Euroleague 2.Hafta | Galatasaray 83-85 Kızılyıldız

Arkadaşlar size bir sorum olacak maç çıkışı sorun yaşamak istemiyorum.çıkışta zeytinburnu metro istasyonuna gitmem için ne yapmam gerekiyor? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Marmarayın ipekçi değil de diğer tarafında otobüslerin ana durağı var. Orada Mr ile başlayan otobüslerden biri Yenibosna'ya ve Cevizlibağ'a gidiyor. 10-20 dakika arası bir otobüs yolculuğu düşünebilirsin. Daha sonra metrobüs ile istediğin yere rahatça gidebilirsin.

Bunun dışında marmaray bir ile Yenikapı'dan aktarma yapmak bir yöntem ama uzun sürer.

Bir de marmarayı arkana alıp yürüdüğünde veya minibüse bindiğinde Topkapı metrobüs durağına varıyorsun. Minibüs ve yürüme en fazla 15 dakika ama trafik varsa o yol 45 dakika oluyordu marmaraydan önce.

Bugün ne olursa olsun, hakemler ne kadar hatalı karar verirse versin, sahaya herhangi bir madde atan fb lidir. Başka açıklaması yok. Tribünler sahaya yabancı madde atılmaması konusunda uyarı niteliğinde bir tezahürat yapmalı.

Takımımız iyi yolda, turnuvaya kötü başlamadık, CSKA çok iyi başladı sadece. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Russ uyum sağlarsa çok daha iyi yerlere geliriz.

Bugün ne olursa olsun, hakemler ne kadar hatalı karar verirse versin, sahaya herhangi bir madde atan fb lidir. Başka açıklaması yok. Tribünler sahaya yabancı madde atılmaması konusunda uyarı niteliğinde bir tezahürat yapmalı.

Takımımız iyi yolda, turnuvaya kötü başlamadık, CSKA çok iyi başladı sadece. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Russ uyum sağlarsa çok daha iyi yerlere geliriz.

kesinlike katılıyorum (ilk üç cümlesine ama:)) ancak fenerbahçe maçı var diye değil ya da fener maçında atarız gerekirse kafasıyla da değil. galatasarayı ve basketbolu sevdiğimiz için atmayalım.

Bu takim CSKA haric periyot basi 20 ve altinda yedigi her maci kazanir gibi bir guveni var bende. Savunmada biraz kipirdanir, ayaklarimiz yere saglam basarsa 20 vurup geceriz.

Maça 1 saatin biraz üstünde kaldı, heyecan dorukta yine, Euroleague akşamları bir başka oluyor. İnşallah bugün geçen haftanın acısını çıkaracağız. Takım ilk maçlarda pek ümit vermese de bu maçı mutlak suretle kazanmak zorundayız. İnşallah ta öyle olacak.Savunmaya dikkat.

Ben çift haneli farkla kaanacığımızı düşünüyorum toparlanmak için daha uygun bir rakip olamazdı karşımızda.Sinan,Daye,Dentmon,Tyus'ın maça ağırlıklarını koymasını bekliyorum.

Geçen Kasım da Ergin hoca eurocup şampiyonu olup euroleague gideceğiz demişti ve o günden sonra eurocup kupası bir araç haline geldi bu camia için amaç kupayı kazanmak değil tekrar euroleague oynamaktı ve şimdi buradayız bence hakettiğimiz yerdeyiz.Ne başkasının lisansıyla ne de sponsorluklarla buradayız belki de seneye burada olamayacağız.Bu seonun keyfini çıkaralım her şeyden öte ama ilk 8 de olacağımızı düşünüyorum.

Daha ilk maçtan uyarı ve para cezası aldık büyük ihtimal iç sahada 1-2 maçı seyircisiz oynayacağız bundan sonra malesef.

Ve son olarak 'konsantrasyon' ...

Pleis'in sağlam durması mutlu etti. Takım daha iyi gibi lakin hala bir huzursuzluk var, organizasyon konusunda eksiklerimiz olacak gibi.

Yine açtığımız farkı kapatarak geleneklerimize bağlı kaldık.

Koç inadını ve şu Russ ısrarını kenara bırak. Tadını kaçırıyorsun.

Ergin hoca bıraksın bu işi, bizimle dalga geçmeye hakkı yok, ayıptır. Hakikaten ayıp.

Geçen sene ne kadar doğru iş yaptıysa, küçük dağları ben yarattım havasıyla bütün olumlu havayı bitirdi bu sene

İlk çeyrek 30-17, ikinci çeyrek 35-34 daha 4:59 var

Ayıp, ayıp... Deneme tahtası değil bu maçlar.

Ha birde şu maçı şimdi kazansan ne işe yarar? Ne işe yarar arkadaş?

Russ Smith'i ilk haftalarda çok sert eleştiri alıyor diye koruduk ama o da ilk haftalardan çok iddaalı hareketlere kalkışmıyor mu?
Oyunu koş koş haline getirdi ve avantajı kaybettik.