Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Maçın hakemleri.
CHRISTODOULOU, CHRISTOS, Greece
6ab.jpg
PATERNICO, CARMELO, Italy
6ab.jpg
PASTUSIAK, PIOTR, Poland
6ab.jpg

Bu yunan hakem problemli diye hatirliyorum.Korktugum nokta italyan hakem de abdi ipekcide ipi ceken son anda teodosice 3 atis veren, faulu vermeyen italyan hakem degil mi? Yanlis mi hatirliyorum?

Bu yunan hakem problemli diye hatirliyorum.Korktugum nokta italyan hakem de abdi ipekcide ipi ceken son anda teodosice 3 atis veren, faulu vermeyen italyan hakem degil mi? Yanlis mi hatirliyorum?

Yunan'dan korkmuyorum ama Italyan dediginiz gibi Teodosic'e 3 atis veren, çizgideki faulu çalmayan hakem.
Bu sezon iç saha maçlarimizda gerçekten çok zor hakemlere denk geldik, Canaria serisinde deplasmanda olan hatalari ev sahibi avantajindan dolayi normal karsiladim ama iç sahada bile Borys Ryzhyk sayesinde deplasmandaymis gibi oynadik.

Ama tum bunlari dusunmemek lazim, yarin tribunler, takim, Strasbourg'u psikolojik olarak çokertecektir.

Bu arada maçin kilit noktasi kanimca baslangiç olacak. Strasbourg ciddi ciddi underdog olarak geliyor, Beaubois roportajinda "bizim için onemli olan her seyi vermis olmak, pisman olmamak" tarzi seyler soylemis. Yani baskiyi azaltmak için kendilerini gerçekten bizim çokça altimizda goruyorlar. Eger maç istedikleri sekilde giderse zorlarlar fakat bu ruh halinin negatif yansimasi maçtan erken kopmalari olabilir. Bunu biz belirleyecegiz, eger ilk çeyrekte vurup geçersek beklentileri dusuk oldugu için reaksiyon vermekte zorlanabilirler.

önceki sayfalardan bir bayan arkadaş satıyordu iki tane bilet. Aradım konuştum 150 TL istedi. ben arkadaşıma alacaktım çok geldi.

Belli idi karaborsa olduğu bence gişe fiyatı olduğu açıkca belirtilmeyen tüm postlara karaborsa muamelesi yapmak lazım hani gercekten yardımcı olmak için yazan bir iki kişi yazsın tabi de maç başlığında karaborsa bilet postu bari olmasın

Bu arada nette gıtgıde dusuyor bıletler yavas yavas da olsa bu eğilim devam ederse mac gunu gişe fiyatına ıyce yaklasabılır belkı gıse fıyatını bıle bulabılır nasıl bır arz fazlası yaptılarsa

Şöyle güzel bir atmosfer yapalımda avrupa görsün taraftar nasıl olur futbolcularda tam kadro gelicekmiş hangi yüzle geliceklerse artık

2009'daki bayanlar finalinde salondaydım ve çok güzel bir ortam vardı. Bu maça da gitmeyi çok istiyordum ama yurtdışında olduğumdan gidemiyorum malesef. Giden tüm arkadaşlara çok güzel bir anı olarak kupayı kaldırmalarını canlı canlı izlemelerini temenni ediyorum. İnşAllah çok güzel, mutlu bir akşam olur hepimiz için.

Belli idi karaborsa olduğu bence gişe fiyatı olduğu açıkca belirtilmeyen tüm postlara karaborsa muamelesi yapmak lazım hani gercekten yardımcı olmak için yazan bir iki kişi yazsın tabi de maç başlığında karaborsa bilet postu bari olmasın

Bu arada nette gıtgıde dusuyor bıletler yavas yavas da olsa bu eğilim devam ederse mac gunu gişe fiyatına ıyce yaklasabılır belkı gıse fıyatını bıle bulabılır nasıl bır arz fazlası yaptılarsa
Fiyatların düşmesi normal çünkü normal biletten çok karaborsa var.:) Bunun için yarın salon civarında olacağım. Aslında, bu durum da biletlerin nasıl peşkeş çekildiğini, neden 3 saat internet başında boşuna beklediğimizi, yollarda paramatik aradığımızı gösteriyor.

kombinemizi yarın salondan alabiliyoruz değil mi bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.mağdur olmayalım.

