Euroleague 2.Hafta | Galatasaray 83-85 Kızılyıldız

Pleiss-Bjelica eşleşmesinde her hücumda Bjelica yüzü dönük oynarken, biz Pleiss'e bir tane sırtı dönük top indirmedik.

O zaman niye aldık biz bu adamı

Smith ve Schilb yine kangren. En ufak bir katkilari yok su takima isikta yok. Allah askina rotasyon yapacagim ayagina sacma sapan 5'leri sahaya surme yav.

Kizilyildiz'dan bile devrede 50 yiyecegiz neredeyse.

On sahada iskelet Russ, Dentmon, Micov, Preldzic varken adam ne yapsin yahu saka misiniz siz?

Sadece pleiss'a lafım yok.. Takım savunması kötü iken neden pleiss alıyoruz diyorum.Bireysel olarak pleiss lafım yok.. Ön alan savunmacı değilse arka taraf tyus lasme tipi pivotlar olmalı diyorum zaten.. Alındıgında savunma zaafiyetimiz varken alınması yanlıstı demiştim.

İnşallah 3´ lük yeriz de devreyi 50'ye tamamlarız, Ergin hoca sever ne de olsa.

Ikinci yarida bu Russ denen adam 1 dakika bile sure alirsa yaziklar olsun, yazik gunah su adama verdigimiz her kurusa. Ha keza Diebler ve Schilb.

Sahada 5 faul yuzunden 7 / 8 oyuncu kalana kadar bu adamlari oynatmak takima zarar veriyor. En ufak katkilari yok.

TEK TEMENNİM SENE SONU ERGİN ATAMAN İLE YOLLARIN KARŞILIKLI AYRILMASI.... BÖYLE COACHING OLMAZ... MOLA AL KOÇ MOLA

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Russ'la olacak iş değil. İkinci çeyrek rotasyon başladı işin seyri değişti.

İkinci çeyrek Tyus unutulmamalıydı. Skor nerden nerelere geldi.