Re: Tebrikler!
Oyunu okuyabilmek çok çok önemli zira rakibimiz çok sizelı bir takım değil, pota altında ezici bir adamları yok, sadece Misovic 217 onunda oyunda kaldığı süre ve kapasitesi ortada, ilk maçta rakip sürekli tam saha baskı uyguladı ve kırılma anlarında sürekli fast break sayıları ile bizi yakalamayı başardılar ama seyircimizin büyüklüğü ile takımımız maça asıldı ve 2 sayı ile kazandık.
2. maç rakip sahadayız, rakibin oyunu belli, Strickland çok kötü bir oyuncu bu da tamam, ama allah aşkına rakibin fizik üstünlüğü yokken şu kısa 3'lü ile rakibin topa baskısını azaltamaz mıydık?Graves,Strickland ve Cüneyt, uzun olarak kimi istiyorsan 2 oyuncu ekle oraya. Oyun kitlenmiş gidiyor, bizim sorunumuz hiçbir zaman B planımızın olmaması, nasıl başlarsa öyle gidiyor. Biraz denemekten, ara sıra çılgınlık yapmaktan hiçbir şey kaybedilmez.
Ayrıca ben topa bakarak top taşıyan bir guard hayatımda ilk kez Stricklandda gördüm. Sanırım bu Stricklandın son maçıydı zira hissettiğim kadarıyla tüm oyuncularda bu oyuncuya karşı bir küçümseme var!o varsa biz yokuz gibiler oyun içinde!
Foruma ilk yazımı 17. dakikada 5 sayı fark olduğu anda yazdım çünkü felaket geliyorum dedi o anda, ama benim gördüğümü hoca göremedi, bir arkadaşım dur daha maç bitmedi diye yorum ekledi, o da haklı göremeyebilir ama benim gördüğümü koçun görmemesi, ısrarla Zizici oyuna almaması, Stricklandın rakip takım oyuncusu gibimi oynamasına göz yumması hakikaten anlıyamıyorum.
Bir diğer nokta, takımımız yaş ortalaması olarak yaşlı bir takım ve hızlı koşan Graves dışında bir oyuncumuz yok demekki koç takımı sete set oynamaya, kontrollü basketbola göre tasarlamış, bunun anlamı şu: Senin oyun kurucun inanılmaz bir oyun görüşüne hakim olacak, akıllı ve top kaybını az yapacak, 5'e 5'lik yani 10 kişinin bulunduğu bir pota altında ince paslar atabilecek bir guard olması lazım,yani herzamankinden çok daha zeki bir oyuncu olması lazım. Ama gel görki oyun kurucumuz M.S
6-7 sezon önce 30.000 dolara gelen Thomas Kelly'den sonra takımda gördüğüm en kötü 1 numara, hatta ondan da kötü zira Kelly unutulmaz Fb maçında 3 saniyede tüm sahayı koşarak son saniye basketiyle bize maç aldırmıştı, yani o adamın bile çabukluk özelliği vardı, MS'in arıyorum, tarıyorum bir özelliğini bulamıyorum!