• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 84-109 CSKA Moskova

takımın zamana ihtiyacı var kim kimin nereye gideceğini bile bilmiyor oyun yapıları farklı. Dentmon maça giremedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az once hayatimda gordugum en sacma sapan double teami yaptik. Diebler yatiya mi geldin birader?

Ataman hoca takıma ne çalıştırmış hiç anlamadım sahada organizsazyon namına bir şey göremedim şahsen. Şu an görüntü yetenekli oyunculardan oluşan ama oyuncu ve takım kimyası kötü bir takımız gibi eğer hoca bunu düzeltemezse El'e döndüğümüz sezon pek sevinemeyeceğiz.

Basket faulumuzu vermediler bariz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her geldikleri sayı oluyor.

Hızlı hücumu bariz sayımızı faulle kestiler kenardan başlattılar. Doğranmayız umarım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Russ smith yaptigimiz elestirileri bize yedirecege benziyor . Oyuna girip muazzam bir hava kattı . Böyle oyna canımızı ye aslanım !

Sokak basketboluna döndük. Ataman'ın el atması lazım olaya. Taktik, organizasyon, çizilmiş set falan yok mu?

Vur allahin aslani vur olmediler daha vur

Hzılı hücumu faulle kestiler kasi faul olması gerekmiyor mu?

Thompson çok verimli oynuyor.

Dış alan savunmamız yine yerlerde. Bu sene de rakipler bize karşı üçlük şov yapacak gibi.

Hocam Schilb'in sırası mı şimdi zaten savunma yapamıyoruz hasbinallaaahhh..

savunma felaket adamlar kaç tane turnike attı sayamadım.

Eksik olan şey mücadele.Csk çok rahat sayı buluyor biz de biraz arkadan takip ediyoruz.Mücadele etmezsek öne geçmemiz çok zor

Savunma leş.Bizde eline alan bireysele çeviriyor.

Bir hucum bos cevirsek sevincten aglarim.

Hay senin eline Teodosic gibi..

Nesine.com'da üye olunca izlenebiliyor maç.Görüntü de çok iyi

Geri