Sangli miyiz yoksa sanssiz mi,
iyi mi oynadik yoksa kotu mu,
stratejimiz tuttu mu tumadi mi,
bunlari bir turlu anlamadim. Yine saçma sapan istatistik kagidi, ilk çeyrekten itibaren beklenmedik bir senaryo.
Bir bakima skor bu kadar yuksek ise tempoyu istedigimiz gibi tutamadik diyebiliriz fakat ilk çeyrege bakinca bunun tempoyla uzaktan yakindan alakasi olmadigini goruyoruz. Adamlar 27 sayinin 15'ini (3'u saçma olmak uzere) dis atislardan buldu, tek bir hizli hucum vermedik, hucumda ise topun degerini bildik. Yani maçin oynanis sekline ve temposuna uymayan bir skor çikti. Ikinci çeyrek de az çok benzer seyretti diyebilirim, biz genelde dogru hucum kullandik, içeriyi iyi isledik, daha once yazdigim gibi baskili savunmalarinda uzunu tepeye kadar çikarip ayak hiziyla Lasme'ye top indirdik veya penetre ettik.
Ikinci yari ise açikçasi hucumda berbat oynadik. Chuck ve Errick disinda kimse sorumluluk almadi, topu dolastiramadik, Schilb uzerinden oynayacagiz diye her hucumda 10 saniye erittik, Micov gibi bir oyuncuyu bir bolum unuttuk ama o kendini hatirlatmasini bildi. Savunma kisminda ise kanimca biraz daha iyiydik ama gerek saçma sutlara devam edip atmalari, gerek kritik noktalarda adam adama geçilmemiz veya faul almamiz onlarin sinmesine engel oldu, ozellikle farki 6'ya indirdigimiz bir donem var, orada takim da hoca da darbeyi vuracak hamleyi yapamadilar.
Yine sut sayilarina bakiyorum, 40 dakikaya vurunca yine tempoyu kaçirdigimiza dair bir ipucu bulamiyorum ama adamlar oyle veya boyle 90'a çikiyorlar. Gerçekten su maçta serbest atislari girmedi diye sansli miyiz, 3'lukleri boylesine yuzdeli soktuklari için sanssiz miyiz karar veremiyorum. Kenar yonetiminin kritik hatalari oldugu kanisindayim ve Strasburg'u kuçumsersek bunlarin basimiza is açmasindan korkuyorum ama bu konulari daha sonra yazalim. Sinirden kutlayamiyorum valla. Alacaginiz olsun ne biçim takim bu ya