Euroleague 10. Hafta | Saski Baskonia 69-62 Galatasaray

Baskonia deplasmanında da mücadeleye odaklanmak gerek öncelikle. Olası bir mağlubiyet sonrası "Deplasmanlarda kazanamıyoruz." şeklinde karalar bağlamaya gerek yok. O deplasmanda EL favorilerinden gösterilen FB'nin rencide olduğunu unutmayalım. Ayrıca sertlikleri ne Daçka'ya ne de Barca'ya benziyor. Bizim sert takımlara karşı performansımız da ortada. Sinmeyen, son topa kadar maçın içinde olup mücadele eden bir takım olsun yeter. Galibiyet şutların girip girmemesine bağlı.

Şutlar girmese de Baskonia deplasmanında oyunun içinde kalmak önemliydi. Rakibi 70 civarında muhtemelen altında tutacağız ki son 2 maçta 70 altı önemliydi.

Maalesef kaybettik 3lukler girmedi bugün girse kazandırdık. Dentmon bence russtan daha kötü bir guard Ergin hoca yanlış adamla devam etti.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maalesef kaybediyoruz. Ribaundlarda bu kadar gerideyken ve bu üçlük yüzdesiyle ancak bu kadar olabilirdi zaten. Yinede takım iyi bir oyun sergiledi.

Ergin hoca iyi koç severim ama şu maaçların ortasında takıma küsüp durmasa iyi olcak.Fark açılıyor.Uğraş dur sonra.Çok efor sarf ediyoruz maç sonları takım yoruluyor

Bu kadar atletik özelliklerden yoksun ağır bir takımla Euroleague'de deplasman galibiyeti almak çok çok zor.. Hoca sanki bu kadroyu kendi kurmamış gibi suçu oraya buraya atmaya devam edecektir yine. Bu takımın Euroleague'de bir deplasman galibiyeti kazanması gerçekten imkansıza yakın bir durum zaten hoca kendi bile inanmıyor deplasman maçlarına hal ve hareketlerinden belli oluyor. Malesef haftaya Pana maçında çok ağır bir yenilgi alabiliriz...

Takımın ivmesi hala yukarı doğru. Bu deplasman gitse bile başka deplasmanlar alabiliriz diyor bu takım. İlginç şeyler bekliyorum.

Bu pota altı ile işimiz zor. Guarddan önce pota altına savunması kuvvetli birini bulmalıyız.

Allah askina oynayabilecegimiz en kotu Maccabi be Baskonia ile oynadik, hucumda 40 dakika boyunca ritim bulamadilar ve sadece hucum ribaundlariyla maci kazandilar, akil sagligini kaybetmemek mumkun degil. En kritik topta Sinan'a ucluk attirmaya calisiyoruz. 8 icin inanmak istiyoruz ama olmayacak yani kazanabilecegimiz deplasman maci kalmiyor hep ufak hatalarla dengimiz olan takimlara boyun egiyoruz. Cok mu zordu allah askina bi McColum'u tutmak ya da iyi pg almak cok mu zordu ribaund alabilcek atletik 5 almak ? Yahu en kritik iki savunmada bos turnike attiriyoruz, Micov'u cok seviyoruz ama sakatlik sonrasi sivadigi 3.mac oldu benim saydigim inanilmaz zarar veriyor. Pisi pisine giden kacinci mac artik bi keyif birakmadiniz

Micov bugün savunmada da hücumda da kötüydü. Dentmon Micov ve koç formsuzdu bugün, Daye ve Emir daha fazla süre almalıydı Micov yerine

Adamlar 48 ribaund almışlar.

Micov'u savunmada da hücumda da begenmedim.

Diebler kariyerinin en kötü maçını oynadı.

Pleiss ve Schilb maçın en iyileriydi.

Dentmon aradığımız guard değil.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok yazık oldu, ya fark yeriz ya başabaş gider demiştim, ilk çeyrek gibi oynasak farklı biterdi ama dış atış bulamadığımız bir maçı yine de son anlara kadar başabaş götürdük, Larkin 9 assistle maçın adamı oldu...