Marshall dahil olmak üzere tüm yabancılarımızı beğendim!
Graves özellikle UMUT hocayı haklı çıkardı, çok iyi bir transfer, oyunun iki tarafındada etkili, vede herşeyi çok iyi yapıyor, ben çok beğendim.
Gurovic, Zizic, Milojevic te bence çok iyiler, bu maçta Milojevic dışında biraz etkisiz kaldılar ama tartışmaya gerek yok!
Ben Milojevic kadar akıllı vede güçlü bir oyuncu görmedim, gerçekten büyük kazanç olmuş oda Graves gibi.
Zizic bu maçta kendini gösteremedi ama ne olduğunu biliyoruz, özellikle kerem ve çorumlular!
Gurovic ise bence mutlu değil, sanki bir tutukluğu var gibi, umarım A.Şahenk'in havası suyu iyi gelirde kendini daha çok motive eder, tekrardan durdurulamaz bir oyuncu haline gelir!
Marshall konusuna gelince, ben kendisini çok gayretli gördüm, üzerindeki ürkekliği atmayı başarabilirse faydalı olacak bence, savunması ve top çalmaları beni mutlu etti, umarım şimdilik yetersiz olan performansına son verip büyük takım fobisini atlattıktan sonra yukarılara çıkıp, bize daha fazla katkı verebilir!
Fakat Yerli oyuncularımız beni hüsrana uğrattı, en iyileri cücüy'dü, o bile saçmaladı
Erdem, Hüseyin felaketti, Cemal'de ise bir kıpırdanma var fakat bu performanslarıyla şampiyonluk bize hayal şuan!!!
Ya iyi bir yerli oyuncu transfer edeceğiz, veya bir veya iki oyuncumuzdan kendilerini aşmalarını gelişim göstermelerini bekleyeceğiz!
İşte tam burası çok canımı sıktı, yerli oyuncularımızın yetersiz kalması kesinlikle yönetimin hocaya geç karar vermesinden kaynaklandı, umarım bir çözüm bulabiliriz, aksi taktirde böyle istikrarsız bir takım olacağız, özellikle ligde çok zorlanacağız!
Bu turu geçtiğimizi düşünüyorum, umarım diğer turda hoca takımı daha derli toplu hale getirir, yoksa hepimiz çok üzülebiliriz!