Euroleague 1. Hafta | Galatasaray 84-109 CSKA Moskova

Hocam kolla kendini seni de asacaklar. Ama bence yazdıklarında haklısın. Gözleri kör etmemek lazım. Herşey herkes bize karşı mantığı yanlış. Ülke de hiç bir şey doğru gitmiyor zihniyetlerin böyle olmasını da eleştiremiyorum artık. :(

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada kitle iyi sanmıyorum :)

Haklı oldukları taraf hakemlerin adaletsizliği. Aynı şeyi şimdi De Colo yaptı mesela ona teknik çalınmazken uyarı bile vermeden Dentmon'a teknik çalan hakem konusunda haklı herkes ama yapacak bir şey yok.

Elinde Diebler gibi harika bir şutör var tek set çizmiyorsun !
Gösenin gibi bir savunmacın var 4. ceyrekte oyuna alıyosursun !

Hakemler çok kötü tamam, savunma çok kötü ona da tamam ama ben şu Schilb denen adam 4 dakika oyunda kalip maçin şimdiye kadar ki en kotu oyuncusu olmayi nasil başariyor onu anlamiyorum. Resmen nefretlik adam.

Schilb, Pleiß falan külliyen zarar ya. Göksenin ilk yarı nasıl hiç süre almaz? Diebler'a nasıl pozisyon hazırlanmaz?

Bu gidişle haftanın en çok sayı yiyen takımı olmaya adayız.

Burda Krstic eleştiriliyordu sakat diye alın size sağlam pivot.

Krstic tekerlekli sandalye ile oynasa bundan daha iyi katkı verir.

Kur taş gibi bir takım hiç olmazsa savunma yap,mücadele et.Kendi sahanda 100 sayı yiyorsun.Takımdan umutluyum ileride daha iyi olacak ama beni kızdıran hocanın savunmayı umursamaması.Ne mola var,ne bir tepki.Transferlerde de savunmacı düşünmedi.Geçen seneden hiç ders almamış