Eurocup Ön Elemesi 1. Tur 1. Maç | Siauliai 73 - 73 Galatasaray CC

Re: BC Siauliai ? Galatasaray (Canlı)

Giden maçı Milo ve Graves çevirmiş helal olsun.

Milo double-double yapmış ve halen 3 buçuk dakika var asistete Ms ile kapışcak yakında
 
Re: BC Siauliai ? Galatasaray (Canlı)

Bişşey yazmayayım diyorrum ama tutamadım kendimi. Nedir bu cücü nün yaptığı anlamıorum. Üçlük sallamaktan başka bişiy yapmaz mı yaa.
 
Re: Eurocup; Siauliai-Galatasaray

2 maç kaybedince Türkiye kupasından elendiğimiz gibi bu maçlada avrupaya havlu attık.
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

Maçı bu kadar farktan kapatıp berabere bitirmek güzel ama son dakikalarda farkın erimesi pek iyi değildi. Garves ve Milo'ya tebrikler...
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

Doğru ya bu spor basketbol ve daha ikinci maç var.
Pardon pardon burası yapı kredi mi ?
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

Litvanya gibi ekol bir ülkenin takımına karşı ....

Böyle bi cümle mi vardı?

I love this game..

terbiyesizliğin lüzumu yok Semih Ural. Delikanlı olan adam o mesajın tamamını yazar buraya herkes okur.

ilk yarıda oynana rezil oyunu nasıl ki eleştirdiysek, ikinci yarıda oynanan güzel basketbol'uda buraya yazmalıyız ki, burada yazacak yüzümüz olsun.
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

Murat abinin yazdığı gruplardan 3. gruba kendimi yakın bulduğum için 2. yarıdaki oyundan dolayı teşekkür ediyorum takıma.Normali buydu,olması gereken buydu.Son dakikadaki 0-10'a da takılmıyorum devre arasındaki halimi filan düşünerek.
Kimimizin basketbol bilgisi yerlerde,kimimiz çok heyecanlıyız,kimimiz çok umutsuzuz,kimimiz çok karamsarız...Ama öyle böyle takım üzerinde kafa yoran,hayatını önemli bir yerine yerleştiren insanların %90'ı yerlerdeyse ortadaki en acayip şey biz değiliz bence...
Takım,coach,şube,yılların birikimi,basketbolun sürprizlerinden sonra hep yıkılan taraf olmamız vs vs.
Çok da haksız değiliz bence...
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

Maçın ilk periyotu bittiğinde bu maç berabere bitmesini istermisin deseler herkes (Murat Özyer´i eleştirmek için fırsat kollayanlar hariç) seve seve kabul ederdi ama maçın sonunda eminim çoğu kişi (ben de dahil) memnun kalmadı skordan. Yine de avantajlı bir skorla dönüyor olmak güzel. Umarım turun sonu geçen sezonki Asvel serisine benzer.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Murat Hoca'nın avukatları maç sonu için hazırlanmaya başlasa iyi olur. ;)
Volkan Ozger' Alıntı:
Yok yeniliyoruz diye üzülmüyorum zaten hazırlıklıydım dacka yenemeyen litvanya gibi ekol ülkenin bir takımını yenemezde.

Sevinmiyorumda avrupaya veda edicez ama merak için mac sonu acıklamalarını bekliyorum.Galatasaray yenildiginde zaten sevinen haindirde yazık bizim kaderimiz bu her sene üzülmek!!!
Sizlere söylenecek fazla söz yok. Boşuna inkar etmeyin, Murat Özyer´in gitmesi için çıktığımız her maçı kaybetmemizi istiyorsunuz. Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulama hakkım yok ama Galatasaray sevginiz buysa ne diyeyim ki...
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

iki farklı galatasaray vardı bugün sahada.İlk yarıdaki oyun için keşke şu maçı 10 sayının altında farkla kaybedip bitirsekte istanbulda turu geçsek dedik.İkinci yarı fark bi ara 8 sayıyken şuradan galip çıkalım dedik.Geçen sezonki asvel maçı geldi aklıma.Orada 69-69 berabere kalmıştık istanbulda 1 sayı farkla kazanmıştık.Umarım yine böle stresli olmaz.

Herşeye Rağmen Teşekkürler
 
Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73

Maçın Adamı:

Evet arkadaşlar maçın adamı !!Murat ÖZYER kendisine teşekkür ediyorum son üç senedir ilk defa giden maçı çevirdiği için.Bunu neden söylüyorum maç sonu yaptığım telefon görüşmesinden ilk yarı 17 sayı fark olunca,bayağı moralim bozuldu.İçimden maç gitti dedim,yalnız soyunma odasında yaşanacaklardan bi haber olarak bu görüşe vakıf oldum.Soyunma odasında devre arası Murat ÖZYER fırtınası esmiş.Oyunculara karşı tavrı ve nasıl oynamaları gerektiği yönünde yaptığı uyarıların bayağı etkili bir konuşma içersin de ! olduğunu öğrendim .Bende tebrik ediyorum rakibin ismi fazla bilimesede sahip olduğu ekol bizim için yeterli,bilgileri bize veriyor .Çok zor bir maçı çevirdi.Tamam oyuncularda katkı yaptı fakat o oyuncuları o kıvama getiren yine Murat hocanın kendisi.Ben her nekedar ona muhalefet olsam da !!sezarın hakkı sezara maçın hakkı da Murat ÖZYER'e ait. Teşekkürler hocam!!!!!!
 

Üst