Eurocup Ön Elemesi 2. Tur 2. Maç | KK Buducnost 93 - 62 Galatasaray CC

Re: Tebrikler!

Maçın son dakikalarını izliyemedim, 4 numaradan oyun kurabildik mi? ...
 
Re: Tebrikler!

Bu takımda iyi oynamak suç.Takım'da tek sayı atan adam var,murat hoca hemen ona kementi atıyor ve kenarda unutuyor şaka gibi.

Marshall Strickland'a tahammül ediyor.Bu adam bırakın bizim takımda oynamayı lise takımında oynayamaz.Top sürmekten,turnike atmaktan aciz..
 
Re: Tebrikler!

eeee nerde o geçen sene ki ULEB 4. lüğünü Murat Hoca'nın başarısı diyenler ? bu herifin çapı budur işte..geçen seneki başarı da Hite, Dee, Gaines'in Cenk'in kendilerini avrupa arenasın da göstermek istemesindendir..bu herifin katkısı yoktur..

geçen seneden beri gitmeli derken kastettiğimiz de buydu ama uleb 4. lüğü vardı dimi..ee şimdi de ligde 4 te 4 yapıyoruz dersiniz siz..bu herif kalsın play off'ta da ilk gelen geçen seneki gibi kepaze eder gönderir..çapsız herif..yüzün varsa istifa et git ya..

gördüğüm en kötü , en kabiliyetsiz , en beceriksiz hocasın..
 
Re: Tebrikler!

:) :) :)
Ey Galatasaray Erkek Basketbol Takımı,sen nelere kadirsin be...
Her türlü dibi gördük,daha kötüsü olmaz diyoruz ama yalan oluyor.Hala şaşırtabiliyor bizi takım. :)
Çözüm basit canım.Radikal bir kararla Strickland gider.Biz de Galatasaray terbiyesiyle büyümüş coachumuzla şampiyonluklara koşarız. :)
 
Re: Tebrikler!

Gökce Başaran' Alıntı:
Maçı kazanmak umrumda değil, Zizic'i 10 dakika yanında oturtu ya Özyer, benim için bitmiştir.

İnanılmaz.

Al bendende okadar kardeşim.
Bundan sonra maçlarda Murat Hoca şu hatayı yaptı falan filan demem çünkü artık her hatayı her amatörlüğü bekliyorum.
Bu takımın hocası olduğu sürece lafım yok gidipte 'istifa' diye bağırmam ama gidecek(ki zannetmiyorum) veya GÖNDERİLECEK olursa dur demem hemen gitsin!

Yazıklar olsun bizi böyle utandıranlara!!!
 
Re: Tebrikler!

Levent ÖKTENER' Alıntı:
eeee nerde o geçen sene ki ULEB 4. lüğünü Murat Hoca'nın başarısı diyenler ? bu herifin çapı budur işte..geçen seneki başarı da Hite, Dee, Gaines'in Cenk'in kendilerini avrupa arenasın da göstermek istemesindendir..bu herifin katkısı yoktur..

geçen seneden beri gitmeli derken kastettiğimiz de buydu ama uleb 4. lüğü vardı dimi..ee şimdi de ligde 4 te 4 yapıyoruz dersiniz siz..bu herif kalsın play off'ta da ilk gelen geçen seneki gibi kepaze eder gönderir..çapsız herif..yüzün varsa istifa et git ya..

gördüğüm en kötü , en kabiliyetsiz , en beceriksiz hocasın..
Gecen sene bu takımı bu kupada yarı final oynatan hocaya karsı terbiyeni takın....
Sonuc kotu hepimizin ici yanıyor ama bu laflar ancak fenerli birine yakısır cinsten. Bes ytl´ye maca gidip ona buna hakaret etme hakkını kim veriyor sana? Taraftar takımına kotu gunde sahip cıkar. İyi gunde değil.
 
Re: Tebrikler!

Arkadaslar 2 perıyotta takım durmus, adamlar 12-0 seri yakalamış, murat hocamız bizim yapdığımız gibi macı izliyor. ıkıncı periyotta takım stress yapdı, hoca bi mola alıp da takımı bir silkeletmedi ve 12-0 seriden sonra mac koptu... Oyunculura denenecek bisey var mı? Zizic vardı bir tek, ms bu takımda nasıl oynuyor anlamadım. hoca bizim görmediğimiz ne gördü onda anlamıs değilim...
 
Re: Tebrikler!

bu marshall i bizim takima fener alpelladan git cimbomu sabote et diye gondermis olabilir diye dusunmeye basladim.Adam ne turnike atabiliyor ne sut atabiliyor teoman orge bu adamin iki kademe ustunde dusunun yani.GUROVIC ise bir emekli memur gibi mac bitsede gitsem havasinda ne savunmada var ne hucumda ilk yari butun ucluklari onun adamindan yedik.(ondan sonra spiker adamlar cok yuzdeli atiyor diyor atar tabi o kadar bos atiyorlar ki degil %50 70=80 atmadiklarina sukretmeliyiz)OZYER ise sanki macta kim iyi oynarsa kenara alacagim diye yemin etmis sanki oyuna hicbir olumlu mudahalesi yok takimin yenilmesi icin ne gerekirse yapiyor.
bence yapilacak tek sey var
OZYER ISTIFA!!!
 
