Eurocup Ön Elemesi 2. Tur 2. Maç | KK Buducnost 93 - 62 Galatasaray CC

Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
72-50 3.periyod sonucu.a.özgürancı kim ya:D 3lük attı marshallın yapamadığını yAptı
Altay 3 yıldan beri bu kadroda murat hoca sayesinde körelen gençlerden biri fakat bu yaz çok çalıştı (şahidim) başka hoca geldiğinde inan cenk akyol'a tozunu yutturur tufanla kafa tutuşur!
 
Re: Tebrikler!

Strickland eziğini savunmuyorum ama bugün ondan da kötüleri vardı. Örneğin Graves, veya oynamadan basketbolun Hagi'si diye ilan edilen Gurovic..

Yazıklar olsun..bunun hesabı verilmeli diyeceğim de, nerdee..
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

arkadaşlar isterseniz yarın basketbol şubesini kapatalım bune ya azcık metanetli olun dünyanın sonu değil ya yapmayın
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Strickland Çetin Hocamla uzaya giderler artık, saymaya devam et Çetin Hocam, geçmişte çalıştırdığı takımların nasıl şampiyon olduğu bu basketbol bilgisiyle birkez daha tescillendi!TV kanalları dahil herkes Ülkere diet ödüyor, Çetin Hocama takım bulamadık o da yorumcu olsun bari demişler:)
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

avrupada en iyi oynayanımız milo ve ziziç ligte milo graves bazen ziziç peki soruyorum bu kadar büyütülen basketbolun hagisi denilen guroviç(bence abartılana göre gördüğüm ms den farksız) i ne yapar ne işe yarar(guard saymıyorum bile)
 
Re: Tebrikler!

Milan Gurovic'in iki maçta da yaptığı savunmaya bakın! Hadi ilk maçı skor üreterek kurtardı. Bu akşam takımın yüz karası Strickland ve Gurovic'tir. Ayrıca Gurovic gibi bir şutör için bir tek hücum seti hazırlamayan - bunu yapacak guardın olmamasının etkisi de var- teknik heyeti de ayrıca tebrik etmek lazım! Buducnost'un teknik heyeti iki maçta da mükemmeldi. Haklarını teslim edelim.
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Neden yenilince kötü yorum yazıyorsunuz yenince bu takım sampiyonda yenılıncemı kötü HAYIR.Bu takım baslı basına yanlıs isim olarak cok iyi oyunculardan kurulu iyi oyuncuları 30+ yas üstünde yavas oyuncular geriye kalanlarsa genc tecrübesiz fazla söze gerek yok bakalım hafta sonu ne olucak gercek sampiyonluk rakibimiz ile oynıcaz

Burda hoca gitmıyo ozaman desteklicez durumunda olanlar var yok kardesim gitsede gitmesede yensede yenılsede elestiryorum 8) ama lütfen dün takımı sampiyon yapanlar bugun takımı elestirmesın sene uzun daha neler olur belli olmaz önemli olan mayıs ayında gülmek !!!
 
Re: Buducnost-Galatasaray (Canlı)

Büyük umutlarla aldığımız A.Graves belkide sezonun en önemli macında rakip takımdanmıs gibi oynuyor . Suana kadar her hucümda top kaybı yaptı .

Belkide bu sezonun en önemli transferi Gurovic 2 sayı 1 ribaunt :oops: ..

Strickland sadece felaket

Bundan sonra hoca hic bir sey yapamaz .

Buyuk umutlarla transfer ettiğimiz oyuncularımız kücük maclarda sov yaparlar büyük maclara gelince hepsi Yusuf Yusuf . (Zizic ve Milojevic dısında)

Söyleyecek fazla bişi bulamıyorum sadece gecen seneyi cok özlüyorum bunu belirtmek isterim
 

Üst