Re: GALATASARAY 69-58 St.Petersburg
Bence Shipp'in sürekli sakat olduğu haberleri ve karşı takımın Shipp'i belkide hiç izlememiş olması karşı takımı iyice afallattı maçın başında Oktay hocada maça Shipp'le başlayıp ona sorumluluk verdi ve Shipp ilk çeyrekte 10 sayı attı çok başarılı bir taktiksel hamle
Evren transferinin ne kadar önemli ve ne kadar doğru bir transfer olduğunu bu maçta anladık Domercant'i çok iyi savunup etkisiz hale getirdi ve hücumdada hem sayı attı hem gerektiğinde takımı organize etti.
Ermal takımın hırsını temsil etti bu maç basket attıktan sonra taraftarı coşturması benchte sürekli her basketten sonraki büyük sevinci onun hırsını gösterdi çok kritik sayılara imza attı Tutku ile oynadığı ikili oyunlardan Tutku demişken savunma anlamında biraz aksıyor ama oyunda olduğu süre içinde hücum anlamında çok şey kattı takıma biraz daha fiziksel durumunu iyileştirirse çok faydalı olacaktır bizim için
Benim bu maçtaki hayal kırıklığım Rocheiste oldu iyi bir oyuncu olduğu belli ancak bazı çok basit tercih hataları yaptı bu maçta ve sanırsam %0 ile oynadı biz onu şutör olarak biliyorduk üç sayılık çizgisinin geriye çekilmesinden mi etkilendi bilemiyorum ama bu kadar kaçırmaması gerekir ribaund katkısı ve oyunun bazı bölümlerindeki asistleri iyiydi bunuda söylemeliyim
Shumpert ne kadar iyi bir şutör olduğunu gösterdi sakat sakat oynamasına rağmen çok iyiydi kesinlikşle bu takıma çok büyük katkısı olacak bu senenin en önemli transferi eğer Türk'de olursa
Rancik bildiğimiz gibi hırslı mücadeleciydi tabi süresi azalmıştı Andric'inde savunma gayreti çok iyiydi hücumdada daha iyi bir oyuncu kesinlikle bunu biliyoruz bunuda göstercektir bize
Ve son olarak Oktay hocadan bahsetmek lazım onun kenardaki duruşu bile takımı için çok büyük bir artı inşallah çok uzun süreler bu takımın başında kalır Oktay hocayla takımın özlenen yerlere tekrar geleceğine inanıyorum
SONUNA KADAR OKTAY HOCA