Re: Tebrikler!

Ben onu bunu geçtim bu MS, Galatasaray'da guard oyniyabliyorsa bende pek ala 1.87 boyla Barcelona'da pota altı oynarım okadar vakim durum.
 
Re: Tebrikler!

Oyunu okuyabilmek çok çok önemli zira rakibimiz çok sizelı bir takım değil, pota altında ezici bir adamları yok, sadece Misovic 217 onunda oyunda kaldığı süre ve kapasitesi ortada, ilk maçta rakip sürekli tam saha baskı uyguladı ve kırılma anlarında sürekli fast break sayıları ile bizi yakalamayı başardılar ama seyircimizin büyüklüğü ile takımımız maça asıldı ve 2 sayı ile kazandık.
2. maç rakip sahadayız, rakibin oyunu belli, Strickland çok kötü bir oyuncu bu da tamam, ama allah aşkına rakibin fizik üstünlüğü yokken şu kısa 3'lü ile rakibin topa baskısını azaltamaz mıydık?Graves,Strickland ve Cüneyt, uzun olarak kimi istiyorsan 2 oyuncu ekle oraya. Oyun kitlenmiş gidiyor, bizim sorunumuz hiçbir zaman B planımızın olmaması, nasıl başlarsa öyle gidiyor. Biraz denemekten, ara sıra çılgınlık yapmaktan hiçbir şey kaybedilmez.
Ayrıca ben topa bakarak top taşıyan bir guard hayatımda ilk kez Stricklandda gördüm. Sanırım bu Stricklandın son maçıydı zira hissettiğim kadarıyla tüm oyuncularda bu oyuncuya karşı bir küçümseme var!o varsa biz yokuz gibiler oyun içinde!
Foruma ilk yazımı 17. dakikada 5 sayı fark olduğu anda yazdım çünkü felaket geliyorum dedi o anda, ama benim gördüğümü hoca göremedi, bir arkadaşım dur daha maç bitmedi diye yorum ekledi, o da haklı göremeyebilir ama benim gördüğümü koçun görmemesi, ısrarla Zizici oyuna almaması, Stricklandın rakip takım oyuncusu gibimi oynamasına göz yumması hakikaten anlıyamıyorum.
Bir diğer nokta, takımımız yaş ortalaması olarak yaşlı bir takım ve hızlı koşan Graves dışında bir oyuncumuz yok demekki koç takımı sete set oynamaya, kontrollü basketbola göre tasarlamış, bunun anlamı şu: Senin oyun kurucun inanılmaz bir oyun görüşüne hakim olacak, akıllı ve top kaybını az yapacak, 5'e 5'lik yani 10 kişinin bulunduğu bir pota altında ince paslar atabilecek bir guard olması lazım,yani herzamankinden çok daha zeki bir oyuncu olması lazım. Ama gel görki oyun kurucumuz M.S
6-7 sezon önce 30.000 dolara gelen Thomas Kelly'den sonra takımda gördüğüm en kötü 1 numara, hatta ondan da kötü zira Kelly unutulmaz Fb maçında 3 saniyede tüm sahayı koşarak son saniye basketiyle bize maç aldırmıştı, yani o adamın bile çabukluk özelliği vardı, MS'in arıyorum, tarıyorum bir özelliğini bulamıyorum!
 
Re: Tebrikler!

Suana kadar 2 resmi mac kaybederek taraftarlarımızın yüzünü güldürmüstük ama bugün haklı olarak ağlamak üzereyiz hatta ağlıyoruz. Kalite bakımından yanımıza bile yaklasamayan takımdan 35 sayı fark yedik (Lafın gelisi) . Buyuk umutlarla transfer ettiğimiz oyuncularımızdan Zizic ve Mlilojevic dısında hepsi koskoca ''0'' . Özellikle bugün cok sey beklediğimiz güvendiğimiz Gurovic ve Graves felaketti . Hadi Gürovic fazla süre alamadı (zaten alsada fazla verimli olamazdı) peki Graves !! . Koskoca bir camiada oynuyorsun ve sezonun en önemli macında sahada yoksun , üstelik katkı sağlamak icin gayret bile sarf etmiyorsun . E kardesim sen niye o zaman bu takımın oyuncususun . Kücük maclarda sov yapmak icinmi bu takımda oynuyorsun . Bende kücük maclarda sov yaparım ama önemli olan büyük maclardaki katkın . By Antonio bizim sana büyük maclarda ihtiyacımız var .
Strickland konusuna değinmek istemiyorum cünkü kendileri sadece sahaya bedenini getiriyor beynini değil .
Gsbasket aracılığıyla yönetime (Dedehayır)soruyorum ; Hani Strickland 10 tane Dee Brown ederdi ? . Adamı son topları oynayamıyor diye gönderiyorsun peki yerine aldığın adam nasıl bir oyuncu biliyormusun , arastıtıyormusun , izliyormusun . Sen anca maclarda bacak bacak üzerine atarsın izlersin baska bir is yapmassın
Peki bu günleri unutmanın yolu nedir ; NBA den kesilen bir point guard (Tabi yetenekli olacak) , iyi bir yerli 2 - 3 . Bunları takıma adapte edebilirsen sampiyonluk hayal değil . Olmadı seneye Telekomla yapılacak sözlesmeyi bekleriz

