Euroleague 1. Hafta | Kızılyıldız 76-68 Galatasaray

yenilecegiz gibi. savunmamiz hic iyi degil cok yüzdeli atmamiz lazim. jawai nin kac dakka süre alacagi da cok önemli sonuc icin. InshALLAH kazaniriz ama :)

Hoca Uşak maçında filan Jawai'yi ısındırsın eyvalalh ama Marjanovic'e karşı bile ağır kalıyor. Bir de üstüne boyalı alana penetre edemiyoruz Jawai-Marjanovic eşlemesi yüzünden. Yapma gözünü seviyim hoca bırak inadı

İnanın 3 yıldır bu kadar kötü savunma yaptığımızı basit sayı yedigimizi görmedim. Tamam taraftar müthiş ama oynadığımız takım kızılyıldız euroleague in en zayıf 5 6 takımından biri. Bilmiyorum belki de biz çabuk havaya giriyoruz hemen final four adayı yapıyoruz kendimizi garanti top 8 de görüyoruz filan

Bu sene takım hiç iyi değil , çok sistemsiz oynuyoruz. Maçı kazansak bile , bu pota altı ve bu savunma ile ne ligde nede avrupa da başarılı olamayız.
Sıradan bir takım görüntüsü var :(

Çok fazla basit sayı yedik ve bu da çok fazla can sıkıyor. Buna önlem almadıkça hücumda isabetli olmak işe yaramayacak. Umarım dönüp tutunuruz maça. Yapılmayan şey değil bu.

Uzunlarımız rezil ötesi rakip oradan açtı kilidi sonra da sürekli tempo yaptı.Biz de tempo yapan bir Nolan var onun da her tercihi hatalı.Micov-Pocius-Arroyo'da devreye giremezse bu skordan doğal ne var ki

EL'de 30 sayılık farkların bile kapandığını gördük, burası başka arena. Disiplinden kopmayıp sabırla iyi hücum edersek ve savunmayı saçmalamadan adam gibi yaparsak kazanırız. Allah yardımcımız olsun.

Felaket bir 2. çeyrek oynadık, en büyük özelliği hızlı oynamak olan bir takıma karşı bu kadar ağır geriye koşulmaz... Artı Jawai çok kötü...

Aradori'nin oyunda oldugu bölümde etkili olduk onun dısında inanilmaz sinir bozucu mac oluyor . Evde lig tv olmasina ragmen resmen macı izleyecek tek sebep bulamadım ilk yariyi izlerken.. Seyirci avantajı dısında hic bir numarası olmayan bir takıma savunmada gel geç diyoruz .. İkinci yarı savunma yapmazsak +25 biter .

Burada yazmayayım dedim diğer arkadaşların şevkini kırmamak için ama bu sene bu takımdan hiçbir şey olmaz! Abartmıyorum Euroleaguedeki 24 takımdan en kötü 4-5 savunması olan 3-4 takımdan biriyiz. Burada takım için o kadar güzelleme yapılıyor ki yok Ülkerden iyiyiz yok Efesten iyiyiz. Hayal kurmayalım.

Bu savunma ile gruptan çıkamama riski de var ki en kolay gruba denk geldik. Laboral Valencia taş gibi takım. Bu sırplar da içerde zor yenilirler. Allah yardımcımız olsun.

Yahı çıldırdım maçı izlerken bu kadar mı kötü oynanır ben 10 senedir bu takımı izliyorum bu kadar asalak oynayan oyuncular görmedim.Hayır sanıcam hepsi milli takımlarında oynamıyor bizim ligde elit altı vasat oyuncular sanıcam.Jawaii ve vuyukas hiç söylemicem allaha havale ettim artık küfür etmekten başım döndü.Hadi senin 5 numaran kötü olabilir tamam ona bişey demem yahu avrupada belkide en elit en iyi 1-2 nolu oyunculara sahibiz.Bu kadarmı isteksiz vasat ne atsa girmeyen nolan smith kredisi var hadi ona bişey demem.Pocius micov arroyo erceg yahu çıldırttılar.

Kızılyıldıza bakıyorum ekstra hiçbirşeyleri yok oynayacakları oyun çok kısıtlı bügün bunu daha net gördüm.Ama adamlar ilk yarı 17-18 iki sayı isabeti buldu.Adamlar yürüyerek pota altında basket atıyor biz ise bu atışlara hep bakıyoruz müdahalede gelmiyor.En başında ozaman sen bunu düşünüceksin yani umduğum dağlara kar yağdı.Aradoride kötü oynadı ama harbiden bu oyunda micov pocius jawai vuyukas arroyo taş çıkarttı adam ilk defa yurt dışına çıkıyo..

Hadi tamam bi takım kötü oynayabilir yenilebilir şansıda yaver gitmeyebilir ama böle oynayamassın.Hakkın yok gereken biran önce yapılmalı.Ya tepki koyun oyuncular bir oyunda atraksiyon göstersin.Harbiden elim ayağım dolaştı ya.Ben madrid barcelona maccabi maçlarında bukadar sinirlenmedim..

Kısa ve öz yazıcağım...
Mümkünse Sırbistan'da Nolan, Jawai ve Vogouiskas'ı bırakıp Majranovic'i getirelim...Majranonic keşke ama zor, o işin şakası, ancak diğer 3'ünde ciddiyim....Özellikle de Nolan, bula bula bunu mu bulmuşlar, bizim ligde geçen sene oynayan onun kalitesinin üstündde 10 isim sayarım,, üstelik Efes, GS, Banvit, Ülker'i katmadan... Bu üçü anca 2. ligde forma bulur...
Şunu iddia ediyorum, bu kadar kötü oynarken dahi Nolan yerine Ender oynasa biz Jawai ve Vogouiskas'a rağmen kazanırdık...