Euroleague 2.Hafta | Galatasaray 83-85 Kızılyıldız

Sahada kusana kadar oyuncu tutan adam Tyus'u oyundan aldiktan sonra bir daha sahaya atmadi.

Russ, Dentmon, Micov, Preldzic, Pleiss gibi garip garabet 5'ler oluyor sahada.

Hoca ne yapmak istiyor anlamak mümkün değil.Gerekirse 4 oyuncu sahada olsun ama şu Russ Smith sahada olmasın mümkünse.Oyuna bir girdi içine etti.Tyus 2.çeyrek niye oyuna girmez?Pleiss de bence en derli toplu oyununu oynadı geldiğinden beri bu sefer de diğer oyuncular yüzünden zorlandı.

Acilen Russ gönderilmeli.
O girince bütün fark kapanıyor.
İkinci yarı onu görmek istemiyorum.
Diebler'a neden set yok ?
Bu adam niçin alındı ?
Ahhh Ergin hoca ahhhh..

Euroleague 2.Hafta | Galatasaray - Kızılyıldız

Russ Smith ile olmayacak gibi artık... Bu takımın 1 numarası dentmon olmalı.. shilb ise eleştirilecek bir performans göstermedi bence.. ne yapıp edip bu maçı almalı takım...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ergin hocaya vereceksin 5-6 milyonu alacak 7 tane katkı alabileceği sağlam oyuncu gidebildiği kadar gidecek. Maalesef olmuyor yönetemiyor takımı.

Russ olmaz olmayacak. Derhal bir çare bulunmalı.
Bu takımda sahada kalacak 5 bulunabiliyor ama rotasyona girecek 2 kişi bile yok bütün denge bozuluyor.
Tyus-Sinan-Göksenin-Daye kafadan yazarım tahtaya.

Şu maçı kazanınca mutlu olacak insan var mı merak ediyorum.

Hayir isler kotu gider ekstrem seyler denersin anlarim. 30 - 17 ilk ceyrek bitirmissin, Russ, Dentmon, Micov, Preldzic, Pleiss gibi 5'le seri yiyorsun. Daha sonrada ritm bozuluyor toparlayamiyorsun dogal olarak. Goksenin iyi ise Goksenin oynar 20 dakika Diebler degil, Russ degil.

Dentmon, Sinan, Goksenin, Schilb, Micov, Preldzic, Daye, Thompson, Tyus, Pleiss disina cikmamali rotasyon.

Smith - Diebler - Deon derhal yolla, Can, Orhan, Ege takıma dahil et ilk yarı sonucu min. +10'du.

Hoca görmek isteyebilir de, maçı verirsen yemişler senin görmeni, koç bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama şuan tamamen takımın el freni Tyus ve Schilb'in 7 dk oynamaları tamamen rakibin ekmeğine yağ sürmek. Schilb kenara geldi organizasyon çöktü, Tyus geldi boyalı alan savunması çöktü. Yakışmıyor sana hoca, kafanda ne tilkiler dolaşıyor bilmiyorum ama maç gidiyor.

Galatasaray bu sene kurduğu takım ve coaching anlayışı ile hiçbir maçı taraftarına rahat izletemez. 2 iç saha maçında ilk yarıda yediğimiz sayı ortalaması 50'nin üzerinde. Hadi CSKA'ya şöyle iyi böyle iyi dedik Kızılyıdız için ne diyeceğiz acaba? Russ Smith zevk yapsın diye bütün emeği yok ediyor Ergin hoca. 40 sayı önde olsak Russ oyuna girince rakip eritebilecek düzeyde. Har vurup harman savuran zengin çocuğu gibi Russ Smith. Alacağı süreler 5 dakikayı geçerse Euroleage'de maç kazanamayız.

Bugün yenilen 47 sayının sorumlusu ise Ergin hocadır. Rotasyon yapma isteğine saygı duyuyorum ama bunu beceremediğin zaman ısrar etmeyeceksin. CSKA maçında son periyotta felaket bir 5 ile oynayarak hüsrana uğradık. Umarım bu yanlış 5 seçimlerine ikinci yarıda devam etmez.

İkinci yarıda rotasyonu iyice daraltıp maçı kazanmayı başarmalıyız. Bugün maçı kazanmak her şeyden önemli. Ergin hocanın hata yapma lüksü artık yok.

İlk çeyrek 30 at 17 ye, sonra devreye 17 atıp 30 yiyerek gir!

Ben çok olumsuz olmak istemiyorum ama hazırlık dönemine devam ediyor gibiyiz.

Olayı oyuncular üzerinden değerlendirmek de sıktı biraz. Smith e saydırıyorsun ama Dentmon da savunmada bir kez adamını buldu, onda da yarım yamalak el kaldırdı ve yine üçlük yedik. Emir desen Schilb klonu gibi oynuyor. Sinan sahada yokken Deon resmen sahada geziyor, adam değişmeye kalksa saçmalıyor. Şu takım birlikte nasıl oynuyor görmeden oyuncu eleştirmeyi çok mantıklı bulmuyorum. TOFAŞ maçında takımı çok dağınık buldum. Burada da farklı değil. Zamanla oturur mutlaka ama burada Kızılyıldız gibi aşağıda bitirecektakımlara takılırsak işimiz mucizelere kalır.

Maçı kazanacağımıza inanıyorum ama ikinci yarı da stresli geçecek gibi.

Russ Smith eleştirilecek ne yaptı ki acaba? Adamın en iyi yaptığı şey Potaya penetre etmek, Russ in potaya gitmesi için uygun set çizilir/ saha dizilişi yapılır, oyuncu da rahatlıkla bunu yapar, ama öyle birşey var mi, yok... Zaten kimse burada adam için çok iyi pg demiyor, biraz daha mantıklı eleştiri yapmalıyız lütfen..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb'le arasında kişisel husumeti olan mı var? Ciddi soruyorum?

İlk periyot takımı hücumda oynattı. Hem Göksenin'i hem Tyus'u besledi. Yanılmıyorsam ilk periyottan 5 asisti vardı.

İkinci periyot sahadaki takım basketbol oynamıyordu zaten yoruma gerek yok.

Coach Tyus'ı ikinci devreye sakladı.Çok rahatım ikinci yarı vurup geçeriz.Smith olmayacak gibi savunması feci, fazla ısrarcı olmasak daha iyi olacak.

Yarı devre skorlarına bakıyorum diğer takımlar 30-35 sayı seviyesinde atmış. 47 sayı atıp yemek nedir arkadaş hadi içerdeki maçlarda atarak bir yere kadar karşılık verebiliyoruz dışarda nasıl olacak çok merak ediyorum. Ne yapıp edip yenmeliyiz bugün skor önemli değil bir yerden başlamalıyız.

uAmed

Russ smith'in katkı vermesinden cok takıma zarar vermemesi benim icin kafi . 800-900 bin euro bandında cok daha iyi bir oyuncu bulabilirdik .
Russ yerine can süre alsaydi emin olun fark bu kadar kolay erimezdi . Tofaş maçından 21 sayi ile öndeyiz ve ücüncü ceyregin bitimine 3 dakika kala russ bey oyuna girdi yine fark eridi.
Tabi bunlar hep tesadüf .