Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nihat Bölgi;n886895' Alıntı:Maçın sonucunu bizim 3 sayılık yüzdemiz belirleyecek.
Eğer 3 sayılık yüzdemiz iyi olursa rahat kazanıriz.
Kerem Seçer;n887028' Alıntı:Winner koçumuz Ergin Ataman averajı güzel hesaplayarak gruptan çıkmayı cebe koydu belki de. Tebrik ediyorum. Başarı isteyen arkadaşlar son 2 sezonda olduğu gibi son derece mutlu olacaklardır. Benim gibi basketbolsever olan arkadaşlar ise 2 senedir olduğu gibi mutsuz olmaya devam edecek. Sezon boyu yatıp da hedef maçları alan bir takım istemiyorum ben. Böyle iğrenç bir basketbolun sezon boyunca önümüze sürülüp son maçlarda zorlayıp gruptan çıkmak istemiyorum ben. Fener'den 1 maç alıp şampiyon olmayı deneyen takım gibi veya Kuban'ı son maçta yenip gruptan çıkan takım gibi. 2 senelik Ergin Ataman mutsuzluğum devam ediyor. Winner karakterini gösterince de Galatasaray'ın başarısı için sevinsem de mutlu olmayacağım yine. Bulunduğumuz durum benim için çok karanlık. 2 senedir olduğu gibi.
Cem Ünalerzen;n887041' Alıntı:Oyuncalar tek tek incelendiğinde cok değerli yönleri var ama takım olarak bakınca ciddi sıkıntımız var. İlk olarak kısa oyuncularımızda ciddi olarak atletizm eksikliğimiz var, ayrıca hiçbiri birebir savunmada iyi değiller. Esasında uşak maçı bunun için iyi bir gösterge idi. Eğer kısalar bu kadar çabuk geçilirse içerde kim olursa olsun savunmada acık verir. Bu maç ve Uşak maçı özelinde bence en büyük sorun Nolan Smith, geçen sene canlı olarak iki bjk maçında da izlemiştim ve felaket bir performans ortaya koymuştu. Daha sonra burada bazı arkadaşlar oyuncuyu öyle bir yazdı ki heralde dedim ben cok kötü bir gününe denk geldim. Ama görünen o ki bu oyuncu en fazla eurochallange seviyesinde, hadi hucumunu veya yerlerde sürünen saha görüşünü yada göksenin köksal'dan bile kötü olan top hakimiyetini geçtim; arkadaş bari savunma yap yahu. Üçüncü çeyrek sonu marcus williams karşısındaki savunmayı lise oyuncusu yapmaz. Her perdeye takılıyor ve dağılıyor, üç sayı çizgisinin orda perde yiyo ordan uzunu takip etmesi gerek ama baba orda kalıyo sonra da pota altı savunması kötü diyoruz. Açık söylicem Marshall Strickland'dan sonra bu forma altında gördüğüm en kötü guard. Keşke eski oyuncumuz Lucas Gordon'u alsaydık diyorum ama iş işten geçti. Mevcut takım arroyo ilede çok uyumsuz buda ciddi bir sorun, bu takım formasyonu ile gecen sene begenmediğimiz hairston ve bonsuyu mumla ararız.