Re: Eurocup; Siauliai: 73 - Galatasaray: 73
Milo'nun pota altina sanirim Cemal Nalga'ya indirdigi bir top vardi.
Macin hareketiydi bence. Mac kaydi almadim, almis olsam o hareketi herkesin tekrar hatirlamasi icin
nete aktarmak isterdim. Ilk defa Galatasaray'i izleyebildim bu sezon.
Gurovic'in oyunu stilini cok ama cok begendim. Muthis sogukkanli.
O bahsedilen yuzdeli dis atislarina baslarsa costuracak.
Dis saha oldugu icin dovmesini kapamak geregi duymadi, umarim artik bu herifi bu konuda
yormayiz,rahat birakiriz. Eyup'un soyledigi sekilde bir mutsuzlugu mu var,
yoksa bir tutukluk-alisamama mi bilemiyorum, ama agresif oldugu soylenen Gurovic, cok sakin.
Gerci ben bu sezon sadece bir kisiye o yüzünü göstermesini bekliyorum, o maca kadar sakin takilabilir
Cüneyt, guard oynamaz diyenler haksizlik etmesinler. Sadece kaptanin su 3'lukler konusunda limiti olcememesi sanirim ona tepkileri cekiyor. Yoksa oyunda kaldigi süre icinde Cuneyt'in 3. arka arkaya uclugu denemesi disinda bir hatasi oldugunu dusunmuyorum. 3 uclugu arka arkaya yanilmiyorsam gecen sene bi Uleb macinda atmisti di mi? Hatirlayan var mi?
Cumartesi 15:00'de Darussafaka macinda bu takimi tribunde desteklemek gerekiyor.
3. periyotaki savunma anlayisi ve hirs, tum sezon icinde tekrarlanabilse her macta diye düsündüm.
Bakalim lige nasil yansitacagiz.
Murat Hoca'ya bu mac icin yuklenmeyelim. Basketbolu, takimi konusalim demisler arkadaslar.
Ancak 17 sayidan kopup gelen ve 10 sayi fark yakalayan bir takim bu ivmeden maci beraberlikle
tamamliyorsa, bu yine coaching zaafidir. Son 2 dakika kala, pota altinda 4 sayi yedik. Gurovic top cikaramadi. Niye bu esnada hafiften panikleyen takimi sakinlestirmek icin mola almadi?
Neyse, yaptigi is de kolay degil, oldukca baski altinda.
Tanimadigim ama Litvanya liginde 3. buyuk takim ooldugunu soyledikleri icin,
bizim takimin hazirlik maclari ve kupadaki maclari sonrasinda farkli yenilecegimizi dusundugumden dolayi macin bu sonucla bitmis olmasina da avantaj ya da basari demek lazim sanirim.
Umarim Istanbul'daki macta galip gelip, 2. tura cikacagiz.
Buducnost, bundan daha guclu takim degil diye dusunuyorum, daha detayli bilen arkadaslar
bilgi verirlerse iyi olur. Ya da turu gectikten sonra bakmak lazim Buducnost'a.
Siauliai'nin TR'deki Telekom maci detayini okudum arada, temkinli olmak lazim.
Her ne kadar 3. periyotta adamlari oyundan silsek de yine de sakat takim.
Bir seyi de eklemeden edemiyecegim. 3. periyottaki mac oyle gaza getirdi ki, mactan sonra
gittigim fitness antrenmaninda cosupp, clubde disari cikip, 4 yil sonra elime ilk defa basket topu
aldim ve basket oynadim biraz. Vay be Hasnun Galip ruhu
Graves & Milo!
Milo'nun pota altina sanirim Cemal Nalga'ya indirdigi bir top vardi.
Macin hareketiydi bence. Mac kaydi almadim, almis olsam o hareketi herkesin tekrar hatirlamasi icin
nete aktarmak isterdim. Ilk defa Galatasaray'i izleyebildim bu sezon.
Gurovic'in oyunu stilini cok ama cok begendim. Muthis sogukkanli.
O bahsedilen yuzdeli dis atislarina baslarsa costuracak.
Dis saha oldugu icin dovmesini kapamak geregi duymadi, umarim artik bu herifi bu konuda
yormayiz,rahat birakiriz. Eyup'un soyledigi sekilde bir mutsuzlugu mu var,
yoksa bir tutukluk-alisamama mi bilemiyorum, ama agresif oldugu soylenen Gurovic, cok sakin.
Gerci ben bu sezon sadece bir kisiye o yüzünü göstermesini bekliyorum, o maca kadar sakin takilabilir
Cüneyt, guard oynamaz diyenler haksizlik etmesinler. Sadece kaptanin su 3'lukler konusunda limiti olcememesi sanirim ona tepkileri cekiyor. Yoksa oyunda kaldigi süre icinde Cuneyt'in 3. arka arkaya uclugu denemesi disinda bir hatasi oldugunu dusunmuyorum. 3 uclugu arka arkaya yanilmiyorsam gecen sene bi Uleb macinda atmisti di mi? Hatirlayan var mi?
Cumartesi 15:00'de Darussafaka macinda bu takimi tribunde desteklemek gerekiyor.
3. periyotaki savunma anlayisi ve hirs, tum sezon icinde tekrarlanabilse her macta diye düsündüm.
Bakalim lige nasil yansitacagiz.
Murat Hoca'ya bu mac icin yuklenmeyelim. Basketbolu, takimi konusalim demisler arkadaslar.
Ancak 17 sayidan kopup gelen ve 10 sayi fark yakalayan bir takim bu ivmeden maci beraberlikle
tamamliyorsa, bu yine coaching zaafidir. Son 2 dakika kala, pota altinda 4 sayi yedik. Gurovic top cikaramadi. Niye bu esnada hafiften panikleyen takimi sakinlestirmek icin mola almadi?
Neyse, yaptigi is de kolay degil, oldukca baski altinda.
Tanimadigim ama Litvanya liginde 3. buyuk takim ooldugunu soyledikleri icin,
bizim takimin hazirlik maclari ve kupadaki maclari sonrasinda farkli yenilecegimizi dusundugumden dolayi macin bu sonucla bitmis olmasina da avantaj ya da basari demek lazim sanirim.
Umarim Istanbul'daki macta galip gelip, 2. tura cikacagiz.
Buducnost, bundan daha guclu takim degil diye dusunuyorum, daha detayli bilen arkadaslar
bilgi verirlerse iyi olur. Ya da turu gectikten sonra bakmak lazim Buducnost'a.
Siauliai'nin TR'deki Telekom maci detayini okudum arada, temkinli olmak lazim.
Her ne kadar 3. periyotta adamlari oyundan silsek de yine de sakat takim.
Bir seyi de eklemeden edemiyecegim. 3. periyottaki mac oyle gaza getirdi ki, mactan sonra
gittigim fitness antrenmaninda cosupp, clubde disari cikip, 4 yil sonra elime ilk defa basket topu
aldim ve basket oynadim biraz. Vay be Hasnun Galip ruhu
Graves & Milo!