• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eurocup | Son 32 | 2.Hafta | Dinamo Sassari - Galatasaray

Micovun mccolum şu halinin hocayla ilgisi yok ama koç mola alsana yaaa

Sokak basketboluna dondu mac

Yaaa herkes yoruldu parça parça oyuncu değiştirsene koç allaşkına napıyon yaa çıldırcam şu maçı kazanalım...

Lise maçından hallice bir maça döndü düzen yok maçı umursayan yok.

Maçın görüntü kalitesi nostalji yaşatıyor Vcd den film izlediğimiz günleri hatırlattı
Umarım maçın sonuna kafa kafaya girmeyiz

8-10 sayi one geçip saçmaliyoruz habire. Sanirim psikolojik olarak bu kadar saçma basketbol oynayan bir rakibe karsi konsantre kalmak zor oluyor. Baska açiklama bulamiyorum.

Son periyota 59-55 onde giriyoruz. Bu maci kazanirsak grupta ilk iki garanti gibi.

İnanılmaz ilginç maç. Karnım ağırdı resmen. Sinan ve Micov hala piyasada değiller. Devreye girseler işlerini bitircez kesin. Hadi inşallah...

Lasme ne zaman top kaybi yapacak diyordum yapti yine.

Ataman maçı istiyor da oyuncular istemiyor gibi. Ben mccolumu döverdim koç olsam

Bu maçta bildiğin 5 oyuncuyla oynuyoruz.Rotasyonumuz inanılmaz dar.

Çok şaşkınım koç mola aldı [emoji16] [emoji16]

Yani mccollum ahi gitmis vahi kalmis stipcevici bile yildiz yapti. Al abi kenara vericez zorla maci.

Dorsey ve göksenin molada oyundan çıktı. Sanırım 38 dk ortalamayla oynayacak 5 oyuncumuz..

Tek güvendiğim onların da felaket bir takım oluşu. Adamlara yenilmek yenmekten daha zor ama bu gidişle yenileceğiz. Boyalı alandan sayı bulamayan ve orayı savunamayan bir takım. Hala kazanacağımızı düşünüyorum ama çok ilginç işler oluyor.

Maçı koparamayınca ölü seyirci bile işin içine girdi. 10 dakika Logan, 10 dakika Haynes, 10 dakika da Stipcevic oynadı o kadar.

Kritik bir esige geldik.

bu sezon %28le 3pts atan sassari bize karşı %46yla atıyor. her rakibin attığı gibi.

Yazıklar olsun, yerlisi yabancısı son yıllarda gördüğüm en ruhsuz Galatasaray Basketbol takımı.

Sinir krizi falan geçirmek istiyorsanız açın trtsporu izleyin

Micov ne yapmaya çalışıyorsun

Geri