Vallahi benim bagirsaklar hızlı calismaya başladı artık su maç bitsin bir zahmet zaten normalde bile çok stresli bir adamim maç izlerken ne hallere bürünüyorum.
Gran Canaria-Galatasaray OB (KONSANTRASYON)
[video=youtube;59ogixO79tQ]https://www.youtube.com/watch?v=59ogixO79tQ[/video]
Hocam ben sormuştum Eline sağlık, çok güzel video olmuş. Kanarya adalarına direk uçasım geldi. Bunu twitter üzerinden falan oyunculara göndersek mi?
Takımda hava süper, herkes farkında rakibin de hangi yönlerinin kuvvetli olduğunu ve ona yönelik çalışmalar yapıldı, kadro tam o yönden sıkıntımız zaten yok. Ada halkı ise garip, şehir içinde formamızla o kadar yürüdük ama basket maçıyla alakalı laf atan olmadı nerdeyse hiç, buraya niye geldiniz Las Palmas - Galatasaray futbol maçı mı var diyenler bile var, beklediğimden az yani, basketbol şehri olarak düşünüyordum ama salon dışında durum öyle değil. Kafile toplu halde yürürken 2-3 kişi laf atmış 15'le yenicez falan diye ama dediğim gibi o kadar da olsun artık Lasme ile foto çektiren de çokmuş, en büyük ilgi ona. Kuric'in kadroda olması tamamen psikolojik, oynayacağını bile sanmıyorum maksat tribünler havaya girsin. Adada durumlar böyle, inşallah aksilik olmadan atlatırız şu günü.
Finalde strasbourg olursa ilk maç nerede bilen var mı?
Eyvallah hocam. Gönderelim uyar
Her durumda bizim yarıfinal serisinin kazanan takımın saha avantajı var.Deplasmanda yani.
Tahmini kaç taraftarımız olacak ?