Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

Vallahi benim bagirsaklar hızlı calismaya başladı artık su maç bitsin bir zahmet zaten normalde bile çok stresli bir adamim maç izlerken ne hallere bürünüyorum.

Ben yapıyorum :)
Maçı heyecandan izleyemiyorum 6 yaşındaki oğluma kaç kaç diye söylettiriyorum
Bugüne kadar işe yaradı :))
İnşallah hakettiğimiz final biletini alır döneriz...

Benim totem tv nin çarpazındaki koltukta oturup çay içmek. O koltukta % 90 galibiyet oranıyla oynuyoruz. Diğer koltuklarda genelde yenildik. Tabi batıl inanç ama olsun.

Benim totem sokaklarda yürümek izleyemiyorum birde kalp kapakcigimda sarkma oldugundan normal insanlardan daha cok heyecan yapip nabzın daha fazla çarpıyor yani kötü oluyorum onun için hem maçın gecmesi bitmesi için yürüyorum hemde nefesimi aciyorum.

Takımda hava süper, herkes farkında rakibin de hangi yönlerinin kuvvetli olduğunu ve ona yönelik çalışmalar yapıldı, kadro tam o yönden sıkıntımız zaten yok. Ada halkı ise garip, şehir içinde formamızla o kadar yürüdük ama basket maçıyla alakalı laf atan olmadı nerdeyse hiç, buraya niye geldiniz Las Palmas - Galatasaray futbol maçı mı var diyenler bile var, beklediğimden az yani, basketbol şehri olarak düşünüyordum ama salon dışında durum öyle değil. Kafile toplu halde yürürken 2-3 kişi laf atmış 15'le yenicez falan diye ama dediğim gibi o kadar da olsun artık :) Lasme ile foto çektiren de çokmuş, en büyük ilgi ona. Kuric'in kadroda olması tamamen psikolojik, oynayacağını bile sanmıyorum maksat tribünler havaya girsin. Adada durumlar böyle, inşallah aksilik olmadan atlatırız şu günü.

Takımda hava süper, herkes farkında rakibin de hangi yönlerinin kuvvetli olduğunu ve ona yönelik çalışmalar yapıldı, kadro tam o yönden sıkıntımız zaten yok. Ada halkı ise garip, şehir içinde formamızla o kadar yürüdük ama basket maçıyla alakalı laf atan olmadı nerdeyse hiç, buraya niye geldiniz Las Palmas - Galatasaray futbol maçı mı var diyenler bile var, beklediğimden az yani, basketbol şehri olarak düşünüyordum ama salon dışında durum öyle değil. Kafile toplu halde yürürken 2-3 kişi laf atmış 15'le yenicez falan diye ama dediğim gibi o kadar da olsun artık :) Lasme ile foto çektiren de çokmuş, en büyük ilgi ona. Kuric'in kadroda olması tamamen psikolojik, oynayacağını bile sanmıyorum maksat tribünler havaya girsin. Adada durumlar böyle, inşallah aksilik olmadan atlatırız şu günü.

Tahmini kaç taraftarımız olacak ?

Tecrübemizi sahaya yansıtarak, kendi oyunumzu rakibe kabul ettirerek İstanbul'daki gibi bir farkla maçı alacağımızı düşünüyorum.
Sadece ilk çeyrek çok önemli....İstedikleri tempoda maça başlayamazlarsa çok rahat bir galibiyet alırız.

benim gibi sadece futbol takımımızla ilgilenen birini basketbol aşığı yaptılar.Allah bana bu heyecanı yaşatan oyuncusundan malzemecisine kadar herkesten razı olsun.

İlk maçta şutlarımız girmemesine rağmen 14 farkı yakaladık aynı durum gran canariaya olsa ne olurdu diye düşündüm, sonra actım eurocupdaki bir çok maçının istatistiklerine baktım %90 olarak şut yüzdeleri iyi oluyor kazandıkları maçlarda girmediği halde strasbourg ve gora maçları gibi yeniliyorlar muhtemelen Ergin hocada bu sefer üçlük savunmasını iyi yapacağını düşünüyorum girmeme psikolojisine girdikten sonra riske etmeye başlar içeri gömülüp kanısındayım inanıyorum ki şut yüzdeleri kötü olacak bugün gran canarianın herkes buna inansın sinerjiyi yaratalım

Böyle kritik maçtan önceki basketbol programını sunacak basketboldan biraz anlayan kimse yok mu GSTV'de acaba .