Yarin 16.00 dan itibaren alabilirsiniz. Resmi siteden aciklama yapildi bugun.

Basketbol Kombine Kartı satın alan taraftarlarımız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Kombine ofisinden kartlarını teslim alabilirler. Yoğunluk ve güvenlik açısından kombine kartlarınızı maç gününden önce Türk Telekom Arena Kombine Ofisi’nden almanızı önermekteyiz.
27 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Strasbourg ile oynanacak ULEB Eurocup Final mücadelesinde, emniyet güçlerinin almış olduğu yoğun güvenlik önlemleri dolayısıyla kombine kart satın alan ve kartlarını teslim almayan taraftarlarımızı, Türk Telekom Arena Kombine Ofisi’ne bekliyoruz.
Çalışma gün ve saatleri:
26 Nisan 2016 Salı günü saat 09:00 – 20:00 arası (Türk Telekom Arena Kombine Ofisi)
27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 09:00 – 14:00 arası (Türk Telekom Arena Kombine Ofisi)
27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 16:00 – maç saatine kadar (Abdi İpekçi Spor Salonu’nun otaparkının basketbol sahasında kurulacak olan stanttan)
Teslimat sırasında kart sahibinin kimlik kartı getirmesi zorunludur. Kombine biletix’ten satın alındı ise satış referans numarasını ayrıca bildirmeniz gerekmektedir.
(Kombine Ofisi Telefon : 0 212 305 1936/1888 Mail: basketkombine@galatasaray.org )

Yarınki maçta taraftarın esas gücünün takım savunmasını ve enerjiyi yukarı çekmekte ortaya çıkacağını düşünüyorum. Bu da maçın kilit noktası olacak. Savunmadan kaptığımız hızlı toplarla kolay sayılar bulup fransızların gardını düşürmek gerek. Ancak o zaman herkesin gönülden dilediği 20'lere ulaşabilirmişiz gibime geliyor.

Arkadaşlar bu sitede karaborsa yapmaya çalışan kimseye daha önce izin verilmemiştir ve verilmeyecektir. Bu tarzda ileti giren ya da özel mesaj yazan insanları lütfen moderatörlere bildiriniz.
Taraftar konusunda çoğunluğa katılıyorum . Bunu da aşmamızın tek bir yolu var. 2 kişilik bağıracağız , daha çok tepki vereceğiz . Başka da bir yolu yok :)

1 gün kalmasıyla beraber beni bir korku sardı. Şampiyonluk kupasının kayıp gitmesi durumu aklıma geldikçe kafayı yiyorum. Oyuncuların üzerinde de buna benzer hatta çok daha fazla baskı ve stres olacaktır. Bunun önüne geçmek için maça iyi başlamak şart ilk yarı sonunda 10+ bir fark olursa onlar da çok strese gircek. Bunu en iyi biz biliriz Gran Canaria maçında fark 14 olduğunda eminim hepimiz bir gittik geldik oyuncularımızın eli titredi. En azından yarın için rahat bir akşam olsun şöyle bir 15+ yensek şunları son periyota rahat girsek keşke. Ama Galatasaray bu illaki bir heyecan korku olacak kazansak da tek hanelerde kazanırız

