Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 84-109 CSKA Moskova

Hakemlerin rezalet yönetimi ortada da bizim yapmamız gereken sakin kalıp imajımızı düzeltmek için doğru dürüst maçı izlemek. Yenilmekten daha önemlisi bu... Ama yazık.

Eyvallah imaj duzeltmekte şu hakemlerin yaptigi CSKA yi korumak resmen anasini satayım dentmon zavallı napsin daha faul ikiside

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar hakem mi gerçekten..? sanki sokaktan toplayıp getirmişler.
o teknik faulleri çalan arkadaş maçı provoke etmeye gelmiş gibi davranıyor

Devrede 60 yiyerek kendimizi geliştirmişiz. Müthiş...

bir tane çizili set yok gibi git kimdeyse o atsın ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

57 sayı yedik.Rakip güçlü ama yine de yememek lazım bu kadar.Yeni takımız çok belli oluyor.Rakip her hucumda elini kolunu sallaya sallaya turnikeye gidiyor.

Evet hakemler çok kötü ama sahaya madde attıktan sonra bize olumlu bir yönde dönüşü olmuyor hatta tam tersi seyircisiz oynama ve para cezası yiyoruz.

anlamadığım Teodosic almış başını gidiyor, neden Göksenin'i salmazsın adamın üstüne dağıtsın şunu.... tek umudum 3. çeyrekleri iyi oynadığımız, farkı orada eritebilirsek fena olmaz. (savunmamız çok çok kötü)

Eyvallah savunma berbatta aga şu hakemin yaptığı nedir krize girdim burda hoca salsin Goksenini teoya teo bu kadar rahat nasil oynar arkadaş? ????

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle ya da böyle atıyoruz ama savunma denen birşey yok haliyle maçın skoru son derece normal.Geçen sene gelen geçenden 3'lük yedik hepimizin aklında.Bunlara rağmen hocanın şu zamana kadar savunma konusunda gösterdiği umursamaz tavrı anlamakta güçlük çekiyorum.Hani Schilb-Diebler vs. alınırken savunma olgusu ne olacak diye hepimiz tartıştık burada.Hocanın bir bildiği vardır dedik.Ama hoca bildiğin savunmayı önemsemiyor ya da takıma savunma yaptıramıyor..Bana kalırsa birincisi doğru.Çünkü basit sayı yenilince bir tepki bile vermiyor.Obraya bakıyorum ya mola alıyor ya oyuncuyu haşlıyor.Yani biz bile basit sayılara hocadan fazla tepki veriyoruz.Mücadele eden bir takım görmek istiyorum artık..

Hocam bizim zihniyet değişmezse olmaz bu işler. İlk maç, takım daha yeni kurulmuş, birbirine alışma aşamasında. Şurda oynamaktan zevk almak varken çabucak çileden çıkıyoruz. Dentmon da şut atarken faul almak için refleks olarak geriye atıyor kendini. Hadi hakem hata yapmış olsun da neden madde atılıyor sahaya.
Yahu çocuk (öldü-sakat kaldı hatırlamıyorum ama kafasına cam şişe gelmişti) bizim futbol maçında, sonra taraftar öldü burda. Zaten sıkıntılı bakış var bize karşı, hala olay çıkarıyoruz. Böyle baskı yaratılmaz hocam. Hakemler bundan etkileniyor ve bu bize olumsuz dönüyor maalesef. Çığrımızdan çıkmamamız gerek.
Yeminle keyfim falan kalmadı. Yenmek de yenilmek de sorun değil, ne olacak cskaya yenilince ama bir basketbol kültürü yaratamazsak bizden bir yol olmaz...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef çok kötü savunma yapıyoruz. Bir tane oynadığımız set yok. Evet hakemler kötü ama biz de kötüyüz.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayıptır günahtır ya resmen baltalıyorlar oyunu el'nin neredeyse tamamı türk sponsor ama türk takımları doğranıyor

Dentmont'ın diskalifiyesinde skor 43-55 idi. Evet skandal bir hakem kararı ama gelinen noktada hakem suçlayacak durumda değiliz. Tek devrede 50 sayı yersen, rakip kim olursa olsun kaybedersin.

CSKA'ya 20 dakikada 45 sayı atmak ciddi başarı ama savunma konusunu mutlaka çözmek zorundayız. Bu kadro ile nasıl olacak, bilemiyorum.

Evet hakemler çok kötü ama sahaya madde attıktan sonra bize olumlu bir yönde dönüşü olmuyor hatta tam tersi seyircisiz oynama ve para cezası yiyoruz.
Sahaya bişeyler atmak elbette ki doğru değil kimse tersini söyleyemez ama şu hakem yönetimini görünce taraftarın çıldırmaması da çok kolay değil ama tabi yine de atmamalılar.Diğer taraftan da Balıkesir maçından sonra bu maçta daha net bir şekilde gösterdi ki takımda oturmuş hiçbir şey yok.Takım sanki hiç hazırlık evresi geçirmemiş gibi,bugüne kadar bu takım bu kadar gerideyse tabi ki önce Ergin Ataman bişeylerin sorumlusudur.

Euroleague'de hem de kendi evinde devrede 57 sayı yemenin bir izahı yok,rakip CSKA olsa bile,savunma olarak hiç umut vermiyor takım.Hücum konusunda da attığımız sayı fena görünmeyebilir ama onlar da plansız programsız bireysel olarak yetenekli bir takım olmanın getirdiği sayılar.Savunma yok,hücumda bir plan da yok.Sanki Ergin Ataman takımı dün kurmuş bugün maça çıkıyor gibiyiz.