Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 84-109 CSKA Moskova

Geçtiğimiz sezonu Eurocup şampiyonluğuyla tamamlayan ve böylece Euroleague'e katılma hakkı kazanan takımımız sezonu açıyor. Euroleague'deki ilk maçımızda 13 Ekim 2016 Perşembe günü saat 20:00'de son şampiyon CSKA Moskova'yı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacağız. Bu yıl yaklaşık 80 maça çıkacak olan Yenilmez Armada kadrosunu Russ Smith, Justin Dentmon, Can Korkmaz, Jon Diebler, Emir Preldzic, Austin Daye, Deon Thompson, Orhan Hacıyeva, Alex Tyus ve Tibor Pleiss transferleriyle güçlendirdi. Sezon öncesi 15 tane hazırlık maçı yapan Galatasaray bu karşılaşmaların sekizinden galibiyet ile ayrıldı. Taraftarıyla bu sezon ilk kez buluşacak olan Yenilmez Armada da hazırlık kampında sakatlanan Vladimir Micov bir aksilik olmadığı takdirde CSKA Moskova'ya karşı sahadaki yerini alabilecek.

Son şampiyon CSKA Moskova, bu sene de Euroleague şampiyonluğu hedefiyle yola çıkıyor ve bu yoldaki ilk engel 15 bin taraftarının desteğiyle sahaya çıkacak Yenilmez Armada olacak. Geçen seneki şampiyon kadrosunun neredeyse tamamını korumayı başaran Rus ekibi Jeff Ayres, Semen Antonov ve James Augustine transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında 5 maça çıkan Itıudıs'in ekibi bu maçların dördünden galibiyetle ayrılırken sadece Panathinaikos'a mağlup oldu. Ayrıca bu beş hazırlık maçında ortalama 86 sayı atarken kendi potasında ise 81 sayı gördü. Euroleague'e, son şampiyonu ve bu sezonun da en büyük favorisini mağlup ederek başlamak takımımızın bu serüvendeki adımlarını daha sağlam atmasını sağlayacaktır.

Galatasaray Odeabank'ı Euroleague serüveninde ilk defa göreceğimiz CSKA Moskova maçının bilet fiyatları da bu şekilde

Bilet satın almak isteyenler için: http://www.biletix.com/etkinlik/TBG13/TURKIYE/tr

Court Side Yanlar: 750 TL

Court Side Pota Arkası: 500 TL

Saha İçi Yanlar (001,002,003,004 Bloklar): 250 tl

Saha İçi Yanlar (012,013 Bloklar): 200 tl

Saha içi Pota Arkası: 150 tl

Tribün Yanlar (101,105,201,202,203 Bloklar): 70 TL

Tribün Yanlar: 50 TL

Tribün Pota Arkası: 40 TL

Öğrenciye indirim yok en ucuzu da 40 lira. İnsanlar kombineye yönelsin diye de yapılmış olabilir ama fiyatlar böyle olursa seyirci ortalaması 7-8 bini ancak bulur.

CSKA maçı çok zor geçecek. Hani öyle kendi sahamızda başlıyoruz, ezer geçeriz, rakip tanımayız diyemeyeceğimiz belki de tek takım. Takımı korudular. Augustine, Antonov, Ayres gibi takviyeler yaptılar. Sezona doğrudan favori olarak başlıyorlar. Rakiplerine gözdağı vermek, kaldıkları yerden devam etmek istiyorlar. Koçları olsun, kulüp gelenekleri olsun sonradan açılırız, sezona rölantide başlayalım tarzında değil. Buna ek olarak biz de çok yeni takımız. Hazırlık maçları taraftarı pek memnun etmedi. Takımın ısınması için süreye ihtiyaç var. Bu şartlarda böyle bir maçla başlamak bizim için pek iyi olmadı.

Avatajımız; Seyircimiz, Hines'ın sakatlığı
Dezavantajımız; Yeni takım olmamız

Sezon bizim için hayırlı olsun. Kazanırsak muhteşem olur. Kaybedersek de kimse kızamaz takıma. Yeterki farklı sonuçlar olmasın. Yine de başa baş bir maç bekliyorum ama maç sonunda işimiz hiç kolay olmayacak.

En ucuz biletin 40 tl oldugu maçta seyirci avantajımızın olucagını düşünmüyorum.Bagıran,takımı sonuna kadar destekleyen kitle ögrenci kitlesi ve bu kitlenin bu ücretlerden gelicegini sanmıyorum umarım gelirler.

Seyirci avantajımız var dedim ama bilet fiyatlarını ben de pahalı buluyorum. Tamam 15-20 TL de olmasın ama özel maçlar 30 TL, diğer EL maçları 20 TL olabilirdi. Muhtemelen 20 de olur gerçi. Yalnız en çok taraftara ihtiyacımız olan maç da bu.

Ben yine de salonun dolacağını ve güzel bir atmosfer olacağını düşünüyorum.

Euroleague 1. Hafta | Galatasaray - CSKA Moskova

Biraz alakasız ama ben Boğaziçi'nin Kilyos'taki kampüsünde hazırlık okuyorum. Oradan maça gelmem ne kadar sürer ve nasıl gelebilirim? İstanbul'a daha yeni geldim. Ona göre karar verip bilet alacağım. Yardım edebilecek olursa sevinirim.( Güzergahı anlatacak)

Seyirci avantajımız var dedim ama bilet fiyatlarını ben de pahalı buluyorum. Tamam 15-20 TL de olmasın ama özel maçlar 30 TL, diğer EL maçları 20 TL olabilirdi. Muhtemelen 20 de olur gerçi. Yalnız en çok taraftara ihtiyacımız olan maç da bu.

