Re: GALATASARAY 69-58 St.Petersburg
Salon ambıyans hersey cok muhtesemdı. Son 1 dk ya kadar. Son dakıkada hakemler ve bızım anlamsız sabırsızlıgımız basıt hataları getırdı ve 11 sayı ıle kazandık Benı en cok mutlu eden Çarsamba gunu saat 20:00 ve salonda 2500 cıvarı seyırcı var. Muhtesemdı demekkı gercekten bu takım kemık seyırcı kıtlesını olusturmus. Bu gercekten salona gırdıgımde benı ınanılmaz mutlu ettı.
Macın harıcınde Oktay Hoca ıcın bısıler soylemek ıstıyorum. Macı ızledıgım yer tam bızım benchın arkasıyıdı. Ya gercekten ınanılmaz bır adam. Basketbolun Fatıh Terımı. Oyuncular ınanılmaz bır saygı ıcındeler. O saygıyı zaten seyırcı olarak sen bıle orada verıyorsun. Sankı dese kı seyırcılerden bırını oyuna sokucam 5 sn de gıyer formanı sortunu sahaya gırersın o derecede
Bır pozısyonda Rancık Zupan ı kacırdı ve 3 luk yedk. Sanırım Rancık babasından boyle azar ısıtmemıstır. Ben ve yanımdakıler o an soktayız. Adamın a... etti
Bu takım fazlasıyla destegı hak edıyor. Bakıyorumda kadroya gıren cıkan o kadar degerlı okadar kalıtelı oyuncular kı. Hıc bırı bırbırını aratmıyor. Shıpp nasıl bır adamdır bılemedım. Boyu uzun sutu cok ıyı ıcerı o kadar rahat gırıyorkı yuruyerek adam gecıp sayı buluyor. cok sakın cok rahat. Shumpertla ıkısı bızım kılıt acan oyuncularımız olacak.
Evrende cok ıyı katkı verdı. Savunması cok ıyıyıdı. Mac sonu Adnan Polat yanına cagırdı ve bısıler dedı. Galıba ıyı bır havaya gırdı. sonrada 3 lu cektırdı.
Fakat tam o esnada karsı trıbunun ust tarafrında yaklasık 20-30 kısı Bu forma kutsaldır nasıp olmaz kımseye dıye bagırmaya basladı ben pek anlamadım bellkı bır tepkıydı ama azınlıgın azınlıgı kadardı.
Ayrıca Ayhan sahenk konusunda da mactan sonra metroda kı atmosfer muthıstı gercekten. Bı an uzuldum orada oynamadıgımıza Yaklasık yarım saat metro inledi tezahuratlarla. oda zaferın kutlaması oldu
Son olarak umarım aldıgımız bu galıbıyet rovans ıcın yeterlı olur. Bız orada da bu takımı cok rahat yenebılırız. Sadece sakın olursak tabı. Insallah cok daha guzel gunler bızı beklıyor. Yenı bır tarıh yazabılır bu takım bu ateslı taraftarla. Ben bu taraftar kıtlesının gıderek buyucegıne emınım