Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg

Karşılaşma 30 Aralık Cuma günü saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak.

Sene başında her maç öncesi analiz yapar, konuları öyle açarız diyorduk ama takım bize analiz yapacak bir ortam bırakmadı açıkçası. Birkaç kez teknik veriler ve istatistikler üzerinden maçları değerlendirmeye çalışsak da olumsuz verilerin giderek çoğalması nedeniyle bundan da en azından kendi adıma vazgeçtiğimi söyleyebilirim.

Bu sezon birkaç maç için kullandığımız kader maçı ifadesini malesef bu maç için de kullanıyoruz ama kader maçlardan alınan galibiyet ve mağlubiyetlerin bizde pek değişikliğe neden olduğu söylenemez. Olympiacos, Barcelona ve Darüşşafaka maçları takımımızda bir değişikliğe neden olmadıysa bu maçın da olumlu sonucunun olacağını sanmıyorum.

Kızılyıldız, Fenerbahçe, Efes maçlarının da olumsuz sonuçlarının durumumuza etki etmediğini düşünürsek sıradan, sezona dair önem arz etmeyen bir maça çıkıyoruz. Üzücü olsa da gerçek malesef bu.

Galatasaray arması ve Türk bayrağımız için takımımıza başarılar diliyorum. Umarım kazanırız.

Micov ve Daye de iyileşmişler maçta oynayabileceklermiş.
Fitipaldo ile birlikte 3 yeni transferimiz olmuş gibi olacak.
Micov'u saymasak Daye de yeni transfer olmuş gibi olacak.

Sinan-Fitopaldo-Can
Diebler-Goksenin
Schilb-Micov
Daye-Deon
Pleiss-Tyus-Ege

Tablo olumsuz evet fakat bu maçı alacağız diyorum. Takımın dinamosu Micov ve Daye oynarsa ve üzerine de biraz bile olsa Fitipaldo (yanlış yazmış olabilirim) süre alabilirse maç bizim. Şunu daima unutmamalıyız; "Tükenmez umudun varsa sarı kırmızı formasında"

İmkanı olanların maça gelip desteklemesi önemli. Gerçekten bu taraftar bu tabloyu görmeyi hak etmiyor. Üst sıralara çıkarsak yine taraftar desteğiyle çıkarız. O yüzden maça ilgi gerekiyor.

Ben takımın Efes maçında yarım bıraktığı işi bu maç tamamlayacağına inanıyorum. Geçen hafta nefesimiz yetmedi ve üstüne hakemler doğradı. Bu hafta farklı olacak inşallah.

Takıma başarılar...

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brose'nin alacağı galibiyet bize büyük katkı sağlar. İçerde Brose'yi yenmek bize hiçbirşey katmaz aksine Ataman'ın kalış süresine merhem olur. Acı bi yenilgi taşları yerinden oynatır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazanmak zorundayız; kazanacağız.
Maçın tv yayını hakkında bilgi verilmemiş. TV - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL adresinden "Turkey LIG TV3 - Turkey TRT SPOR" şeklinde görünüyor. Açık yayında bir galibiyet izleyelim.
İlk iç saha maçını izlediğimden beri ikinci takımımdır yıllardır Brose bi de Bakonia.

Brose'nin alacağı galibiyet bize büyük katkı sağlar. İçerde Brose'yi yenmek bize hiçbirşey katmaz aksine Ataman'ın kalış süresine merhem olur. Acı bi yenilgi taşları yerinden oynatır

Bu kadar ayan beyan kin kusulan yer Gsbasket.org sitesi oldugunu bir tek ben mi belirtmek zorundayim. Icimizdeki irlandilarin cok oldugunu biliyoruz da boylesine dusman vari hislerle bunu yazmaya musade edilmesi en az yaziyi yazan kadar yonetimsel aciziliktir.

Sen; bu yaziyi yazan sahsiyet, Takimin yenilmesini hocanin gitmesini hizlandirmak icin istiyorsun ama ben sana daha kolay birsey soyleyecegim. Senin Galatasarayla ne isin var ki ? Sen git ait oldugun takimi destekle !!!

Sen kim GALATASARAY kim

Yazdiginin izahi yok!!!