1 gün kalmasıyla beraber beni bir korku sardı. Şampiyonluk kupasının kayıp gitmesi durumu aklıma geldikçe kafayı yiyorum. Oyuncuların üzerinde de buna benzer hatta çok daha fazla baskı ve stres olacaktır. Bunun önüne geçmek için maça iyi başlamak şart ilk yarı sonunda 10+ bir fark olursa onlar da çok strese gircek. Bunu en iyi biz biliriz Gran Canaria maçında fark 14 olduğunda eminim hepimiz bir gittik geldik oyuncularımızın eli titredi. En azından yarın için rahat bir akşam olsun şöyle bir 15+ yensek şunları son periyota rahat girsek keşke. Ama Galatasaray bu illaki bir heyecan korku olacak kazansak da tek hanelerde kazanırız

Benzer endise biraz bende de var. Bugun hoca dogru birsey soylemis, ipekci solen yeri degil ceheneme cevirmek gerek, kupa seronomisine degil strasbourg'u yenmeye geidilmesi gerek. Takimin stresi olucaktir, ama fark cok onemli degil o yuzden sikintiya girecek bir durum yok mac icinde, en onemli is lasme nin mumkunse 40 dakika sahada kalmasi, o oldugu zaman strasbourg caresiz kaliyor. Allah oyuncularimizin yardimcisi olsun, yarin salonda olucam ve artik ses bogaz ne varsa birakicam. Insallah alicaz o kupayi.
Bu arada sanki mac blake schilb in maci olucak gibi bir his var icimde, haydi cocuklar son 40 dakika.

Moderator değilim ama maça 24 saatten az bir zaman kaldı ve bundan sonra bilet istekleri bu başlıkta paylaşılmazsa güzel olur.Konsantrasyonumuz maçın kendisi olsun artık...

Arkadaşımın işinden izin alamaması dolayısıyla 1 adet biletim boşa çıktı. Bileti olmayan mesaj atarsa kendisine gişe fiyatı+kargo (70 lira-lanet biletix mobil uygulamada her bilet için ayrı ayrı kargo parası aldı) verebilirim.

Daha 1 mesaj önce maça konsantre olmak için bilet istekleri yazılmaması istenmiş ama özür dileyerek iletiyi atıyorum.

Edit:Bilet verildi.

Arkadaşımın işinden izin alamaması dolayısıyla 1 adet biletim boşa çıktı. Bileti olmayan mesaj atarsa kendisine gişe fiyatı+kargo (70 lira-lanet biletix mobil uygulamada her bilet için ayrı ayrı kargo parası aldı) verebilirim.

Daha 1 mesaj önce maça konsantre olmak için bilet istekleri yazılmaması istenmiş ama özür dileyerek iletiyi atıyorum.

Fazla bileti olup , üzerine bedel koymayanlar açısından söylememiştim Mert Bey. Fazla bileti olanlar yazsın tabii.Bilet ihtiyacı olanların üst üste yazması mesaj kirliliği yaratıyor.Bu dakikadan sonra buradan bilet istiyorum mesajının çok bir manası olduğunu düşünmediğim için atılmamasını rica ettim.Sizin durumunuzla ilgili bir sıkıntı yok.Duyurmanız iyi olmuş

Aslında hepimiz takımızdan eminiz ama içimizde bir tedirginlik var. Bunun sebebi 4 sayı farkla kaybetmemiz değil bu farkın hiç önemli olmadığını biliyoruz. Asıl konu orda hücumda çok kötü oynamamız. Acaba burada da aynı şey olur mu? diye çekiniyoruz. Olmayacak arkadaşlar aslanlar gibi savaşıp çok iyi oynayacağız. Taraftarın desteğiyle de coşacak bizim aslan parçaları. Allah'ın izniyle yarın bu saatlerde şampiyonluğu kutluyor olucaz ben oğulllarımla birlikte İzmir/Karşıyaka sahilinde zafer turu atıyor olucam. Ben bizim çocuklara güveniyorum. Haydi aslanlar haydi çocuklar haydi haydi haydi.

gs sözlük ü takip eden var mı bilmiyorum.Basketbol orada o kadar az konuşuluyor ki gıcık olmaya başladım.Maalesef genel olarak gs taraftarı basketbola ilgisiz