Ben yine de salonun dolacağını ve güzel bir atmosfer olacağını düşünüyorum.

Söylediklerine katılıyorum sadece Cska macında bilinen atmosferin oluşmayacagını tahmin ediyorum bu maçtan sonra da futbol da oldugu gibi indirim uygulanıp 20 tl ye fiyatlar çekilir

Hayırlı olsun. İnşallah başarılı ve problemlerden uzak bir Euroleague sezonu geçiririz. Hazırlık maçlarındaki performansımızı gördükten sonra CSKA maçı için çok ümitli konuşamıyorum. Umarım ligdeki Balıkesir maçıyla birlikte takım daha kuvvetli sinyaller verir.

Biraz alakasız ama ben Boğaziçi'nin Kilyos'taki kampüsünde hazırlık okuyorum. Oradan maça gelmem ne kadar sürer ve nasıl gelebilirim? İstanbul'a daha yeni geldim. Ona göre karar verip bilet alacağım. Yardım edebilecek olursa sevinirim.( Güzergahı anlatacak)

Bildiğim kadarıyla Kilyos'tan Hacıosman'a giden otobüsler var ne kadar sürer bilmiyorum ama yarım saati geçmez herhalde. Otobüsten sonra Hacıosman'da metro'ya binip son durak olan Yenikapı'da inmelisin yaklaşık yarım saat sürecek. Oradan Marmaray'a aktarma yapıp Kazlıçeşme durağında inmelisin bu da 5 dakika sürecek. Yani yaklaşık 1 saat - 1 saat 15 dk arası sürer herhalde.

İlk Eurolig maçımıza en zor rakibimizle oynayarak başlıyoruz. Taraftara çok fazla ihtiyaç duyacağımız bir maç. Ama bilet fiyatları da yüksek tutulmuş. Kombine biletler konusunda Can Topsakal'dan yapıldığı söylenen çelişkili ifadeler geldi. Kimi kaynak 2750 tane satıldı diyor, kimi kaynak 4500 tane. Hangisi doğru bilmiyorum ama umarım 4500 civarındadır. Umarım CSKA maçı dolu tribünler önünde oynanır ve yeni takım olmamıza rağmen CSKA'yı Abdi İpekçi'den eli boş gönderebiliriz.

Uzun rotasyonlari sıkıntı olması avantajımız. Başta teo - de colo olmak uzere kısaları çok etkili. Artık ergin hocam şimdiden yapmıyordur hazırlığını.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 5.000 civarında kombine satıldığına inanmıyorum.Buna sebep biletix'ten en popüler bloklara baktığımda çok güzel yerlerden bilet alınabiliyor olması.

5 ay aradan sonra ilk defa taraftarın olduğu bir maça çıkacağız. Taraftar sezonu, Euroleague'nin son şampiyonu apoletli CSKA gibi bir takım karşısında açacağı için tribünlerin tamamen dolu olmasını bekliyorum. İşin destek kısmında 2012'deki maçtaki desteğin yarısını bile gösterebilsek maç başa baş gider. Favori takım tabii ki CSKA ama çok önde olduklarını düşünmüyorum. Tabii önce Balıkesir engelini sakatsız, kazasız geçmek gerekiyor. O maçta kimin hazır, formda olup olmadığı, takımın oyun şeması bu maça da ayna olacaktır.

Soyle bir durumda var, salon 12.000 kisi olsa bile bilet fiyatlarindan dolayi taraftar profilide onemli. Unutmayalim ki Ipekci ozelinde saha avantaji nicelik degil nitelikle dogru orantili.

İlk maçlar favoriler için zordur. CSKA'da ligin 1 numaralı favorisi. Ben açıksası bu maçın her türlü sonuca açık olduğunu düşünüyorum. Farklı kazanabiliriz (geçen sene KSK'nın Barca'ya yaptığı gibi), farklı kaybedebiliriz, yada başa başta geçebilir. Ama içimde bir ses CSKA'nın Abdi İpekçiden eli boş döneceğini söylüyor. Zaten zamanında Krilenkolu kadrosunu vasat bir takımla yenmemiş miydik ....

İlk kez taraftar karşısına çıkacağız. Şu maçta taraftar olarak tat bırakmalıyız. Üç boyutlu bir kareografi hazırlanabilir sonuçta eurocup şampiyonuyuz. Şu maçtan zevk almaya bakalım yeneriz, yeniliriz euroligde olmanın keyfini çıkaralım. Mücadele ederiz hele muhteşem taraftarla sonuna kadar ederiz önemli olan organizasyona rengimizi katalım.

Keşke bilet fiyatları bir tık daha ucuz olsaydı. Sonuçta ilk maç...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maça daha 1 hafta var ama tüm bloklardan 9 adet bile alınabiliyor. Satılan bilet sayısı hakkında bilgisi olan var mı?

Freeland'i saymazsak bizim maça tam kadro çıkacak CSKA. Hines bu kadar çabuk dönmese daha iyi olurdu.