Euroleague 2.Hafta | Galatasaray 83-85 Kızılyıldız

Maçtan önce bir taraftar topluluğunun "Beyler sahaya yabancı madde atmayalım yoksa Fenerbahçe maçını seyircisiz oynayacağız" pankartı açması gerek. Ne bileyim, bunun farkında olmayan bilinçsiz taraftar için anons yapılabilir. En olmadı küçük broşür yapıp elden ele dağıtılabilir.

Kızılyıldız kalite olarak düşük ama yıllardır bu arena'da olduğu için çok tecrübeli bir takım. Daçka bile 1 periyot saçmaladı anında 15 sayı geri düştü, kendi evlerindeydiler ama yinede dikkat etmek gerek. Sistemsiz takımlara karşı her zaman zorluk çıkartırlar. Biz belki 20 fark atarız belki son topa kalırız.Bu soru işareti Kızılyıldız için avantaj. Bir şekilde kazanmak gerek.

Euroleague konusunda da yazdım. Bu maçta rakiplerimize karşı gerekli gözdağını vermeliyiz. Maçın başa baş gitmesi her takım için ekstra motivasyon olacak. Vurup geçmeliyiz ki kimse yüreklenip gelmesin buraya. Hiçbir takım maç sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor. Kimse kolay lokma olmuyor. Efes bile kaç sayılardan maça tutunmaya çalıştı. Bu yüzden bu tarz nispeten kolay maçları değerlendirip kendimizi göstermemiz gerekiyor.

Bu maç sezonun geri kalanını da büyük ölçüde belirleyecek. Ezici bir oyunla kazanmaktan başka çaremiz yok. Kaybedersek falan film kopar zaten.

Ergin Hoca rotasyonu 8-9 kişiden oluşturmalı.
Russ fazla süre almamalı.
Dentmon'a takım liderliği verilmeli.
Bizler inanıyoruz sizde inanın...

Maçlar başlamadan önce en büyük korkumun olası kötü sonuçlar da Türk izleyicisinin en büyük sorunu olan başarıya endeksli olduğuyla ilgili kaygılarım sürekli dile getirirdim.. Eğer daha 2. haftadan salonu dolduramazsak asla istemem ama fener maçın kaybetmemiz halinde ancak salonun üçte birini dolduracak duruma gelebiliriz. Tabii ilerde çok iyi maçlar çıkarıp önemli galibiyetler alıp, iddalı bir takım haline gelmezsek.. Dediğim gibi tüm takımların taraftarının büyük çoğunluğu maalesef sadece iyi gün taraftarı.

Cska maçı gibi insanların bu takıma mı bu kadar para istiyorsun dememeleri için yönetimin bilet fiyatlarını çok iyi ayarlaması lazım. Yalnız şöyle bir durum da var onu da belirtmekte de fayda var. Eurolig de maç biletinin minimum fiyatın altında satılmaması gerekiyor. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama daha önce katıldığımız yıllarda biz ve diğer takımların en düşük fiyatı Eurolig standardına yükseltiğini (10 TL'lik fiyatları Eurolig yetkililerine 20 TL olarak bilgi vermeleri) duymuştum o zaman ki yetkililerden

Arkadaşlar size bir sorum olacak maç çıkışı sorun yaşamak istemiyorum.çıkışta zeytinburnu metro istasyonuna gitmem için ne yapmam gerekiyor? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Ben de maçta olacağım bugün. Lütfen çevremizdekileri sahaya bir şeyler atmamaları için uyaralım. Oraya giden çoğu kişi Fener maçının seyircisiz olma ihtimali olduğunu bilse hiçbir şey atmaz sahaya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya da başka bir seçenek Marmaray ile Yenikapı'ya (1 durak sonra) gidip oradan Metro'ya geçmeniz. Yenibosna tarafına gidecekseniz mantıklı değil, biraz uzar. Ama Aksaray yönünde gidecekseniz mantıklı olabilir.

Umarım akşam ki maçta hoca ve oyuncular benzer hataları yapmazlar..Kağıt üzerinde kazanacağımız bir maç ama rakip güç kaybetse de zor maç olacaktır..Her topun kıymetini bilerek ve en önemlisi top kaybını minimumda yapmak lazım..

Cska maçında sahaya yabancı madde atan kişilerin bu maça da gelme ihtimali yüksek olduğuna göre kulüplerin de yasa koyanların da bugüne kadar hiçbir şey yapmaması dolayısıyla sadece ''inşallah atmazlar'' demek zorunda kalmak...!

Bu olaylardan en çok zarar gören kulüplerin başındayız ama bu sorunu çözmek için bir şey de yapmıyoruz. Sırf yönetimin taraftarla aramızda sorun çıkmasın korkusundan....

Sporda şiddet yasası olayına hiç girmiyorum bile orası zaten ayrı bir komedi!