Bu kadar ayan beyan kin kusulan yer Gsbasket.org sitesi oldugunu bir tek ben mi belirtmek zorundayim. Icimizdeki irlandilarin cok oldugunu biliyoruz da boylesine dusman vari hislerle bunu yazmaya musade edilmesi en az yaziyi yazan kadar yonetimsel aciziliktir.

Sen; bu yaziyi yazan sahsiyet, Takimin yenilmesini hocanin gitmesini hizlandirmak icin istiyorsun ama ben sana daha kolay birsey soyleyecegim. Senin Galatasarayla ne isin var ki ? Sen git ait oldugun takimi destekle !!!

Sen kim GALATASARAY kim

Yazdiginin izahi yok!!!

Sana mı sorucam ne yazacağımı ?

Yensen ne olacak zaten hoşaf olduk. İpekçi'de galip gel dışarda 20'lik ol.
Bıkmadın mı ?

Bazen sevdan için vazgeçersin. Bazı yenilgiler çok hayırlıdır diye bir söz vardır sporda sen anlamazsın. Atamanspor'lu değilim Galatasaray'lıyım. Mücadele görmek savaş görmek istiyorum pasif GS'den bıktım.

F8 zaten yalan bari Brose alsında Ataman istifa etsin

Sana mı sorucam ne yazacağımı ?

Yensen ne olacak zaten hoşaf olduk. İpekçi'de galip gel dışarda 20'lik ol.
Bıkmadın mı ?

Bazen sevdan için vazgeçersin. Bazı yenilgiler çok hayırlıdır diye bir söz vardır sporda sen anlamazsın. Atamanspor'lu değilim Galatasaray'lıyım. Mücadele görmek savaş görmek istiyorum pasif GS'den bıktım.

F8 zaten yalan bari Brose alsında Ataman istifa etsin

Emre gerçekten bu sene Ataman'ın istifa edeceğini düşünüyor musun? Zaten klübü istediği şekilde yönetiyor. Bu sene ne kadar kötü gidersek gidelim koç ne istifa eder ne de kovulur...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre gerçekten bu sene Ataman'ın istifa edeceğini düşünüyor musun? Zaten klübü istediği şekilde yönetiyor. Bu sene ne kadar kötü gidersek gidelim koç ne istifa eder ne de kovulur...

Etmeli deniz. Koç sona geldiğini biliyor son basın toplantılarına çıkamadı. Satacağı oyuncuda kalmadı. Galibiyet bi fayda getirse tamam diyeceğim

Bu memlekette kimse istifa filan etmez, milletin neleri döküldü de gururla gezinip daha da yükseklere çıktılar. Yönetim ilişiğini kesecek yapılacak bu.

Micov ve Daye de iyileşmişler maçta oynayabileceklermiş.
Fitipaldo ile birlikte 3 yeni transferimiz olmuş gibi olacak.
Micov'u saymasak Daye de yeni transfer olmuş gibi olacak.

Sinan-Fitopaldo-Can
Diebler-Goksenin
Schilb-Micov
Daye-Deon
Pleiss-Tyus-Ege

İlk devre bitmeden herhangi yeni bir oyuncuyu euroleague kadrosuna ekleyemeyeceğimizden "Büyük Umut" Fittipaldo'nun oynaması mümkün değil diye biliyorum ben.

İlk devre bitmeden herhangi yeni bir oyuncuyu euroleague kadrosuna ekleyemeyeceğimizden "Büyük Umut" Fittipaldo'nun oynaması mümkün değil diye biliyorum ben.
Euroleague'den Euroleague'e transfer yasak diye okumuştuk Yönetmeliği diye hatırlıyorum. Yani bu maç oynayabilir sanırım.. Ama yine de hukukçu arkadaşlara sormak lazım onlar daha iyi bilirler..

Bir EL takımından başka bir EL takımına transfer için devre arasını beklemek gerek. EL harici oyuncu transferinde bir kısıtlama yok. Fitipaldo lisans işlemleri yetişirse Bamberg maçında oynayabilir.

Hiç bir zaman Galatasaray ın yenilmesini istemem. O yüzden kazanalım. Kaybettiğimiz için geriliyoruz zaten, kazanalım ve yeni yıla umutla!!! bakalım.