Eurocup Finali II. Maçı | Galatasaray 78-67 Strasbourg

Umur bey gran canaria maçı ile ilgili görüşlerinize katılıyorum, ancak bayern ve karşıyaka maçlarında protokol tribünün olduğu bölüm haricinde başarılı bir taraftarımız vardı bence, hatta özellikle karşıyaka maçında sarı kırmızı şampiyon cimbom tezahüratında protokol tarafından çıkan ses bile şaşırtıcı idi. Takımın medyada haber olması maalesef basketbolla alakası olmayıp salona gelen insan sayısını da artırıyor. Final maçında muhtemelen 3 maçtan da daha kötü bir tribün performansı olacak.
Yönetimin satışa çıkarmadan dağıttığı biletlerin takım elbise ile stada gelecek güruh yerine karaborsacıların eline düşmesi bence bu konuda bir avantaj. O biletleri gerçekten isteyip salonda bağıracak arkadaşlar karaborsadan bilet alacaktır.

Maçlardaki seyirci kıyaslarının altına imzamı atarım. Bayern ve Karşıyaka maçları tribün performansı çok başarılıydı.

Karşıyaka maçına en ufak diyeceğim yok.Bayern maçı da çok iyiydi.O maçta bir bölüm dedim ufak bir bölümdü.Zaten bayern maçını taraftar aldı da diyebiliriz.Son anlarda iyi destek verdik.Artık en son elleri açıp duaya bile başlamıştık.Çok güzel bir akşamdı.Saygılarımı sunarım.

Allahın izniyle şu kupayı alalım sadece ona konsantre olalım,daha sonra ligi,oyuncuları falan konuşuruz.Kupayı alırsak çok önemli ve tarihi bir başarıya imza atmış olacağız.

Kardeşim çok gelmek istiyordu bu maça bir türlü ona bilet bulamadık 1 haftadır trip atıyor bana niye almadın diye anlatıyorum durumu ama işte :) gişe fiyatından fazladan bileti olan varsa çok makbule geçer

Koçlarının oyuncularının açıklamalarını okuyorum olduklarından daha fazla "underdog" gösteriyorlar kendilerini bizi de olduğumuzdan daha gazla favori neticede onlar da EL için kurulmus bir takım biz de 10-15 milyon bütçeli bir takım değiliz.Bunu yaparken de temel amacın ya da temel sonucun bizi rahavete suruklemek oldugunu sanmıyorum neticede final serisinde ne kadar rehavet olabilir ki tam tersi aşırı favori olmak stresi gereğinden fazla artıracak birşey "underdog" olmak ise stresi optimal seviyeye indirecek bir faktör.Mesela İspanyadaki maçta maçın normal süresinin sonjna kadar (yani kaybedecek birseyı yokken ) oldukça iyi ve rahat oynayan Canaria tur için avantajlı konuma gecip normal surede turu alamayınca uzatmada fazlaca strese girip oyundan düştü ki adamlar daha geniş rotasyon kullandıkları için bizden daha dinçtiler aslında.

Netice olarak başarılı oldular bence . Deplasmanda 8-9 sayı öne gectık yine de maçı koparma derdine stresinde idik (Ataman bu anlarda tamam 15 fark olur vs diye aklından gectıgını söyledi mesela ),Deplasmanda 4 farkla kaybettik oyuncuların yüzü sirke satıyor tamam oyun da can sıkmış olabilir ama hedefe yeterınce ve biran önce yaklaşamamış olmak da epey etkiledi oyuncuları.Benim en büyük endişsem bu aşırı şartlanmışlıgın basımıza bela olması, takında stresı tolere edemeyen çok oyuncu var çünki yani Atamanjn dediği gibi kupayı henuz almadık ve bunun bilincinde olmak önemli ama favori olduğumuz ve kesin almamız gereken kupayı henüz almamış olmak stres verici ve ikinci maçtada kupayı henüz almadığımız her an stres artacak.O yüzden en az rehavete kapılmamak kadar stresi iyi yönetmek de önemli

Umarım oyuncularımızın gününde olacağı, dramatik bir son yaşamayacağımız ve basketbol şansının da yanımızda olduğu bir zafer akşamı olsun.
Artık sözün bittiği yerdeyiz.Böyle bir heyecan yaşamak müthiş bir duygu.
Kupa beyi Galatasaray müzesine basketbolda da Avrupa kupasını ekleyecektir.
Maç sonu Lasme'den şampiyonluk üçlüsünü görmek dileğiyle.Allah utandırmasın.

O salondan fransızlar kupayla falan çıkamaz.
Levent Özçelik'in Parken'de dediği gibi "tanrı bizim almamızı istiyor".

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Yıldız çok güzel bir noktaya değinmiş.
Bu karaborsa işi hiçte güzel olmadı.
Bu bileti alan zengin kısım; Karşıyaka, Münih ve Canaria maçında ki taraftarın yaptığı desteği yapmayabilir.
En büyük korkum bu.

Bu arada sosyal medyada güzel bir kareografi yapılacağı ve görsel bir şov olacağı konuşuluyor.
Eğer Karşıyaka, Münih ve Canaria maçlarında ki taraftar da olursa Fransa ekibi oradan çıkamaz.

Ama sağlam taraftar şart oğlu şart...

Saha içine sıra numarasız bilet basılmamıştır umarım canaria maçında bir çok kavga bu yüzden çıkmış. Böyle bir aptallık inşallah yapılmaz adamlar para verip almışlar 10 kişilik yerde 20 oluyor bana yapılsa bende girerim bakmam kimmiş neymiş.

Eyüp Yıldız çok güzel bir noktaya değinmiş.
Bu karaborsa işi hiçte güzel olmadı.
Bu bileti alan zengin kısım; Karşıyaka, Münih ve Canaria maçında ki taraftarın yaptığı desteği yapmayabilir.
En büyük korkum bu.

Bu arada sosyal medyada güzel bir kareografi yapılacağı ve görsel bir şov olacağı konuşuluyor.
Eğer Karşıyaka, Münih ve Canaria maçlarında ki taraftar da olursa Fransa ekibi oradan çıkamaz.

Ama sağlam taraftar şart oğlu şart...

Cuma günü areneya kombinemi almaya gittiğimde, güneyin oradaki alanda 30 kişilik grup kareografi için çalışıyordu. Yani, konuşulanlar doğru kanımca.

Yukarıda bir arkadaş yazmış. Cuma günkü maçtan aklımda kalan oyuncuların aşırı şartlanmışlıkları ve bu doğrultuda da hedefe yeteri kadar ulaşamamış olmanın vermiş olduğu üzüntü. Bu da beni çok korkutuyor açıkçası. Aşırı hırsın yol açabileceği sitemden uzaklaşma durumu ikinci maçta önümüze çıkabilecek en büyük engellerden biri yani. Bu yüzden de ben forumdaki çoğu arkadaş kadar rahat değilim. 20 sayı farklarda gözüm yok. Kupayı alalım yeter.

Maçın hakemleri.
CHRISTODOULOU, CHRISTOS, Greece
6ab.jpg
PATERNICO, CARMELO, Italy
6ab.jpg
PASTUSIAK, PIOTR, Poland
6ab.jpg

Salon da kareografi kesin var. Final maçı olması itibari ile mükerrer biletler de olacaktır, 12 bin kişilik salon da 15-16 bin kişi olacağımız da kesin. Yine final maçı olduğu için salona giren herkes o havayı yakalayacaktır. 5 yaşımdan beri tribünlerde maç seyreden bir kişi olarak son yıllarda basketbol da görülen en manyak atmosfere tanıklık edeceğiz bence. Galatasaray için bu sezon tüm branşlar içerisinde en önemli maçımız. Sonradan çıkan tribün kombineden ben alır iken bir arkadaşımada al demiştim almadı, şimdi ağlıyor bilet diye :) o kupayı İpekçide omuz omuza kaldıracağız inşAllah. KONSANTRASYON...

Arkadaslar şu an elimizde boşta olan bir kombine mevcut. Almak isteyen olursa mesaj atabilir. Sehir disindan geliyoruz bugun istanbulda olacagiz.

Salon da kareografi kesin var. Final maçı olması itibari ile mükerrer biletler de olacaktır, 12 bin kişilik salon da 15-16 bin kişi olacağımız da kesin. Yine final maçı olduğu için salona giren herkes o havayı yakalayacaktır. 5 yaşımdan beri tribünlerde maç seyreden bir kişi olarak son yıllarda basketbol da görülen en manyak atmosfere tanıklık edeceğiz bence. Galatasaray için bu sezon tüm branşlar içerisinde en önemli maçımız. Sonradan çıkan tribün kombineden ben alır iken bir arkadaşımada al demiştim almadı, şimdi ağlıyor bilet diye :) o kupayı İpekçide omuz omuza kaldıracağız inşAllah. KONSANTRASYON...

Umarim bu maca sabri,tarik gibi futbolcular gelmezler...Onlar kazandiklari milyon dolarlarla porsche bakmaya gitsinler galerilere.. Esine ucak almanin pesine dussunler,haksiz kazanclarla..

Salona 18.000 kisi bile sigar aslinda..Rusya'da kapi gorevlisi olsan iceri giremeyenleri para karsiligi iceri sok,parasi sana kalsin..Rusya'da boyle kalabaliklar olsa,millet zaten rusvet ile yasiyor Abdi Ipekci'ye 20.000 kisiyi bile sokarlar kapida gizlice)