Eurocup Son16 | Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka

Koşullar göze alindiginda 3 farklı maglubiyet bir cogumuzun macin basinda hemfikir oldugu skordu .. Micov davis'in topunu tamamlasa maci bile kazanabilirdik
İpekci'de fişi cekeriz.

İpekci'de Kerem gönlüm güzel bir maumeleyi hak ediyor . Yillardir Galatasarayliyim diye piyasada gezip Galatasaray maclarinda hayatinin oyununu oynayan ' profesyonel ' !

Bence şimdi sıra taraftarda ipekçiyi cehenneme çevirelim.. Hem basketbola sahip çıkalım başarı gelirse yönetim sahip çıkmak zorunda kalır...

Her ne olursa olsun bu maçtan da avantajlı bir şekilde döndüğümüz konusunda hemfikiriz. Biz daha avantajlıyız ama turun bittiği filan da kesin değil.

Bugün mağlubiyetten öte daha büyük bir şey oldu.

Eurocup'a, Karşıyaka'yı eleyeceğimizi ve Eurocup'daki tüm takımların bizimle oynadığı evlerindeki maçlara ''kebap'' gözüyle bakamayacaklarının mesajını verdik.

O kupa buraya gelecek.

Micov, Sinan, Schilb hepsi berbattı. Hakemlerin de bu kadar art niyetli ve şeref yoksunu yönetimine rağmen sağolsun Mccollum ve Lasme bizi maçta tuttu. Şu maç öncesi bana 3 sayıyla kaybedecekseniz deseler, hiç düşünmeden olur derdim. İkinci maçta Barcelona, CSKA, Fenerbahçe atmosferlerinden birini yaratmak ne olursa olsun bu taraftarın boyun borcu. Hiçbir şeyi garantilemiş değiliz. Karşıyaka yıldızlar topluluğu bir takım değil ama taraftarı hariç saygı duyulması gereken bir kulüp. İkinci maçı artık tüm ciddiyetle, tam performansla oynayıp şu deplasmandaki mücadelenin hakkını yememek gerek. Son topu sokamamız beni yine krizlere soksa da özellikle ikinci yarıdaki savunma performansımız takdire şayandı.

Şu Karşıyaka taraftarı kadar tiksindirici bir taraftar topluluğu yok Dünya üzerinde. Bir de bağırıyorlar Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diye.

Mustafa Kemal'in Askeri hiç milli takım koçuna küfür eder mi? Karaktersiz topluluk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle bir maç ya bir defa yada iki defa gördüm. Sezon boyunca takımı taşıyan Sinan, Micov, Shilp rezalet. Hele Sinan resmen Dorsey in son maçında yáptığı gibi resmen takıma zarar verdi. Davis çok kötü. Kendine hiç güveni yok. Bir de üstüne Recep Ankaralı´yı aratmayan 3 hakem ile çok iyi bir sonuçla rövanşa çıkacağız diye düşünüyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa salı günü İpekçi ´yi doldurup KSK şerefsizlerine hakettikleri dersi ger şekilde verip evlerine göndereceğiz.

Hakemler inanılmaz kötüydü. Herneyse İpekçide en çok ufuk Sarıca yı merak ediyorum. Bakalım bu kadar oynayabilecek misin hakemlerle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya bu takım neyi iyi yapıyor ki bu kadar abartıldı şu maç.Karşıyaka'da iyi değildi ona bakarsanız ona rağmen aldılar maçı.1-2 adam gününde olmasa bataklığa gömüleceğiz.Evet bugün birçok oyuncu iyi değildi ama şunu çok merak ediyorum.3 saniye kala topu sokamıyoruz ama Banvit maçında 3 saniye kala 3'lüğü yiyoruz.Bu takım takım halinde hiçbir iyi reaksiyon veremiyor.Bir fenerbahçe maçı var baştan sona takım halinde harika oyun.Diğerleri hep faso fiso.Ben geçen seneden Carter,Young bir de Erceg'in kalması taraftarıydım.Erceg'in 3'lüklerini çok arıyoruz.Bir takımın hiç mi can yakan 3'lüğü olmaz arkadaş.Erceg gitti takım savunması EL seviyesinemi çıktı.Yine berbat takım halinde savunmaya devam.Hele o Schilb elini kaldırmaktan aciz..Savunmada Lasme seviyesine çıkabilen hiçbir oyuncu yok.Sinan bile savunmada pert bence..Geçen yıl savunmayı batıran Erceg idi bu yıl niye böyle bu savunma? Bir Lasme mi var savunmacı bu takımda? Neyse umarım rövanş maçı 4/4'lük olur ama ben bu zamana kadar ki performansı beğenmedim

İpekçide bunları rezil rüsva ederiz. Salonun dolacağından şüphem yok, bugün de gördük ki onlardan çok daha iyiyiz. Maçtan önce Lazeric Jones Bracey Wrighta dikkat edilmesi gerektiğini yazdık ikisi de beklentilerin altındaydı. Sinan ya da Micovdan biri vasat olsaydı kazanırdık

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hocaya edilen küfürler ağrıma gitti açıkcası. Burda bazı arkadaşların da değindiği bir nokta var son topu oyuna sokamamamız, Ergin hocanın setlerine Türkiye'de hakim olan bir kaç insandan birisi de Ufuk Sarıca bu noktayı gözden kaçırmamamız gerektiği inancındayım tabiki bu bir açıklama değil olmamalı en azından. Bu kadar kötü oynadığımız bir günde şöyle ki %18 isabetle 3 sayı kullanırken 15 top kaybı yaptık Ksk'nın top kaybı sayısı ise yalnızca 6. Buna rağmen sadece 3 sayılık bir fark olması bence gayet gayet kabul edilebilir bir senaryo. Tur kesinlikle bitmiş değil,kazanmış değiliz halen ancak şansımız artık çok daha yüksek.

3 sayı farkla mağlubiyet bu tip elemelerde iyi sonuçtur da bunun dışında beklenti neydi? 20 nin altında bir mağlubiyeti mi kabullenecektik.Forumda ki hava çok olumsuz. Karşı tarafı çok abartıp, kendi takımızı çok küçültüyoruz.3 tane kritik hakem hatası olmasa şuanda 3-4 sayı farkla galibiyeti konuşuyroduk(Gabrielden çıkan top yenen 3 lük, Lasmeni hucum faulu kaça 3 lük +lasmenin 5 faulle dışarı çıkması,Davsi in topunda çembere müdahale giden 2 sayı. Micov un hucum faullünüde buraya yazabiliriz aslında)
KSK ler burayı okusa bizim takım neymiş der be. Beğenmediğimiz Scihilb i Ufuk Sarıca ya sorsak Bracey Wright la takas eder mi? Havada kapar vs...

Burada 20 lik olup giderler. İpekçide full olur, oradan kolay kolay kimse çıkamaz...