Eurocup | Son 32 | 2.Hafta | Dinamo Sassari - Galatasaray

Ben diyim hoca bu ilk beşin canını çıkarana kadar oynatır. Göksenini de dorseyi de baya kötü tepkilerle oyundan aldı. Ama bizimkiler de garip garip hatalar yapıyor. Yaa arkadaş kızacağına mola al. Ataman rakip takımın aldığı molada patladı ama oyuncular da fazla umursamaz değil mi?

Cok garip cikislarimiz ve inislerimiz var. Bes dakika inanilmaz bir hucum ve savunma ama daha sonra sanki mac bitmis havasinda bir oyun. Bu koctan ziyade oyuncu karakteri ile alakali bence. Hayir isin kotu tarafi rakip tam havlu atacak gibi olurken bi anda maca inaniyor.
Bunlara ek olarak mc collum eksta kotu savunma yapiyor bu mac.

Sassari nin denediği şutları sokak basketbolunda denesen küfrederler . Çok saçma hücum şekilleri var

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yari. 37-37. Savunmamiz yine dustu. Sinan Mccollum Micov berbat bir gundeler. Schilb 19 sayi atti. Kazanmak icin savunma ve dusuk tempo gerekli.

Micov ve Sinan'da anlamsız bir durgunluk var. Takımı Blake ve biraz da Lasme ayakta tutuyor. Rakip moral buldu ikinci devrede ve üçüncü çeyreğin önemi çok fazla şu an. Tüm takım özellikle de Sinan ve Micov inisiyatif almalı. Trt'nin yorumcusu da 1sn susmadı vallah sesini kıstım öyle izliom maçı.

Ya bir takım bir ya da iki deplasman bu halde olur kabul edilir ama biz, sene başından beri neredeyse tüm deplasmanlarda parkede yok gibiyiz tüm ekip. Birçok oyuncumuz bir maç zirvede bir kaç maç sahada bile yok gibiler. Yani bu neyle açıklanır bilmiyorum. Şubede her şey o kadar plansız ve saçma ilerliyor ki kimsenin umurunda değil sanki. Olan samimi şekilde bu takımı takip eden cefakar taraftara oluyor işte.

Aslında mccolum benchten gelse daha faydalı bu 5 le faydalı değil. O daha bireysel oyuncu bu beşte sinan ve schilbb zaten topu yönlendiriyor. Neden tekrar ilk beş başlatıyor acaba. Çok etkisiz bu şekilde...