Kombinemizi yarın salondan alabiliyoruz değil mi, bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.mağdur olmayalım.
Bu yunan hakem problemli diye hatirliyorum.Korktugum nokta italyan hakem de abdi ipekcide ipi ceken son anda teodosice 3 atis veren, faulu vermeyen italyan hakem degil mi? Yanlis mi hatirliyorum?Maçın hakemleri.
CHRISTODOULOU, CHRISTOS, GreecePATERNICO, CARMELO, ItalyPASTUSIAK, PIOTR, Poland
Bu yunan hakem problemli diye hatirliyorum.Korktugum nokta italyan hakem de abdi ipekcide ipi ceken son anda teodosice 3 atis veren, faulu vermeyen italyan hakem degil mi? Yanlis mi hatirliyorum?
önceki sayfalardan bir bayan arkadaş satıyordu iki tane bilet. Aradım konuştum 150 TL istedi. ben arkadaşıma alacaktım çok geldi.
Fiyatların düşmesi normal çünkü normal biletten çok karaborsa var. Bunun için yarın salon civarında olacağım. Aslında, bu durum da biletlerin nasıl peşkeş çekildiğini, neden 3 saat internet başında boşuna beklediğimizi, yollarda paramatik aradığımızı gösteriyor.Belli idi karaborsa olduğu bence gişe fiyatı olduğu açıkca belirtilmeyen tüm postlara karaborsa muamelesi yapmak lazım hani gercekten yardımcı olmak için yazan bir iki kişi yazsın tabi de maç başlığında karaborsa bilet postu bari olmasın
Bu arada nette gıtgıde dusuyor bıletler yavas yavas da olsa bu eğilim devam ederse mac gunu gişe fiyatına ıyce yaklasabılır belkı gıse fıyatını bıle bulabılır nasıl bır arz fazlası yaptılarsa
kombinemizi yarın salondan alabiliyoruz değil mi bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.mağdur olmayalım.
3 adet bilete ihtiyacım var ayrıca 7 yaşındaki çocuğa bilet gereklimi ?
1 gün kalmasıyla beraber beni bir korku sardı. Şampiyonluk kupasının kayıp gitmesi durumu aklıma geldikçe kafayı yiyorum. Oyuncuların üzerinde de buna benzer hatta çok daha fazla baskı ve stres olacaktır. Bunun önüne geçmek için maça iyi başlamak şart ilk yarı sonunda 10+ bir fark olursa onlar da çok strese gircek. Bunu en iyi biz biliriz Gran Canaria maçında fark 14 olduğunda eminim hepimiz bir gittik geldik oyuncularımızın eli titredi. En azından yarın için rahat bir akşam olsun şöyle bir 15+ yensek şunları son periyota rahat girsek keşke. Ama Galatasaray bu illaki bir heyecan korku olacak kazansak da tek hanelerde kazanırız
Arkadaşımın işinden izin alamaması dolayısıyla 1 adet biletim boşa çıktı. Bileti olmayan mesaj atarsa kendisine gişe fiyatı+kargo (70 lira-lanet biletix mobil uygulamada her bilet için ayrı ayrı kargo parası aldı) verebilirim.
Daha 1 mesaj önce maça konsantre olmak için bilet istekleri yazılmaması istenmiş ama özür dileyerek iletiyi atıyorum.
Ben de Mert Beye sonuna kadar katiliyorum. Artik mac gunu heyecanimizi paylasmak, teknik taktik analiz yapip macin simulasyonunu yapmak lazim. Hadi dostlar konsantrasyon.Moderator değilim ama maça 24 saatten az bir zaman kaldı ve bundan sonra bilet istekleri bu başlıkta paylaşılmazsa güzel olur.Konsantrasyonumuz maçın kendisi olsun artık...