kırmızı şampiyon cimbom tezahüratında protokol tarafından çıkan ses bile şaşırtıcı idi. Takımın medyada haber olması maalesef basketbolla alakası olmayıp salona gelen insan sayısını da artırıyor. Final maçında muhtemelen 3 maçtan da daha kötü bir tribün performansı olacak.
Yönetimin satışa çıkarmadan dağıttığı biletlerin takım elbise ile stada gelecek güruh yerine karaborsacıların eline düşmesi bence bu konuda bir avantaj. O biletleri gerçekten isteyip salonda bağıracak arkadaşlar karaborsadan bilet alacaktır.