Eurocup Yarı Final 2. Maç | Gran Canaria 94-81 Galatasaray

Forumda ciddi şekilde bir şartlanmişlik hakim .. Günlerdir bu mac ile yatip kalkan , zihninde bu maci defalarca oynayan arkadaslar var .. Eger kazanirsak cok iyi biliyoruz ki finalde o kupa Abdi ipekci'de Sinan güler'in ellerinde yükselecek .. Yinede sakin olmakta fayda var . Büyük beklentiler büyük hayal kirikliklari yaratir . .. Futbolda uefa ve süper kupa , kadın basketbolda eurolig ve uleb cup .. Şimdi sira Ergin ataman'da .. Bu aksam ispanya'dan alnimizin akiyla turu alip istanbul'da kupayi alip gövde gösterisi yapacagiz !

Özel uçakla gidiyor takım bugün 16:00 uçağıyla, az sayıda taraftar olacaktır ben de gidenlerdenim, dün ayarladık zar zor ama genel bir duyuru görmedim resmi sitede filan.

Fanatiğin haberinde aktarmalı gitmişiz diyor. Yalan haberde olabilir.

[h=1]Galatasaray final için Kanarya Adaları’na uçtu[/h][h=4]Gran Canaria ile yarın oynayacağı rövanş mücadelesi için Galatasaray Odeabank dün İspanya’nın Kanarya Adaları’na ulaştı.[/h]05 Nisan 2016, Salı Yorum YazA+A-

5007511.jpg

ULEB Avrupa Kupası yarı finalinde Abdi İpekçi’de mağlup ettiği Gran Canaria ile yarın oynayacağı rövanş mücadelesi için Galatasaray Odeabank dün İspanya’nın Kanarya Adaları’na ulaştı.

Sarı-Kırmızılılar kritik mücadele öncesi de iki uçuş ve aktarmalarla yaklaşık 8 saat süren yorucu bir seyahat sonrası Las Palmas şehrine ulaştı.

Galatasaray kafilesi önce İstanbul’dan Madrid’e (4 saat) ardından da 2 saat süren ikinci uçak seyahatiyle Kanarya Adaları’na iniş yaptı.

İlk maçı 14 sayı farkla 89-75 ile kazanan Sarı-Kırmızılılar, final biletini kapmak adına galibiyet almaya çalışacak ya da en kötü ihtimalle 13 sayı farkla yenilse bile finalin yolunu tutacak.

Savunmada zaafları pota altı. Kısaların pennetresi ve Davisin post up oyunlarını devamlı kullanmalıyız. Çemberden geçireceğimiz her top onların hızlı hücumlarının önüne geçecektir. Hızlı hücuma çıktıklarında yapacağımız fauller önemli.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi butun gece bende mahvoldum.1de yattim 3te uyudum aradada ruyamda maci gordum.ilk ceyrek 22-18gs sonra 2.ceyrek ortasi 35-29 gs,3.ceyrek sonu 75-68 canaria ondeydi.Sonra uyandim.

Reneses'in dediklerini ne kadar yansıtabilecek oyuncular orası meçhul. Sonuçta 6-7 fark yok, 15 atmaları lazım ve bi süre sonra farkı 10 a çekemedikleri her dakika daha da bocalayacaklar. Zaten normal şartlarda bile 15 saniye kala 3 lük sallayan takım.

Bence tarihimizin en önemli maçı. Hiç bir zaman bir Avrupa kupasına bu kadar yakın olmamıştık. Kazanırsak muhteşem olur, kaybedersek ise bu saatten sonra canları sağolsun. Haydi cimbom, kupaya yürüyelim beraber...Bence her iki takım içinde çok zor maç olacak ve maç ortada....

Bir an once mac saati gelip gecsin ve finale cikalim istiyorum. Cok uzun yollardan gecip geldik ve artik kupa ufukta gorunuyor. Az kaldi.

Aslanlara gonulden basarilar, Allah yardimcimiz olsun.

Abi butun gece bende mahvoldum.1de yattim 3te uyudum aradada ruyamda maci gordum.ilk ceyrek 22-18gs sonra 2.ceyrek ortasi 35-29 gs,3.ceyrek sonu 75-68 canaria ondeydi.Sonra uyandim.

Bende rüyamda Fener ile oynadığımızı gördüm. Herhalde sarı lacivert renklerden dolayı rüyamda takımlar karıştı :) Hep 6-7 sayı gerideydik arayı kapatmaya çalışyorduk, sonra maçın sonunda yakalayıp 1-2 sayı ile öne geçtik. Sonra uynadım. Hayır olsun şu maçı kazasız belasız atlatalım İNŞALLAH.

Gran Canaria Son16 turunda Lmoges'u, çeyrek finalde de Zielona Gora'yı deplasmanda yenip kendi evinde kaybetti. Deplasmanda kazandıkları maçlar sonunda kendi evlerinde gevşiyorlar demek ki. Bakalım bu sefer nasıl olacak.

Gran Canaria-Galatasaray OB (KONSANTRASYON)

[video=youtube;59ogixO79tQ]https://www.youtube.com/watch?v=59ogixO79tQ[/video]

Öyle bir durumdayız ki bu maçı kazanırsak kupayı alma ihtimalimiz % 70-80 bunu herkes biliyor. Deplasman performansımız kötü ama yumurta kapıya dayandı herkesten karşı bir tepki koymasını bekliyorum ve bu sefer işte deplasmanda böyle oynanır dedirtmelerini bekliyorum.

Canaria'nın içerdeki laboral maçını izlediğimde 15 sayı fark öne geçmişti Laboral ama maçı 3 sayıyla kaybettiler. Tempoyu öyle bir yükseltiyorlar ki dayanmak zor ve skor anında 7-8 sıfırlık serilerle kopma noktasına geliyor. Efsane Kızılyıldız deplasmanındaki gibi sakin ama bitirici oynamalıyız. Onlara ayak uydurmaya çalışırsak bizim için kötü olur çünkü Lasme bu tempoda yorulur faul problemine girebilir bu bizim için çok kötü olur.

Bende dün gece maçı 81-78 kazandığımızı gördüm Jerells 20 sayı atıyordu benim rüya sizinkilere göre biraz uçuk oldu.

Mc Collum'a çok güveniyorum.

Arkadaşlar aynı heyecanı sizlerle paylaşıyorum yerimde duramıyorum Allah nasip ederse bu turu geçeceğiz 7'den 70'e herkes inanıyor buna hiç birimizde inançsızlık yok işimi rast gidecek arkadaşlar olumlu düşünün rakip açısından olumsuz bakın hep bakın düşünün ki öyle olsun