Bugün icin ZİZİC , MİLOJEVİC ve HÜSEYİN'e tesekkür ediyorum

Bir sezon boyunca takıma basarılar!!
 
Re: Tebrikler!

Yabancı oyuncularımızdan M.Gurovic ve M.Strickland acilen gönderilmeli ve yerlerine daha yararlı olabilecek yabancılar alınmalı, en azından skorer olmasa bile işin savunma yönünü iyi yapan 2 yabancı çok işimize yarayacaktır. bugüne kadar olan tüm maçları seyrettim ve gördümki Gurovic 3lük kullanmaktan başka hiç bir katkı yapmadı takıma ne savunma ne hücumda bence yapamaz da zaten artık basketbolu bırakayım havaları görüyorum onda, hiç istek hiç çaba yok. Strickland'ın zaten yararsız olacağı baştan belliydi. Türk oyuncularımız skor ve savunma anlamında çok fazla bir katkı veremiyorlar ne yazıkki kötü oyuncuda değiller ama nedenini bilmediğim bir şekilde iyi oynayamıyorlar anlık parlamalarla oyuna katkıları var.

Murat Özyer için ise söylenecek çok fazla bir şey yok bence başarısız oldu ve istifa etmezse bu sene en iyi sonuç 4.lük olacaktır.
 
Re: Tebrikler!

M.sden zaten hiç ümidim yoktu o üzmüyor bu kadar ama o Gürovic yakıyor içimi ya ne umutlarım vardı, ama sanki silah zoruyla sahaya çıkartıyormuşuz gibi asık surat, mücadele yok,hırs yok azim yok yok oğlu yok giydikleri formanın kutsallığını anlamıyorlar yanarım yanarım ona yanarım :oops:
 
Re: Tebrikler!

şu an herkes gibi çok üzgünüm.resmen tokat gibi çarptı sonuç yüzüme fakat o ruhsuzluk nakavt eden yumruk gibiydi.göz göre göre bu duruma gelmiş olmak daha da fazla acı veriyor.yarın geniş bir yazı yazacak durumum olur umarım.
 
Re: Tebrikler!

Anladık ki guardın kadar konuş kuralı değişmemiş.Ms evine.
Yeter artık M.Özyer sana en çok destek verenlerden biri olan ben bile artık seni istemiyorum.
Hakkını doldurdun güle güle M.Özyer
 
Re: Tebrikler!

Tabela yorumcularında hayatım boyunca nefret ediyorum.
Resmen ellerinizde balta Murat Özyer hata yapsın diye bekliyor olmanıza anlam veremedim.
Öncelikle Kerem Ersuna abimizin böyle bir konuyu açtığı için tebrik ederim.
Gerçekten gençlere süper örnek oldunuz.
 
Re: Tebrikler!

ben şunu anladım bir galatasaray taraftarı olarak yıldız mıldız istemiyorum...gerek futbol gerekse basketbol takımları şunu gösterdiki biz bir kriz takımıyız krizlerimizden besleniyoruz...yaa oyuncuların maaşı ödenmeyecek yada antronör 6 hafta kala çekip gidecek bir kriz ortamı oluşacak ki takımımız şampiyon olsun...

geçen sene basketbol takımında yıldız yok final foura kaldık...uefayı super cupu aldığımızda 4 yıl üstüste şampiyon olduğumuzdada yıldız mı vardı kadromuzda (hagiyi saymazsak)

gelen oyunculara bakın baros kewell meira guroviç milojeviç ziziç

evet çok iyi oyuncular hepsi biraz yıldız...ama bize gelmiyolar bize kardeşim yok işte başarı yok ortada...
 
Re: Eurocup | Buducnost : 93 - Galatasaray : 62

herşeye rağmen canınız sağolsun.Elimizdeki rotasyon anca bu kadarını karşılıyor.Maçta yıldız oyuncularımızın etkili olamaması,guardımızın pasif olması,kötü hücüm sonunda bu malubiyet geldi.

darısı eurochallenge şampiyonluğuna.
 

Üst