Eurocup Son16 | Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka

Şu küfürleri size yedirecek ataman hazırolun. Koç bu maçta çok iyiydi. İpekçi full olmalı boğmalıyız rakibi elleri titremeli...

Bu yaptıkları küfürün fazlasıyla onlara yedirmezse bende Ergin Ataman'ı tanımıyorum. Kendinize güvenseniz maç bittikten sonra söylemezsiniz. Abdi İpekçi'de görüşürüz.

Alacağımız maçı verdik.Davis Micov turnike atamadı top bizde olması gerekirken onlara verdiler 3 lük yedik.Micova hücum faul çalındı 2 sayımız heba oldu.Ben sesi kapadım izledim küfürleri duymamak için.
İpekçide +15 aşağısında turu onlara verelim.

Sakatliklar ve deplasman fobisi derken Mc collum imdada yetişti .. Maci 21 sayi ile tamamlamasinin yaninda 'büyük galatasarayli' Kerem'e vurdugu blok mütişti !
Savunmada inanilmaz gayretiydi Mc collum . Belkide burda en cok elestirdigimiz isim ama bu aksam belkide seriye nokta koyabilirdik olmasaydi ..
Şimdi İpekci'de tokat zamani ..

Gabriel her topu çeliyor hele son dakikalarda ki basket verilmesi gerekmiyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum kerem faul yapıyor faulü verdiği yok şerefsizlerin. İpekçi de inşallah öyle bir koyacağız ki unutamayacaksınız. Ufuk hoca da gelmiş Sinan'a topla yürüme yapmadın mı diye soruyor. kendi hatalarını söylediği yok anca bildikleri takım olarak çirkeflik yapmak.

Bu edilen küfürlere cevabı Abdi İpekçi'de şunları madara ederek vermeliyiz.

Ufuk Sarıca da gözümden düştü. Maç boyu hakemler onların lehine tonlarca hata yaparken ağzını açmadı. Son topta Sinan hatalı yürüme yaptın mı diye soruyor. Nasıl bir yüzsüzlüktür bu ya?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maçtan önce KSK deplasmanından 3 farkla mağlubiyetle döneceğimizi söyleseler "allah" derdim. Ancak maçı izleyince içim cız etti. Hücumda biraz daha becerkli olsak veya hakemler biraz daha adil olsa, bu maç bizimdi.

İnşallah evimizdeki maçta gerekli skoru alıp turu geçeriz.

Bu arada tekrar söyleyeyim Galatasarayın ekmeğin de zehir var arkadaş. Kerem bey nasıl da hırslanmış karaktersiz öyle blok koyarlar yerde yatarsın