Euroleague 15. Hafta | Galatasaray 75-90 Brose Bamberg

Euroleague 15. Hafta | Galatasaray - Brose Bamberg

Ergin Ataman için artık yolun sonu bu maç. Her maç onun için daha kötü olucak. Ne takım ona nede o takıma inanıyor. Oyuncular onun için oynamıyor. Bunu iki ay önce yazmıştım, oyuncuların hepsini değiltiremiyeceğine göre, hocayı değiştiricen. Ama bizim gerizekalı yönetimin kıfayeti yetmedi buna. Şimdi bence defoları olsa da, dentmon gibi skoreri gönderip, fitibaldo diye bir çocuğu alıyolar. Oysa hoca yı gönderip bir tane atlet savunmacı forvet ile herşey değişirdi. Örnek veriyorum efes yerine paul'u biz alsak... neyse.
Bu saatten sonra Euroleague ızdırap olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi diyelim ipekci'nin gazıyla bu macı kazandık . Sonra ne olacak ? Kocaman bir hicbir şey . Kan degisikligi sezon ortasında ne kadar faydalı olur . Getirisi - götürüsü ne oluyor bilmiyorum ama bundan kötü olmayacagina eminim ... Fitipaldo diye bir adam alıyorsun . Oynatmaya korkuyorsun . Futboldaki iş bilmezlik basketbola sirayet etmiş durumda.

O kadar dengesiz bir takımız ki; Pleiss'a 2 tane top indirmişsin ve rakip çaresiz kalmış, arakadaş işlemeye devam etsene. Ne gerek dışardan sallamaya...

11-0 seri yiyoruz. Ne mola var ne bir reaksiyon . Melli'nin attıgı üclük sezonun özeti gibiydi . Tyus o topa atlasa rahatlıkla topu kapabilirdi . Tenezzül bile etmedi ve melli üclügü gönderdi . Hadi geçmiş olsun.

Ataman kağıt kalem iste yaz istifanı bir işe yara! Vardır kesin tarafltarlarda en baba kalem ve kağıt sen istifanı yazasın diye.

İstifa da bir hizmettir ve bu sene yapacağın en büyük hizmet bu olur hoca.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi